Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sigaraya başlama yaşımız yada başmama nedenimiz...

sheref

Öne çıkan mesajlar

said:
Chemical, 30 Ekim 2004 20:43 tarihinde demiş ki:
evet sigara içenler en fazla 20 30 saniye tutuyor nefesini garip şekilde:)

rekorum 1:30 civarı
Kusura bakma sigarayı onaylamıyorum ama 20 30 sn olayı sux olmuş bende kullanıyorum yaklaşık 9 sene net içiciğim var suan 3 paketten bırakmaya calışıyorum . Bırakıım dedim birden kesip attım ama burnumdan kal geldi doktora gittim sen sigarayımı bıraktın bırakma dedi :P sok oldu ama sonra acıklama geldi vücud bağışıklık yapmış . Birden bırakmak kötü yavas yavas bırak dedi suan 3 paketten günde 10 dala düşürdüm bırakmak isteyenlere azınızı bos tutmayın :D bol bol sakız cekirdek vs bide soda ictiğiniz sigarada camel olsun doktor tavsiyesi :D ben ne yapıom ya olay cok döndü suyun altında 2 dk yakın nefesimi tutum .!! nefesini tutmayı deilde kosuda cok etkiliyor . Geçen ay Cafedekiler 6 yıldır cafede uo yüzünden gün ışığı göremez hale geldiklerini anlayıp bir mac yapmayı planladılar teachleyip :D saha gittik ama 10 dk kostum normal bir klubün toprak sahsı mubarek amma büyükmüş Sonra Yerden kaldıramadılar yarım saat ciğerimin 10 cm kare kadar daraldığını hissettim :P oksijen tüpü fln istedim macın sonunda kalktım ve bir kosu yarısı yaptık sonra bagajda eve gtirmişler haberim yok neyse cok uza kısaca Sigara diyince küfür edilmiş gibi bişi oluo
[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !

[Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 31 Ekim 2004 00:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi sigara iğrenç kokuyor bikere. daha ötesi yok kardeşim iğrenç kokuo işte. sigara içiyorsanız mutlaka ama mutlaka sakız taşıyın yanınızda inanın siz farketmiosunuz ama biz işkence çekiyoruz. giysilere sinen kokulardan bahsetmiyorum bile ona katlanıyoruz elimiz mahkum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 30 Ekim 2004 20:32 tarihinde demiş ki:

şaka bi yana orta 1 den beri içiyorum nerden baksan

iyi b.k yiyosun.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Xear developer Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rahan, 31 Ekim 2004 01:28 tarihinde demiş ki:
duman avcısımısınız nesiniz yaw. sigara kötüyse kendime kötü niye özenti! pis! kaka! deyip duruyorsunuz kafam basmıyor. öldürüyorsam kendimi öldürüyorum kime ne?
Aynı zamanda böyle monoton bir sekilde düşünerek Ülkeyi öldürüosun .!![signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KaMoNJuK, 31 Ekim 2004 01:40 tarihinde demiş ki:
Aynı zamanda böyle monoton bir sekilde düşünerek Ülkeyi öldürüosun .!!
hmm monoton düşünce. mütemadiyen her gün aynı şeyleri düşünüyorum ben evet. hani liberal düşünce desen anlarım da monoton ne ki?[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !

[Bu mesaj Rahan tarafından 31 Ekim 2004 01:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu yaşlarda insanlar ilk sigaralarını içer . Gençlik yılları yani . Sigaraya özentilikten başlamadım diyen insan yalan söyler . Ben de 3 yıldır içiyorum . 1 kere bırakmaya çalıştım alerjik astım başlıyordu . Bende özentilikten başladım üstüne sınıfta kalınca onun stresi ve üzüntüsüyle bırakamadım . Ha sigara içmeyin demek saçma ''sigara içenleri kınıyorum'' demek ise apayrı bi saçmalıktır . Her insanın içtiği sigara kendine yaşamından kestiği dakikalar kendine .[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KaMoNJuK, 31 Ekim 2004 01:40 tarihinde demiş ki:
said:
Rahan, 31 Ekim 2004 01:28 tarihinde demiş ki:
duman avcısımısınız nesiniz yaw. sigara kötüyse kendime kötü niye özenti! pis! kaka! deyip duruyorsunuz kafam basmıyor. öldürüyorsam kendimi öldürüyorum kime ne?
Aynı zamanda böyle monoton bir sekilde düşünerek Ülkeyi öldürüosun .!!

Kaç tane pasif içici sigara dumanı yüzünden kanser olmuştur ? Ya da nikotin bağımlısı ? Senin benim yada herhangi birinin evinin bacasından çıkan duman da insanları zehirliyor .[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

Xaenin Aurion
Sosyal ağlarda paylaş

Düşünmüyorum demedim . Ha benden çok benim etrafımdakilere zararı olsaydı ismini ''pasif'' koymazlardı .[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

Xaenin Aurion
Sosyal ağlarda paylaş

E de yani ben sigara dumanını çekiyorumm filtreden zehiri azalarak geliyor da çıkarken filtresiz içmişim gibi mi çıkıyor ? Neyse sonuçta sağlığa zararlı bir şey ne kadar uzak o kadar iyi . Bunun tartışmasını yapmak zaten bilinçsizlik .[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

Xaenin Aurion
Sosyal ağlarda paylaş

Sigaraya ilk olarak Orta-3'de başlamıştım ve sebebi o kdr çok salakçaydıki.Harbiden şimdi düşünüyorumda çok salakça geliyor.

O zamanlar bir kızdan hoşlanıyordum.İşte çocukluk aşkı tabi.Ama kızın haberi yok.Kendi kendime paralanıyordum.Çünkü o zamanlar özgüvenim yoktu bide çirkin bi çocuktum.Kimse bana bakmaz düşüncesi ile sigaraya başlamıştım :) Çok salakça di mi?Bence evet.

Sonra babam birgün yakaladı beni tabi.Karşısına aldı ve birtane sigara verdi ve karşısında da içmemi istedi.O zamanlar tabi içime çekmiyorum ve içtiğim sigara'da "Meltem"di.Neyse babamın konuşması ile bıraktım.

Lise-1'e geldim.Sınıftaki reis tipli çocukların hepsi gidiyor böyle tuvalete fln sigara içiyorlardı.Bende özendim işte gittim birgün tuvalete,istedim verdiler.İçtim ettim.Bu sefer içimede çekmeye başlamıştım.

Tam tamına 3 sene içtim ve bu yaz sigarayı en sonunda bıraktım.Çünkü artık hiçbir zevk almıyordumki sigaradan eskisi gibi.Çok saçma geliyordu.Birde parama yazık dedim.Ha birde hoşlandığım kız vardı.Onunda sigarayı sevmemesi etken oldu tabiki.

Toplamda 4 sene fln içmişimdir.Keşke içmeseydim.Sonuçta özentilik oldu.Herkes özenerek başlıyor zaten.Bide özgüvensizlikten başlanıyor.

İlk içtiğim sigara Meltem'di.Sonra Muratti,Lark,2001,2000,Parliement,Malboro,Salem derken en son Lucky Strike'da karar kılmıştım.Baya içmiştim Lucky Strike.Tabi ciğerler mafiş :)

Şimdi çok mutlu ve huzurluyum.

İçmeyin o yüzden.

Hem kötü kokarsınız,hemde sağlığınıza etki eder.

Ama şimdi diyenler vardır:"Amaaan,kazık mı kakıcam Dünya'ya?"

İyi,atla o zaman aşağı.

Son olarak;sigara sağlığa zararlıdır ;)[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
eXiLe UO Shard Staff Member
| ?Laistragon? | | My Photos |
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Razu, 30 Ekim 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
Alkolun yanında ii gıdıyor sıgara ben de bırtek alkol ıcerken ıcerım sıgara( sıgaranın dumanın ıcıme cekmıyorum)buda bır nevı bagımlılık mıdır?yanı dumanı ıcıme cekmesem bıle zararlı mıdır?

Hayır.
Yaptığın iş sigara israfı olup, ayrıyetten gereksiz bir harakettir.[signature][hline]I'd like to try to live my life again.
I'd like to see where I was going wrong.
Sosyal ağlarda paylaş

Umur sana 30 una kadar diyordum da ı ıh geçen gün ciğerin alev alevdi ondan sonra 25 e indi senin ömrün ben onu biliyorum =)[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

Xaenin Aurion
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...