Messor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ufo = ufugun fantastik oyuncaklari aslinda ufuk adinda bir bebenin uzaktan kumandali oyuncaklari bunlar siz bilmiyonuz.. (igrenc esprilere +1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: Mortis, 31 Ekim 2004 03:14 tarihinde demiş ki: ufoya bak bariz uçak pistinden kalkış yapmış millet orda uyuyo ya! :) aslinda orda mantik su olmaliydi hangi üs ve ne baglanti avr uzaylilarla amerikanin anlasmali oldugu söylentisi dogrumu acep yoksa uzaylilarmi amerikayii yönetiyor yada bi cesit .... iste böyle söylentiler sizce teknoloji ansil bu akdar hızlı gelisti roswell oalyidnan sonra stealth ucakalri cıktı sonrada mikrodalga firinlar ve bilgisayar CPU !! mikrocipler ..... inanilmaz gelislmeler oldu siz ne dersiniz olmadimi kısa bi sürede 100 yıl önce bu topraklarda kılıcla savasirken simdi .. müzü yaydigimiz yerden klavyelerle savasiyoruz[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Uzaylıların hayvanlar üzerindeki etkileri..Burda[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum..-Somebody else's lover..-[Bu mesaj Acextar tarafından 31 Ekim 2004 03:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ufoların şahı: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Uzaylı timsah Uzaylı bebe Burda amcam dünyaya gözlerini yummak üzere Burdada gece camdan sizi gözetliyo Burda mezarlık sefası yapıyorlar[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum..-Somebody else's lover..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 icindende kucuk ufolar cikiyomu hehehhehe ama onu indirmesi cok kolay =) benim icim ZERG RULAZ[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: Bonecrusher, 31 Ekim 2004 03:35 tarihinde demiş ki: ufoların şahı: Star Craft Rulz..[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum..-Somebody else's lover..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: Acextar, 31 Ekim 2004 03:39 tarihinde demiş ki: said: Bonecrusher, 31 Ekim 2004 03:35 tarihinde demiş ki: ufoların şahı: Star Craft Rulz.. Zergling rulaz bu arada Ben DM im Starcraft in bi oyunu nu oynatcam marinler olcak gurup FRp den anliyosaniz bi görüselim kaynasalim 4 ksiiye ihtiyacim var profestyonel olursaniz sevinirim 4 ayda yazdim seneryoyu neyse konu dagilmasin[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 99'dan bu yana Star Craft..[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Uzaylı dediğin nedirki 100 cm bişi.Alayına isyan.[signature][hline]..:: Team McLaren Mercedes ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 *!ufosuna ceza kesilmeden park ettiği yerden çeker*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingUYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!Satılık Süper Tesisat!Üst Model için satıyorum!Kaçırma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChainLight Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 yeni tasarimci almislardir..[signature][hline]We Are Just Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Tiplere baksanıza şunların zombi gibi tipleri var.. Gece uyurken birden gözlerinizi açtığınızda karşınıza çıkıyor. Koparım orda valla. :)[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 sahilde çeklmiş foto hariç alayı düzmece gibi gelior bana.. hele altta sağdan ikincisi tam bi bomba.. travisin klibinde falan vardı bunnardan hehe[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 @asteroth: Ahaha neyim varmış ki benim açtırma ağzımı ya. Koysun valla lafım.[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Bu ne biçim yaratıktır anlamadım, timsah desen timsah deil, insan desen insan deil, belden yukarı zombie benziyo, bu uzaylı - timsah karışımı bir yaratık.. DNA'ları karıştırmışlar heralde..[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum..-Somebody else's lover..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 insan yemiş timsah olabilir ?[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 yoq yoq timsah yiyen uzaylı olabilir. Adamlar ne bilsin timsahı bi tadına bakalım demişlerdir..[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Bence o insan uzaylı melezi. Bu arada timsahlar dünyaya yollanmış uzaylıların torunları. inanmayan sheep oynasın.[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 bence timsahlar cinsel yaşamlarını tekrar gözden geçirmeliler[signature][hline]LiVe and LeT DiE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 O resim gerçek ingilterede sergileniyor.Biri photo shopla oraya koymus.Mısırdan getirmişler bi prensesmiş falan filan hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 hebe? gerçekmi?! hmm adı fln yokmuymuş gogıla başvursaydık hemencecik.[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 madem photoshop la oraya koymuşlar neden sergileniyor? ben de o zaman brad pitt le kanka yaparım kendimi koyarım hıh[signature][hline]LiVe and LeT DiE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 O resmin aslı müzededir ben bu kum üzerindekini photo ile yapmışlar dedim.Adını hatırlamıyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 anladım ve hala timsahların cinsel hayatlarıyla ilgili savımı destekliyorum...[signature][hline]LiVe and LeT DiE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar