Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.0.4 patch

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oha yalnız herife cidden ya 10 dakka izledim. O 10 dakkada rahat 50 sarı düştü 1ini bile almadı herif hehe. Tek yaptığı döne döne gruba girmek adamın o yetiyor bütün moblara :)
Mesaj tarihi:
Legendaryleri alıyor tek. Ara ara baktım 1-2 saatte 2 tane legendary düşürdü benim gördüğüm. Toplamda 150 falan legendary düşürmüş kasarken sanırım öyle birşey diyordu.
Mesaj tarihi:
Yalnız herifin kesiş hızına inamaıyorum ya ben normal diabloya girsem o hızla gidemem herhalde. ÇOK sağlam set yapmış abi. Herif resmen kendi başına bi AH oluşturacak item düşürdü resmen :P
Mesaj tarihi:
değil

http://www.diabloprogress.com/hero/alkaizer-1727/Alkaizer/2190
bu mu aham şaham? amacına uygun ama şu yaptığı runlar için ring rend e veriyor ,set rage bufflıyor ,%24 mov speed caplemiş zaten ,yeteri kadar da crit i var
Mesaj tarihi:
adamın statlarına baktınmı? warcrysız 800 fire/physical resisti var. %43.5 crit chance, %391 crit dmg, 2k life on hit, %24 move speed. deli gibi fury gain var.

neyse uzatmanın anlamı yok boşa. sen aynı şeyi iddia edeceksin orada nr1 olmadığı sürece nasılsa
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

adamın statlarına baktınmı? warcrysız 800 fire/physical resisti var. %43.5 crit chance, %391 crit dmg, 2k life on hit, %24 move speed. deli gibi fury gain var.

neyse uzatmanın anlamı yok boşa. sen aynı şeyi iddia edeceksin orada nr1 olmadığı sürece nasılsa

Abi o değilde bu adam nası Berserker modda gezebiliyor? Video da full wotb olarak geziyor.
  • Yeni Oluştur...