Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu video yu allah askına bi izleyin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
puahhahahahhahaaa, bu ne beeee, eahahahaa[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Mesaj tarihi:
çokda öle altına yaptıracak kadar güldürmedi ama evet hoş yani özellikle şarkıyı söyleyen amcanın dans figürleri hoş :)[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
heh hakkaten ole ahim sahim bisi diil anca coook asabin bozuktur olesi durumlarda gülersin.. ama temiz kafayla ee die bakion ekrana[signature][hline]
Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Mesaj tarihi:
zuuzuz[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
Valla hos ama "Ohahauheuhau" diye gulmedim yani...Komikaze.net'te angut kediler diye bir video vardi..Hayatimda herhalde en cok ona guldum..Bi de bruce almighty'de gulmustum gerci (angut kedileri seyrederken daha cok gulmek isterseniz bir kedi sahibi olmaniz yeterli =)[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
you have a very kara baht young padawan...
Mesaj tarihi:
süper timor !
ehueheheuhe :).[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go.
Mesaj tarihi:
OAUsuahsııu!![signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım,
Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)...

DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Mesaj tarihi:
said:
CrayTotem, 05 Mayıs 2004 00:46 tarihinde demiş ki:
Gülmeyenler korkmayın bende gülmedim gayet normal.. =)

Eh bian korktum,ben anormalmiyim diye :-)[signature][hline]
..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz

===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki:
Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.

Mesaj tarihi:
Başta bende korktum 10 kişi Muhahaha yazmış benden tık çıkmadı die sonra 1-2 kişi daha yazınca rahatladım =P[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ;
Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz....
Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
  • Yeni Oluştur...