Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık hiç açılmamış diablo 3 collector's edition

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tertemiz hiç dokunulmamış, jelatinini açan ilk siz olacaksınız. bahsettiğim şey içeriği değil sıfır oyun!
istanbul içi kadıköy çevresi elden teslim edebilirim.

istediğim fiyat 500TL, ciddi alıcılar varsa konuşup anlaşabiliriz.
Mesaj tarihi:
sen her yere yazdın bende her yere şikayet ettim.
mesaj yazmak için yazmak zorunda değilsiniz. amaç ne anlayamadım, rahatsızlık vermek dışında.

ilginç olan diablo konusunda hiç mesajınızın bulunmaması...
Mesaj tarihi:
Alkaloid said:

sen her yere yazdın bende her yere şikayet ettim.
mesaj yazmak için yazmak zorunda değilsiniz. amaç ne anlayamadım, rahatsızlık vermek dışında.

ilginç olan diablo konusunda hiç mesajınızın bulunmaması...

Eyvallah.
Mesaj tarihi:
inyourmind said:

vaako51 said:

Bolu pazarı ne la. Bor olması o?

Böyle bir konuya bolu pazarı.

seviyesiz insancık.

iyi satışlar, bi 300'e rahat satarsın bence.
Mesaj tarihi:
yanlış anlama ama şu an oyunun popülitesi acayip düştü ki popülerken de genellikle errorlar,buglar,exploit,bot,çanak çömlek kırarak gold kasma falan konuşulmuştu...
yani demem odur ki;blizzartın "bu firmadan babam çıksa oynarım"fanları hariç şu an bu fiyata satman özellikle TR'de imkansıza yakın bence...
tavsiyem ya fiyatı aşşağılara çek yada 1-3 sene bekle belki expansion-dlc falan gaza gelir millet.
Mesaj tarihi:
amaç 500 liraya satmak değil, satmak. koyulan fiyat çok gelebilir belki ama konuşulup anlaşılabilir. 240tl şu an için imkansız maalesef, bahsedilen şey koleksiyon versiyonu ve hiç açılmamış hali. ebayde açık halleri bile TL üzerinden 300liraya gitmekte.
Mesaj tarihi:
Lelouchshiba said:

inyourmind'a seviyesiz insancık diyen çıktı. patide seviye düşüşlerde.

240 (yanılıyor olabilirim) liraya aldığın şeyi 500 liraya satıp kâr edecen demi çahaaaal.

Çoluk çocuk bastı işte burayı da...
Mesaj tarihi:
pazarlık payı nedir yahu? alıcı ne kadar pazarlık yapabiliyor diye ölçmenin mantığı ne? safın biri gelir de alır diye beklemek ne kadar etik?

ben şimdi 600tl lık gitarı buraya koyup 900 ama pazarlık payı var desem yakarlar beni.
  • Yeni Oluştur...