Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 4 sene once izlemiştim şimdi gene izliyorum gene gülüyorum aglıcam şimdi gülmekten.. verdigim link de http://www.locomotion.com/cgi-bin/album.pl?album=test2;page=2 burdan Supertimor.mpeg sag tusla farklı kaydedin izleyin..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Pajhahahajaheahae harbiden parçalıyo...[signature][hline]The Gelroth http://www.magicofwar.com/yap.php?bilgi=kim&kim=g9a2bbl423741 Tahmin edin (:
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Böhü =[ dışarı çıkmak zorundayım ama gelince ilk iş izleyeceğim[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Super ya cok guzelmis. Fransizca yakiyo zaten.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 abi o 17.ci saniyedeki dönüşler falan parcalıyo beni[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 puahhahahahhahaaa, bu ne beeee, eahahahaa[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
ucandaire Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 YUha yarildim..[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! the silly nick of alltimes , this is ucandaire
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Valla ben yarılmadım nedense ama gayet hoş geldi..[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 GAG da vermişlerdi bunu 6 7 ay öncesinde güzelmiş
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 çokda öle altına yaptıracak kadar güldürmedi ama evet hoş yani özellikle şarkıyı söyleyen amcanın dans figürleri hoş :)[signature][hline] The Truth is out There
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 heh hakkaten ole ahim sahim bisi diil anca coook asabin bozuktur olesi durumlarda gülersin.. ama temiz kafayla ee die bakion ekrana[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?"
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 zuuzuz[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Valla hos ama "Ohahauheuhau" diye gulmedim yani...Komikaze.net'te angut kediler diye bir video vardi..Hayatimda herhalde en cok ona guldum..Bi de bruce almighty'de gulmustum gerci (angut kedileri seyrederken daha cok gulmek isterseniz bir kedi sahibi olmaniz yeterli =)[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan...
pacman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 süper timor ! ehueheheuhe :).[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go.
NuKe Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 OAUsuahsııu!![signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ehe. hoş.. GAG da vermişti evet hatırladım bende.
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 yanlış threade msg [Bu mesaj DeamoN tarafından 04 Mayıs 2004 17:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 heheheheh süper ya super timor![signature][hline]Leylek Blackice Mail | Web
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Bende gülemedim pek açıkçası. Yadırgadım.[signature][hline]BonePART, 01 Mayıs 2004 01:25 tarihinde demiş ki: ben fahisenin tecrübelisini severim....
narin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 hihi[signature][hline]Fornication Under Control of the King
McFrenzy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 eheh harbi güzelmiş.[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Gülmeyenler korkmayın bende gülmedim gayet normal.. =)[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: CrayTotem, 05 Mayıs 2004 00:46 tarihinde demiş ki: Gülmeyenler korkmayın bende gülmedim gayet normal.. =) Eh bian korktum,ben anormalmiyim diye :-)[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Başta bende korktum 10 kişi Muhahaha yazmış benden tık çıkmadı die sonra 1-2 kişi daha yazınca rahatladım =P[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Öne çıkan mesajlar