Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ufo lar in modelimi gelisti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Mortis, 31 Ekim 2004 03:14 tarihinde demiş ki:
ufoya bak bariz uçak pistinden kalkış yapmış millet orda uyuyo ya! :)

aslinda orda mantik su olmaliydi hangi üs ve ne baglanti avr uzaylilarla amerikanin anlasmali oldugu söylentisi dogrumu acep yoksa uzaylilarmi amerikayii yönetiyor yada bi cesit ....

iste böyle söylentiler sizce teknoloji ansil bu akdar hızlı gelisti roswell oalyidnan sonra stealth ucakalri cıktı sonrada mikrodalga firinlar ve bilgisayar CPU !!
mikrocipler ..... inanilmaz gelislmeler oldu siz ne dersiniz olmadimi kısa bi sürede 100 yıl önce bu topraklarda kılıcla savasirken simdi .. müzü yaydigimiz yerden klavyelerle savasiyoruz[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex

Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past...
Mesaj tarihi:

Uzaylıların hayvanlar üzerindeki etkileri..
Burda
[signature][hline]Emekli Ultimacı
UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum..
-Somebody else's lover..-

[Bu mesaj Acextar tarafından 31 Ekim 2004 03:29 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:

Uzaylı timsah

Uzaylı bebe

Burda amcam dünyaya gözlerini yummak üzere

Burdada gece camdan sizi gözetliyo

Burda mezarlık sefası yapıyorlar
[signature][hline]Emekli Ultimacı

Mesaj tarihi:
icindende kucuk ufolar cikiyomu hehehhehe ama onu indirmesi cok kolay =) benim icim ZERG RULAZ[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex

Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past...
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 31 Ekim 2004 03:35 tarihinde demiş ki:
ufoların şahı:

Star Craft Rulz..[signature][hline]Emekli Ultimacı
Mesaj tarihi:
said:
Acextar, 31 Ekim 2004 03:39 tarihinde demiş ki:
said:
Bonecrusher, 31 Ekim 2004 03:35 tarihinde demiş ki:
ufoların şahı:

Star Craft Rulz..

Zergling rulaz

bu arada Ben DM im Starcraft in bi oyunu nu oynatcam marinler olcak gurup FRp den anliyosaniz bi görüselim kaynasalim 4 ksiiye ihtiyacim var profestyonel olursaniz sevinirim 4 ayda yazdim seneryoyu neyse konu dagilmasin[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex

Mesaj tarihi:
Tiplere baksanıza şunların zombi gibi tipleri var.. Gece uyurken birden gözlerinizi açtığınızda karşınıza çıkıyor. Koparım orda valla. :)[signature][hline]Emekli Ultimacı
Mesaj tarihi:
sahilde çeklmiş foto hariç alayı düzmece gibi gelior bana..

hele altta sağdan ikincisi tam bi bomba..
travisin klibinde falan vardı bunnardan hehe[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Mesaj tarihi:

Bu ne biçim yaratıktır anlamadım, timsah desen timsah deil, insan desen insan deil, belden yukarı zombie benziyo, bu uzaylı - timsah karışımı bir yaratık.. DNA'ları karıştırmışlar heralde..[signature][hline]Emekli Ultimacı
Mesaj tarihi:
yoq yoq timsah yiyen uzaylı olabilir. Adamlar ne bilsin timsahı bi tadına bakalım demişlerdir..[signature][hline]Emekli Ultimacı
  • Yeni Oluştur...