bloodjackal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 1.25 beyaz bir fiestam var 2012 model. Etrafta sağda solda akşam evimin oraya parkederken sabah tekrar geldiğimde arkamda 3-5 tane fiesta gelmesinden, arabamdan soğumamak adına acaba bi modifiye olayına girsem mi diye düşünmekteyim. Arkaya http://www.motortrend.com/features/auto_news/2012/1203_2013_ford_fiesta_st_production_model_comes_to_geneva/large_photo_07.html böyle bir spoiler ve egzoz. Ön kısmada http://www.motortrend.com/features/auto_news/2012/1203_2013_ford_fiesta_st_production_model_comes_to_geneva/photo_06.html#photo ızgara ve sis farı Tabi bu parçaları bulabilecek misin diye sorarsanız da araştıyorum 1-2 tanıdık var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 benim bildiğim modifiye denen şey motora yapılan işlemler değil miydi? ben mi yanlış biliyorum yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 bvu görsel modifiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 http://tureng.com/search/modifier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Güzel görünüyor. Özellikle ön kısım çok başarılı duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Yalnız şimdi pcden baktım da ön kısım biraz masraflı olabilir. en azından iki far ve tamponu değişmen gerekecek. Hatta bunlara kaput ve çamurluklar da eklenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 of bırakın bu işleri demeye gelmiştim de, inanılmaz ciciymiş lan fiesta st Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 güzelmiş önü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Başta ön taraf olmasada arka tarafın çok fazla bişi tutacağını zannetmiyorum. Duruma göre belli bi süre sonra yaptırırım ön tarafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Selam, 2 tane kırmızı şerit çektir, fark yarat :) Yan cam diplerine damalı şerit de çekebilirsin. Çok daha ucuza çıkacağın garanti. Ayrıca 1.25 motor ve agresif görsellik garip bir dengesizliğe neden oluyor bence. Motor görselliği desteklemediği sürece işlem azıcık "çiğ" kalıyor düşüncesindeyim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 bence de şerit veya damalı desen çok daha güzel duruyor, spoiler olsun egzos olsun apaçi modifiye gibi görünmesi çok muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 aynısından yaptırmayı dene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar