Alkaloid Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 tertemiz hiç dokunulmamış, jelatinini açan ilk siz olacaksınız. bahsettiğim şey içeriği değil sıfır oyun! istanbul içi kadıköy çevresi elden teslim edebilirim. istediğim fiyat 500TL, ciddi alıcılar varsa konuşup anlaşabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 geç kaldın 1.5-2 ay önce sataydın gidebilirdi bu fiyata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Çok pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alkaloid Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 ciddi alıcılar olursa fiyatta indirim yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Her yere yazdım buraya da yazıyorum geçti bolu pazarı sür collector's edition'ınını niğde'ye ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alkaloid Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 sen her yere yazdın bende her yere şikayet ettim. mesaj yazmak için yazmak zorunda değilsiniz. amaç ne anlayamadım, rahatsızlık vermek dışında. ilginç olan diablo konusunda hiç mesajınızın bulunmaması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Bolu pazarı ne la. Bor olması o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 vaako51 said: Bolu pazarı ne la. Bor olması o? Böyle bir konuya bolu pazarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Alkaloid said: sen her yere yazdın bende her yere şikayet ettim. mesaj yazmak için yazmak zorunda değilsiniz. amaç ne anlayamadım, rahatsızlık vermek dışında. ilginç olan diablo konusunda hiç mesajınızın bulunmaması... Eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 hiç mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 inyourmind said: vaako51 said: Bolu pazarı ne la. Bor olması o? Böyle bir konuya bolu pazarı. seviyesiz insancık. iyi satışlar, bi 300'e rahat satarsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 inyourmind'a seviyesiz insancık diyen çıktı. patide seviye düşüşlerde. 240 (yanılıyor olabilirim) liraya aldığın şeyi 500 liraya satıp kâr edecen demi çahaaaal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 1-2 sene sonra 1 milyara rahat satılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 250ye verirsen almayı düşünürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Hayırlı satışlar. Ama pek satabileceğini sanmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 500 mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 yanlış anlama ama şu an oyunun popülitesi acayip düştü ki popülerken de genellikle errorlar,buglar,exploit,bot,çanak çömlek kırarak gold kasma falan konuşulmuştu... yani demem odur ki;blizzartın "bu firmadan babam çıksa oynarım"fanları hariç şu an bu fiyata satman özellikle TR'de imkansıza yakın bence... tavsiyem ya fiyatı aşşağılara çek yada 1-3 sene bekle belki expansion-dlc falan gaza gelir millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 240 veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alkaloid Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 amaç 500 liraya satmak değil, satmak. koyulan fiyat çok gelebilir belki ama konuşulup anlaşılabilir. 240tl şu an için imkansız maalesef, bahsedilen şey koleksiyon versiyonu ve hiç açılmamış hali. ebayde açık halleri bile TL üzerinden 300liraya gitmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 e ebayden sat kapalı halde bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 benim bi arkadas ariyordu sorayim bakalim 500 cok ama bi indirim yaparsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Lelouchshiba said: inyourmind'a seviyesiz insancık diyen çıktı. patide seviye düşüşlerde. 240 (yanılıyor olabilirim) liraya aldığın şeyi 500 liraya satıp kâr edecen demi çahaaaal. Çoluk çocuk bastı işte burayı da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alkaloid Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Bullbird said: benim bi arkadas ariyordu sorayim bakalim 500 cok ama bi indirim yaparsin :P yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 pazarlık payı nedir yahu? alıcı ne kadar pazarlık yapabiliyor diye ölçmenin mantığı ne? safın biri gelir de alır diye beklemek ne kadar etik? ben şimdi 600tl lık gitarı buraya koyup 900 ama pazarlık payı var desem yakarlar beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Valla CE'yi o fiyatlara satma treni geçti diyim, içinde karakter olan CE'yi 350 ye satamayan gördüm. Gerçi vardır belki meraklısı ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar