Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fotoğraf makine seçimi

Soimyr

Öne çıkan mesajlar

Donanım yazılımdaki ipad konusundan sonra yine ben. Annem amatör biçimde fotoğrafçılığa merak sardı, babamda ona Nikon D90, D3000, D3001, D5000, D5001 veya D7000 bir makina almak istiyor, şurada teknik özellik tavsiyesinden çok (babam meraklı ve bilgilidir, teknik özellikten ziyade) aranızda kullananlar varsa daha şiahsi tecrübeleri, makinaların esprili veya hafif sorunlu quirkleri vs varmı gibi kişisel tecrübelerinizi öğrenmek istiyor. ona göre anneme hediye olarka alacağız bir makina, d90 ın tutunuşu ergonomik degil, d7000 in pil ömründen memnun degilim vs her türlü yardımınıza açıgım.
Sosyal ağlarda paylaş

D90 kullaniyorum. Memnun olmadigim tek bi yani bile yok. Ergonomisi cok iyi, malzeme kalitesi harika, pil omru gayet iyi... Bu makineden memnun olmamak icin fotograf isini profesyonel yapiyo olman ve ozelliklerinin yetersiz geliyo olmasi lazim. D7000i hic kullanmadim, ama d90in daha gelismisi oldugunu biliyorum. Eger hakki verilerek kullanilacaksa d7000e deger o kadar para vermene gerek yok diyosan d90 da olur. Ama hakkini veremeyecek burisine aliniyosa yazik, d3200 falan al gec.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...