Soimyr Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Donanım yazılımdaki ipad konusundan sonra yine ben. Annem amatör biçimde fotoğrafçılığa merak sardı, babamda ona Nikon D90, D3000, D3001, D5000, D5001 veya D7000 bir makina almak istiyor, şurada teknik özellik tavsiyesinden çok (babam meraklı ve bilgilidir, teknik özellikten ziyade) aranızda kullananlar varsa daha şiahsi tecrübeleri, makinaların esprili veya hafif sorunlu quirkleri vs varmı gibi kişisel tecrübelerinizi öğrenmek istiyor. ona göre anneme hediye olarka alacağız bir makina, d90 ın tutunuşu ergonomik degil, d7000 in pil ömründen memnun degilim vs her türlü yardımınıza açıgım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 abi alabiliyorsanız d7000 alın labucimi yok. öttürür o makine. ff olmayan en iyi makinalardan biri belki en iyisi totalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 D90 kullaniyorum. Memnun olmadigim tek bi yani bile yok. Ergonomisi cok iyi, malzeme kalitesi harika, pil omru gayet iyi... Bu makineden memnun olmamak icin fotograf isini profesyonel yapiyo olman ve ozelliklerinin yetersiz geliyo olmasi lazim. D7000i hic kullanmadim, ama d90in daha gelismisi oldugunu biliyorum. Eger hakki verilerek kullanilacaksa d7000e deger o kadar para vermene gerek yok diyosan d90 da olur. Ama hakkini veremeyecek burisine aliniyosa yazik, d3200 falan al gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 D7000 alırken dikkat et. bi seride hata vardı. ona denk gelme. seri numarasından anlaşılıyor o da. detaylarını unuttum arat bulursun her yerde zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 D7000 için bişey duymamıştım da o tür şeyler ilk çıkan serilerde oluyo genelde. D800'de de firmware problemi çıkmıştı bazılarında. Canonda da enteresan dertler vardı yeni bi modelde (makinenin tepesindeki LCD ekrandan içeri ışık sızıyodu sdfsd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 daha bugün eos 1100 d aldım iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum ama bu makina çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 d7000'de ilk seride hot pixel sorunu vardı lcdde sonra firmware update ile düzeldi sıkıntısız bir makina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 aralarından sadece d90 kullandım çok beğendim bide geniş açı lens aldınmı tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 kavurma said: daha bugün eos 1100 d aldım iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum ama bu makina çok hoşuma gitti. makinadan ne beklediğine bağlı abi. sevip ilerletmek istersen daha iyi makine alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar