Mavi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: Bellow, 01 Kasım 2004 16:19 tarihinde demiş ki: gay değilim çünkü sefgilim var kodu lafı.. gıkı çıkmaz[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 insan oğlu kendini, yaşamını ve doğa olaylarını açıklamak için içinde dürtü duyan bir varlıktır bu soruların sorulmasının nedeni budur. Buda senin düşünmek için vaktin veya yeterli aklın olduğunu gösterir. Bence en iyisini antik çağ felsefecileri yapmış adamlar soruyu sorup bırakmışlar öylecene :p Böylece milletinde aklını oyalayıp kurcalamışlar hehe. Bazı sorulara yanıt bulmaya çalışırsan delirirsin.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 @Ardeth zaten hep en akıllılar deli olmaz mı ? adamlar hayatı anlıyorlar ve deliriyorlar.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Alexi_Septimus, 29 Ekim 2004 16:03 tarihinde demiş ki : Hepsi bir kere kullanılacak ? 3x4 = 12 5x6 = 30 30-12 = 28[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 delirmek için hayatı anlamana gerek yok, sadece çalışsan çabalasanda yeter bence :) Budaha çok takıntı meselesi bence, sonuçta insanlar bunu kafasına taktığı için deliriyor olabilir (eğer sorunları genetik değilse :p) bir çözüm veya cevap bulsalar bir miktar huzur ve sakinlik bulabilirler yine.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 kim neyin çözümünü bulmuş ki zaten olan her şey yanılsamalardan ibaret bir gün hepimiz toprak olup gidicez geriye bir daha asla dönemeden. Bu yaşamımda istediğim her şeyi yapmak istiyorum ama her şeyi yapmak için imkanlarım yetmiyor. Çalışıyorum imkan sağlamak için deliler gibi o zaman da zamanım yetmiyor hep bir saplantı içindeyiz keşke 1 gün 50 saat çalışma saatimizde gün içinde 8 filan olsaydı[signature][hline][b]Msn : [email protected] Alexi_Septimus, 29 Ekim 2004 16:03 tarihinde demiş ki : Hepsi bir kere kullanılacak ? 3x4 = 12 5x6 = 30 30-12 = 28[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 bir günün 50 saat olması sadece hiç birşeyi değiştirmez senin dediğin tadda birşey için hem dünyanın kendi etrafındaki dönüş süresi hemde insanın biyolojik yapısı (metabolizması) farklı olmalı. Şuanda içinde yaşadığımız koşullara büyük ölçüde adapte olmuş durumdayız, yada uygunuz diyelim. Çalışıyorsun çünkü çalışmazsan nekadar boş vaktin olursa olsun bu boş vakitleri değerlendirmek için finansal durumun olmaz, ama çalışmadan arta kalan zamanlarda en azından birşeyler yapabilirsin. Ne olursa olsun listeni daraltmalısın eğer yeterli zamanın yoksa. Ayrıca toprağa karıştıktan sonra neler olacağınıda kimse bilemez. O yüzden sadece onu düşünerek yaşamak bir binayı görünmeyen temeller üzerine inşa etmeye çalışmak gibidir.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 01 Kasım 2004 16:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Bellow yaşın kaç ?[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 herkesin bi derdi var ya :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 @Mavi yaşla ne alaksı var ergenliği geçtim merak etme ;) ve şu an stajer öğretmenim[signature][hline][b]Msn : [email protected] Alexi_Septimus, 29 Ekim 2004 16:03 tarihinde demiş ki : Hepsi bir kere kullanılacak ? 3x4 = 12 5x6 = 30 30-12 = 28[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 zaten ergenliği geçtikten sonra hala bunları düşünüyorsan sakat :p ozaman durum hormonal olmaktan çıkıp ciddiyet kazanır hehe [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 01 Kasım 2004 16:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark_dragon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 kaan cok dogru sogluon ee belkı bıraz gıcık yerlerin olabılır yuszuz olabılırsın ama gercekten ii bi insasnsın olum tanrı cennet cehenem kim bılebilrkı belkı ordakıler sallama belki ınsanları kandırıo dın adamları bu kadar gecmısı nerden orebiolar we bilebiliolar kandırılmadıgımız ne malum we kaan bence sen bu aralar karalamaya bi seyler yaz icini bosalt biraz ii olur bayadır yazmıodun we icini bosalatmıs olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: Ardeth, 01 Kasım 2004 16:46 tarihinde demiş ki: zaten ergenliği geçtikten sonra hala bunları düşünüyorsan sakat :p ozaman durum hormonal olmaktan çıkıp ciddiyet kazanır hehe muhaha valla doru sölemişin[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Ölüm yaşamın bir parçasıdır. Doğduğunuz günden itibaren ölmeye başlarsınız. Ölüm bir süreçtir, öldüğünüz an ise bunun tamamlanışıdır, bu süreç doğduğunuz zaman başlar. Bu yüzden önemli olan uzun yaşamak değil iyi yaşamaktır.O yüzden vaktinizi gereksiz angaryalarla harcamayın.Bunların en büyük örneği ilk okuldan beri hayatını ÖSS'ye adayan insanlar.Çoğaltılabilir örnekler. Ölümden neden korkar insanlar ? Ben bunu gerçekten anlamam. Siz varken o yok, o varken siz. Nedir bu korku olayı ehe ? Yaşamın yolunu olduğu gibi, ölmenin yolunu da kendimiz seçmeliyiz... Asla ölümü size uzak görüp ignore etmeyin, yakın görüp paranoya yapmayın.Ölümün varlığını bilin ve kabul edin...[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 adamın korktugu olum deıl bosluk.herkeze gelır gecer ben neden yasıyorum ben neyım necıyım dıe ve bır sure sonra gecer(mıs)(ınsallah bende de var aynı sorun)[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 bekle ve gör[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 yaaa bende cok dusundum tasındım en sonunda s.ktiret eglenmene bak olcen gitcen o zamana kadar mutlu ol dedim simdi her gunumu bos bos sadece o sürede eglenerek geçiriyorum dusununce hiç birşey bulunmuyo sevap buyuk bir ihtimalle kendi kendine karsına çıkıcaktır umarım hepimiz bu sorularn cevabını bulur ve bosluğu doldururuz[signature][hline]this isn't music, and we're not a band we're five middle fingers on a motherfucking hand haters call me bitch call me faggot call me whiney i am something you can never be marilyn manson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: Alexi_Septimus, 01 Kasım 2004 17:27 tarihinde demiş ki: Ölüm yaşamın bir parçasıdır. Doğduğunuz günden itibaren ölmeye başlarsınız. Ölüm bir süreçtir, öldüğünüz an ise bunun tamamlanışıdır, bu süreç doğduğunuz zaman başlar. Bu yüzden önemli olan uzun yaşamak değil iyi yaşamaktır.O yüzden vaktinizi gereksiz angaryalarla harcamayın süper açıklamışsın eline sağlık. hatta imza...[signature][hline]Alexi_Septimus, 01 Kasım 2004 17:27 tarihinde demiş ki: Ölüm yaşamın bir parçasıdır. Doğduğunuz günden itibaren ölmeye başlarsınız. Ölüm bir süreçtir, öldüğünüz an ise bunun tamamlanışıdır, bu süreç doğduğunuz zaman başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 @bellow: Benim de vardı sevgilim ona bakarsın dişi hem de .Ben gay değilim ayrıca.[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar