GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Ben arada kaldım biraz aydınlatın, evim orda olmadığından insanların eğlence mekanlarına ihtiyacı olduğu için eğlence mekanlarını destekliyorum, ama evim orda olsa adamı desteklerdim sçarım eğlencenize lan diye. Kötü bir insan mıyım iyi bir insan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 KHaRoN said: aya yorgi de paparazzi disinda takilanlarin hakettigini yapmis adam. ne kadar apache varsa orda zira... paparazzi cok aile yeri gibi kalıyor digerlerinin yanında. sessiz sakin ve cok kucuk. deniz kenarında adam gibi serilebilecegin yer yok. BonePART said: abi bu cesme aynen istanbul mantıgını anlamıyorum ben bodrum icinde diyolar zaten ondan gidiyorum lan ben oraya sabah denize giriyorum sahilde takılıyorum aksam gidiyorum cluba bilmemneye zil zurna iciyorum sabah gene denize isteyen datcaya gitsin orda cay bahcesi var sahilde orda cay icer ya istanbul olmus derken olay istanbulluların gelip eglenmesi degil. cesme ve alacatı hala tatil yeri gibi gorulebilir ama bodrum bildigin sehir olmus. 5m migroslar, otomobil galerileri falan yok cesme'de. alacatı + marina + ayayorgi. herpsi birbirinden iyi durumda. hepsinin gunduzu ayrı gecesi ayrı guzel. bodrum'u da cok seviyorum ben ama. deniz asıgı bi adam olarak bodrum'un denizine hastayımdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paparazzi gündüz değil de gece için güzel, ve kharon haklı en iyi eğlence mekanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Daha mersin dışında hiç bir yerde tatil yapamadım, bana çeşmeyi bodrumu anlatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 puşt gibi ibne gibi bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 cesme falan ergenlerin mekanı oldu. tercih etmiyoruz 3-4 yıldır biz. siz de öyle yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 peki amca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 GwindonSurion said: Ben arada kaldım biraz aydınlatın, evim orda olmadığından insanların eğlence mekanlarına ihtiyacı olduğu için eğlence mekanlarını destekliyorum, ama evim orda olsa adamı desteklerdim sçarım eğlencenize lan diye. Kötü bir insan mıyım iyi bir insan mı? abi ben bu sacma anlayısa takılıyorum adam taksimde oturuyo gurultu vqar diye sikayet ediyo cok sacma deil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 @toggie valla abi benim icin sıkıntı deil sehir olması bakir kalcak diye bi askım yok eglence yerinde güzel bar olcak sahilde mal gibi uzanıp takılıncak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Doğru dedin şimdi orayı bilmediğimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar