Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cızırtılı ses

moonfall

Öne çıkan mesajlar

merhaba arkadaşlar.

itunesda sorunsuz olarak şarkı dinleyebiliyorum. ancak youtube da falan bir video izlemek işkence haline geldi. sanki ses köklenmiş gibi cızırtılı ve basslar aşırı şekilde patlak cıkıyor. video kalitelerine de dikkat ettim bana mısın demiyor.

örnek olarak youtubedan david guetta - memories denedim. hd olarak açtım. şarkı daha başlar başlamaz cızırtı ve patlak bass sesi geliyor. ancak aynı şarkıyı itunes dan acınca sorunsuz ve cok rahat bir şekilde dinleyebiliyorum. hoparlörlerim de yeni. 2+1

bu durum daha önce yoktu. geçen günlerde bir arkadaşım gelip şarkı indirdi kalitelerine baktı. muhtemelen o arada bir kac ayarla oynadı ama ben bir türlü düzeltemedim.

yardımcı olabilirseniz sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

moonfall said:

merhaba arkadaşlar.

itunesda sorunsuz olarak şarkı dinleyebiliyorum. ancak youtube da falan bir video izlemek işkence haline geldi. sanki ses köklenmiş gibi cızırtılı ve basslar aşırı şekilde patlak cıkıyor. video kalitelerine de dikkat ettim bana mısın demiyor.

örnek olarak youtubedan david guetta - memories denedim. hd olarak açtım. şarkı daha başlar başlamaz cızırtı ve patlak bass sesi geliyor. ancak aynı şarkıyı itunes dan acınca sorunsuz ve cok rahat bir şekilde dinleyebiliyorum. hoparlörlerim de yeni. 2+1

bu durum daha önce yoktu. geçen günlerde bir arkadaşım gelip şarkı indirdi kalitelerine baktı. muhtemelen o arada bir kac ayarla oynadı ama ben bir türlü düzeltemedim.

yardımcı olabilirseniz sevinirim

o video dosyasını jdownloader gibi bir program ile indir ve media player ile dene bakalım cızırtı olacak mı ?

cevaba göre tedaviyi yazarım sen önce tahlilleri yaptır hadi bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

antiban said:

dasaaa said:

david guetta gibi şeyleri dinlemeyi bırakıp gerçek müzik dinlemen için bilgisayarın seni uyarıyor.

böyle şeyler dinlemeye devam edersen kulaklıklardan beynine elektrik vermesi gerekecek.

bu sefer güldürmedi

ama düşündürdü di mi?

"ben neden bu saçmalıkları dinliyorum" dedirtmesi lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

yaşınız kaç bilmiyorum ancak dinlenilen müzik üzerinden tahliller eleştiriler falan yapmayı 10 yıl once bıraktık en aşagı. size de tavsiye ederim. sen iyisini dinle ben kötüsünü dinleyeyim bak keyfine.

hoparlörlerde problem olup olmadığını anlamak açısından cıptıs cıptıs müzik türü örneği vereyim dedim.

neyse problemi yaşayan tek ben değilmişim benzer sorun yaşayanlar şu linki incelesinler link
Sosyal ağlarda paylaş

iarwain said:

dasaa haklı.
davut gueta dinleyenlerin çoğu koç burssuz tipinde adamlar.

önceden demet akalın falan dinleyip kopuyorlardı bunlar. sonra elektronik müziğin çöpüyle tanıştılar.

çöp karıştırıp, içinden çıkanları yiyenler, abi j&b süper kaliteli en bi iyi whisky diyenler ve metrobüse ingilizce okunuşu ile metrobas diyenler ile aynı kümenin elemanları.
d.guetta abi, en iyi yapsa ne yapıcak? "abi adam o kadar süper sıçmış ki, muhteşem kesime sahip bir pırlanta yapmış bu sefer!!" gibi bi olay olmayacağına göre.. eee..

popo bok üretecek işte, ne bekliyorsun bundan? altın üretmesini mi?

david guetta kansere çareyi buldu!!!!

o değil de sazan.avi oldu bu bariz. dolduruşa gelmeyin bu kadar kolay. eğlence malzemesi olmayın, FORUMLARA MEZE OLUYORSUNUZ MEZE!!!!! yoksa bana ne lan sizin ne çöp dinlediğinizden, gidip şebnem şefır şafer her ne haltsa onu falan bile dinleyebilirsiniz. süper bi albüm çıkartmış. tabii ki elentrnik altyapılı bişiler!!! şaşırtıcı değil elbette. çünkü elentronik bişiler yapmak için sahip olmanız gereken tek şey bir popo.. caz falan söylemeye kalksa mesela, bak o zaman yetenek vs girecekti devreye. elentrönük destekli pöp, haus, tröns vs için bunlara gerek yok

her neyse; yaptığın permanent değil güzelim http://forums.adobe.com/message/4382167 sitelerde gezinirken çöp müzik dinlediğinde bilgisayar dellenip "al sana cızırtı!!!" diyebilir.

gerekenin yapılmasını arz ederim.

günün tarihini buraya atıp
şurayı ve şurayı imzalayın lütfen... buraya da adınızı yazın.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
dasaaa said:

iarwain said:

dasaa haklı.
davut gueta dinleyenlerin çoğu koç burssuz tipinde adamlar.

önceden demet akalın falan dinleyip kopuyorlardı bunlar. sonra elektronik müziğin çöpüyle tanıştılar.

çöp karıştırıp, içinden çıkanları yiyenler, abi j&b süper kaliteli en bi iyi whisky diyenler ve metrobüse ingilizce okunuşu ile metrobas diyenler ile aynı kümenin elemanları.
d.guetta abi, en iyi yapsa ne yapıcak? "abi adam o kadar süper sıçmış ki, muhteşem kesime sahip bir pırlanta yapmış bu sefer!!" gibi bi olay olmayacağına göre.. eee..

popo bok üretecek işte, ne bekliyorsun bundan? altın üretmesini mi?

david guetta kansere çareyi buldu!!!!

o değil de sazan.avi oldu bu bariz. dolduruşa gelmeyin bu kadar kolay. eğlence malzemesi olmayın, FORUMLARA MEZE OLUYORSUNUZ MEZE!!!!! yoksa bana ne lan sizin ne çöp dinlediğinizden, gidip şebnem şefır şafer her ne haltsa onu falan bile dinleyebilirsiniz. süper bi albüm çıkartmış. tabii ki elentrnik altyapılı bişiler!!! şaşırtıcı değil elbette. çünkü elentronik bişiler yapmak için sahip olmanız gereken tek şey bir popo.. caz falan söylemeye kalksa mesela, bak o zaman yetenek vs girecekti devreye. elentrönük destekli pöp, haus, tröns vs için bunlara gerek yok

her neyse; yaptığın permanent değil güzelim http://forums.adobe.com/message/4382167 sitelerde gezinirken çöp müzik dinlediğinde bilgisayar dellenip "al sana cızırtı!!!" diyebilir.

gerekenin yapılmasını arz ederim.

günün tarihini buraya atıp
şurayı ve şurayı imzalayın lütfen... buraya da adınızı yazın.

Konuyu açan arkadaşla aynı sorunu yaşadığımdan bu konuyu inceliyordumda sizin gereksiz yazılarınızı okumaya maruz kaldım çözümü ararken.Ya kardeşim isteyen istediği müziği dinler bundan kime ne..ha ben serdar ortaçmı dinliyorum arabeskmi, rapmi dinliyorum kesinlikle hayır ama sizin sinir bozucu bir şekilde konuyu başka yerlere çekip hakaretlere başvurmanız hem komik hem gereksiz birazda..isteyen gider dimmu borgir,gorgoroth,meshuggah vs. dinler isteyen hakkı bulut önemli olan bu değil saygı..
Sosyal ağlarda paylaş

moonfall said:

yaşınız kaç bilmiyorum ancak dinlenilen müzik üzerinden tahliller eleştiriler falan yapmayı 10 yıl once bıraktık en aşagı. size de tavsiye ederim. sen iyisini dinle ben kötüsünü dinleyeyim bak keyfine.

hoparlörlerde problem olup olmadığını anlamak açısından cıptıs cıptıs müzik türü örneği vereyim dedim.

neyse problemi yaşayan tek ben değilmişim benzer sorun yaşayanlar şu linki incelesinler link

senko said:

yasimiz neden buyuk ama
seni adim adim sayip seviyorum
...

sertac ortaac en iyi

ABİ

AHAHAHDAFHDASF
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...