Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 meslek üni.lerine puanla girmek saçma olur, liseden direk devam etmeliler, bir faydaları olmasını istiyorsak ama bu seferde üniversite mezunu mühendisleri dinlemezler, "8-10 sene bunun okulunu okudum la bebe derler adam" demedi demeyin şimdide diyorlar ya zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Mühendis mühendis olsa dinlenilir. Avometreyi lise 1 de görmüş okul bitene kadar 50 devre yapmış adamla avometreyi öss de puan tutturup şansına elektroniğe girmiş adamın pratik bilgisi bir olurmu. Mühendislik sırf matematik bilgiside değil sadece önemli bir değişken. En iyi mühendislerde lisede pratik eğitimin yanında sağlam bir matematik bilgisini kaldırabilen insanlardan çıkacaktır. Yani en iyi mühendis düz liseden çıkmaz. Matematiğe kafası basabilen meslek lisesinden çıkar. Bunu da iddia ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 fazla araştırmaya kafa yormaya gerek yok aslında almalar nasıl yapıyorsa aynısı yapalım, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 meslek lisesinden mühendis çıkmaz malesef. tüm mühendislikler makine mühendisliği değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=185056 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 dasaaa said: ya lütfen bunun bi derecelendirme kuruluşu olsun. epic, iyi, orta, vasat, çöp diye üniversiteleri ayırsınlar. ha şimdi misal bu 180 olayını ele alalım. adam 180i geçiyor ama ne bileyim su ürünleri bilmem ne okuyor? okul mu abi bu? kaç adam alıyor ki kaç kişi gerekiyor? hayatımda su ürüncü ile tanışmadım ben. sorun su ürünü de değil, 1000tane gereksiz bölüm var, başka bi bölümde okurken dahi bitirebileceğiniz. üni. çok gereksiz bişi haline geldi tanistinda farkinda degilsin :P ben askerlik icin istanbul universitesi su urunlerine girmistim, 2 ay okula gittim bi daha da gitmedim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 abi işte su ürünlerinden çıkanlar insan kaynaklarında yada sosyal medya uzmanı oluyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Feamer said: meslek üni.lerine puanla girmek saçma olur, liseden direk devam etmeliler, bir faydaları olmasını istiyorsak ama bu seferde üniversite mezunu mühendisleri dinlemezler, "8-10 sene bunun okulunu okudum la bebe derler adam" demedi demeyin şimdide diyorlar ya zaten yoo diyemiyolar, x bey x bey diye dolaşıyolar mecburen ast üst ilişkisinden dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 su urunlerinden cikanlar genellikle palamut, istavrit oluyor gerci ama neyse o da kabul. bi de adi muhendislik anasini satiyim, gorende yeni nesil balik icat ediyoruz zanneder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 nedanko said: tanistinda farkinda degilsin :P ben askerlik icin istanbul universitesi su urunlerine girmistim, 2 ay okula gittim bi daha da gitmedim sonra. ANA! "hiç bartınlı gördünüz mü? göremezsiniz çünkü bartın diye bir yer yok" savımdan sonra bu da çürüdü desene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 bayrampaşa da nişantaşı üniversitesi diye bir bina gördüm.bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 HAHAHAH abi bayrampaşada... anadoludan kabzımal mı çekmeye calışıyolar ahahahsadjnfka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 İlahiyat unisi açmaları lazım. Ülkenin ileriye doğru ilerlemesi ve zengin arap ülkeleri üzerindeki etkimizin artması için gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar