novaLjin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Agalar seafightda turkcellden eşya aldım da yanında bana drakensang diye bişey gönderdiler de anlamadım abi bunu bilen varmı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 sarki soyleyen drake. takma kafana fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Kampanya var desene kaçırmamamız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
novaLjin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 biraz araştırdım da bunu buldum :)) http://free2play.com.tr/haberler/39-strateji/968-drakensang-icin-hediyeli-kampanya araştırıp yazsaydım buraya bişeyler daha iyi olurdu sanırım :) sürç-i lisan ettiysek affola :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 kasma paketi ne demek yuh artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Kanuni said: sarki soyleyen drake. takma kafana fazla. NNNNNNNNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOĞĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 O kadar da kotu degildi be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Tatli oyundur yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sherlock1907 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Drakensang web üzerinde tarayıcıdan oynanabilen şu ana kadar en gelişmiş grafik sistemine sahip bedava oyunlardan biri.Sanırım yeni bir kampanya başlatmışlar verdiğin linkte benim de gözüme şu çarptı ; link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Kasma paketi ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 O değilde baya bi kademe atlanmış. En azından bi süre beklenip balon geçince başlıyorlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sherlock1907 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Yalnız oyunu baya güzel yapmışlar,Diablo vari bişey olmuş Drakensang. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oyunDoktoru Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 diabloya göre dezavantajları da var avantajları da.. gelişim algoritması zayıf mesela.. 20lvl'lik adam gelip 30 lvl'lik adamı alıyor. parayı veren düdüğü bayağı bayağı çalıyor. avantajı ise web tabanlı olması. internet olan her yerde oynayabiliyorsun ve görevler uzun-sıkıcı değil. sadece oyunda çok fazla yürüyorsun. bence oynanmaya değer. "kasma paketi" de iyimiş :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turgutuc Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Bilenler bilir, single player bir Drakensang oyunu vardı, turn based oynanışı ile delirtmişti beni.. bunu da ilk duyduğumda dedim aha yine geldi, ancak öyle olmadığını gördüm.. bu kez hack&slash'e kaymışlar ve ciddi anlamda olmuş diyebilirim.. Ancak her ne kadar sistem aynı olsa da görsel tarz da düşünüldüğünde daha ziyade Torchlight vari bir oyun diyebiliriz.. Bahsedilen kampanya nedir tam bilmiyorum ama "kasma paketi" gibi paketlerin pek işe yaradığını görmedim daha önce, aksi bir imkan sağlıyorsa deneyen söyler zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 AHHAHHAHA EFSANE TOPIC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 oyunDoktoru said: gelişim algoritması zayıf mesela.. 20lvl'lik adam gelip 30 lvl'lik adamı alıyor. parayı veren düdüğü bayağı bayağı çalıyor. BEN INANDIM STEVE HEMEN KARAKTERIMI ACIP SIZI ZENGIN EDIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 SOSYAL MEDYA UZMANLARI PATİCİKTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oyunDoktoru Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 turgutuc said: Bilenler bilir, single player bir Drakensang oyunu vardı, turn based oynanışı ile delirtmişti beni.. Bahsedilen kampanya nedir tam bilmiyorum ama "kasma paketi" gibi paketlerin pek işe yaradığını görmedim daha önce, aksi bir imkan sağlıyorsa deneyen söyler zaten.. single versiyonuyla neredeyse hiç benzer bir yanı yok. kasma paketi de sadece 20 lvl altındakilerin işine yarar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sherlock1907 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Ben beğendim,"olmuş" diye tabir edebileceğimiz cinsten bir MMO.Zaten browser üzerinden oynanan bir oyun en fazla bu kadar olabilir.Oyunun Diablo'yu andırması da ayrı bir güzelliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turgutuc Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 clifff said: SOSYAL MEDYA UZMANLARI PATİCİKTE konunun açılışından bu şekilde düşünmeniz normal ancak gidişat bu yönde değilken ve siz, fikrinizi normal olmaktan uzak bir şekilde dile getirirken ciddiye almaya üşeniyor insan doğrusu sizi.. "asdasdad efsane topic" demek yerine, "bu konu reklam amaçlı olabilir" diyerek uyarı vermek varken yanlış olanı seçince komik oluyor. Ben sırf daha önce single olarak çıkmış drakensang'i bildiğimden gelip baktım mesela konuya, bununla ilgili de cevap yazdım, bir sıkıntı oldu mu? olmadı... Konuda kimsenin kalkıp da "beyler oyun süper gidip alsanıza" dediğini görmüyorum, yazılanlardan hiçbiri de kalkıp bana "uu hemen para verip almalıyım" dedirtmedi, ee problem ne? paketi al veya alma, ben en azından konu sayesinde daha önce oynadığım bir oyunun online versiyonunun çıkmış olduğunu öğrendim, benim için görevini yerine getirmiştir, bedava olduğuna göre de reklam bile olsa çok da tın yani, paketi alması için kimse boğaza sarılmıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Burda viral i kimse sevmez, baslik acarsiniz, guzel Reklam tag i atarsiniz yanina, insanlar gelir bakar gecer. Diger turlu 7 den 70 e asdfgadfasd gibi effectlere konu olur, subliminal reklamini yaptiginiz urun sinsi pazarlamanin kurbani olur, sizde urun de kotu olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 turgutuc said: konunun açılışından bu şekilde düşünmeniz normal ancak gidişat bu yönde değilken ve siz, fikrinizi normal olmaktan uzak bir şekilde dile getirirken ciddiye almaya üşeniyor insan doğrusu sizi.. "asdasdad efsane topic" demek yerine, "bu konu reklam amaçlı olabilir" diyerek uyarı vermek varken yanlış olanı seçince komik oluyor. Ben sırf daha önce single olarak çıkmış drakensang'i bildiğimden gelip baktım mesela konuya, bununla ilgili de cevap yazdım, bir sıkıntı oldu mu? olmadı... Konuda kimsenin kalkıp da "beyler oyun süper gidip alsanıza" dediğini görmüyorum, yazılanlardan hiçbiri de kalkıp bana "uu hemen para verip almalıyım" dedirtmedi, ee problem ne? paketi al veya alma, ben en azından konu sayesinde daha önce oynadığım bir oyunun online versiyonunun çıkmış olduğunu öğrendim, benim için görevini yerine getirmiştir, bedava olduğuna göre de reklam bile olsa çok da tın yani, paketi alması için kimse boğaza sarılmıyor... ne diyon bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 haftalardır oynuyorum. şirketteki patronlar da gördü beni oynarken ve çok beğendiler. bütün işleri bıraktık, telefon kablolarını kestik. şirketçek her gün bu oyunu oynayıp menemen yiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Çorbada benimde tuzum olsun. İlerde bu konu ders olarak filan gösterilir adım geçince mutlu olurum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar