mdastar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Arkadaşlar oyunu aldım indirdim.Bi haltlar yedim sildim.Adil kullanım yüzünden oyun ineceğine biyerden backup bulup kurmam daha hızlı olacak büyük ihtimal.Steam üzerinden satın almış, bir ihtimal hala yüklü olan birisi,back up alsa,dvd'ye atsa, bana yollasa ben de çatır çatır dvd ve kargo paralarını versem nasıl olur? var mı bu güzelliği yapacak biri? :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Türk telekom sen nelere kadirsin :S. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 oha lise yıllarımı hatırladım.içinde komikli videolar olan cd ler filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 mc sen bu hallere düşecek adam mıydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar