Eternal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 2 adet box cıkartıyor Blizzard 1- Fiyatı : 49.99$ Ek durum : 1 Ay ücretsiz oyun hakkı. Ad : World of Warcraft ----------------------------------------------------------- 2- Fiyatı : 79.99$ Ek olarak 1. Oyun hem Cd seklinde hem DVD seklinde bulunuyor. 2. 200 sayfalık Art of Warcraft adındaki sanatsal resimler içeren geyik kitap. =P 3. Offical Soundtrack 4. Çaput ( kumaş ) Dünya haritası 5. Oyuniçi bir adet evcil hayvan 6. Behind Scenes DVD 7. 10 gün ücretsiz guest account.Arkadasınız cagırırsınız. 8. 1 aylık bedava üyelik Ad : World of Warcraft Collector's Edition[signature][hline]Corbeau powers our uo[Bu mesaj Eternal tarafından 19 Ekim 2004 23:06 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Eternal tarafından 20 Ekim 2004 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Almisken 2.box daha iyi gibi[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Bencede ikinci daha güzel gibi ama önemli olan bide bunlari temin etmek[signature][hline]COH : Razean Haner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Sırf oyun kutuları satışa çıkartılmıştı bi yerde, tanesi 10 dolar mıydı neydi. Şimdilik en iyisi o sanırım. Başlığı gördüğümde oyunu getirtmek için yapıcı bi çözüm buldun sandım. Avaturk'ten buraları okuyan varsa bizi bilgilendirebilir mi acaba US veya EU olayına giricek mi Avaturk?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 avaturk elimizden geleni yapıcaz dedi..[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ilk box daki 1 ay ücretsizi unutmuşsunuz...[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Oyunu DL edip, acc alabilecekmiyiz acaba? Herhangi bir official açıklama varmı bunun için?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 yok abi kutulara bak, bana collector's yolu gözüküyor..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: Qui, 19 Ekim 2004 23:23 tarihinde demiş ki: Oyunu DL edip, acc alabilecekmiyiz acaba? Herhangi bir official açıklama varmı bunun için? öle bişey olmaz orjinal cd-key lazım oda kutuda mevcut :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı | WoW Movie Database | | WoW Items Database http://www.gametogame.net | | http://www.warcraftmovies.com | http://www.thottbot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 oyunu sipariş eden oldu mu? olduysa bende sipariş etmek istiyorum şimdiden eğer yardımcı olursanız. Bide şu US-EU işi belli oldu mu? Oyunu aldıktan sonra europe serverları açılana kadar amerika serverlarında oynayabilicek miyim?[signature][hline]SWG: Revhas of Eclipse SWG: Satto of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: OmeN, 20 Ekim 2004 16:10 tarihinde demiş ki: said: Qui, 19 Ekim 2004 23:23 tarihinde demiş ki: Oyunu DL edip, acc alabilecekmiyiz acaba? Herhangi bir official açıklama varmı bunun için? öle bişey olmaz orjinal cd-key lazım oda kutuda mevcut :) Olur ben cd key alırım 2 sene oyunu beklemem ne güzel daha sonra bilahare cdyi alırız elbet[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz(Kral) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 aslında oyun için 2 değil 3 kutu çıkıyo ama 2 tanesi sadece kapak yönünden farklı olcak sadece içerik yönünden değil yani kapakta dwarf ve NE yerine undead ve xxx olcak[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 collector's edition ın kapağı çok güzell olmuş[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: OmeN, 20 Ekim 2004 16:10 tarihinde demiş ki: said: Qui, 19 Ekim 2004 23:23 tarihinde demiş ki: Oyunu DL edip, acc alabilecekmiyiz acaba? Herhangi bir official açıklama varmı bunun için? öle bişey olmaz orjinal cd-key lazım oda kutuda mevcut :) Niye olmasın canım, bir sürü mmorpg var bu yolla satış yapan. Öyle bir tepki vermişsinki imkansızmış gibi. :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 5. Oyuniçi bir adet evcil hayvan bu ne ise yario at falanmi?[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 hayir süs hayvani kedi köpek kus öle pesinde gezior euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 herhangi bir islevi yokh yani[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Peki seçebiliyormuyuz? yanı olcaksa ben karga ısterım :)..[signature][hline]tAKA, 21 Ekim 2004 00:04 tarihinde demiş ki: düşünüyorum bulamiyorum parlak fikirlere açığım inşaata götürüp en tepeden aşşa itecem aslinda çarptım süsü vererek yok olmaz ilac katsak anlasilir hmm vurdursak ceteye yiksak yine anlasilir ee nasil olacak bu iş? sheref, 21 Ekim 2004 01:02 tarihinde demiş ki: bana gönder ona hayatımı anlatayım.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Detaylar hakkında bir fikrimiz yok malesef..Bu kadar bilgi verebiliyorum.Mail atıp ogrenebilirsin ama sanırım kedi,kuş türü birşey.[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Ya oyun içinde bir kaç tür pet var. Bir kendi çağırdığınız (Warlock) ya da tame ettiğiniz (Hunter), bir tane mount (Satın alıyorsunuz, lvl 40 üstü ve çok pahalı), son olarak da işlevsiz süs pet'i. Bu da çeşitli yerlerde orta fiyata satılıyor, gidip alıyorsunuz. Mesela Undead Undercity'de hamamböceği, Pirates' Cove'da papağan, engineer'lerin yaptığı mekanik sincap. Büyük bir ihtimalle bu üçüncü seçenektir, çünkü dediğim gibi ilki olamaz o class'a bağlı bir şey, mount hiç olamaz çünkü binmeyi öğrenmek lvl 40 istiyor. Bu da demektir ki 3. seçenek olan hiç bir işe yaramayan evcil hayvan. Tahminimce ama oyunda şu an için satılmayan özel bir hayvan verirler. Böylece CE alanlar hemen belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HardMann Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Evet bunlar sadece süs hayvanı olcak bunlardan 2 tanesi şunlar (daha varmı bilmiyorum): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 diabloyu isterim :) yanımızdami gezicek bunlar kesin collector alınır o zaman yani saldırabileceklermi yoksa öyle hava içinmi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HardMann Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Malesef saldıramayacaklar ama yinede yanında bi "Diablo" gezdirmek zevkli olsa gerek :D .Bunlar sadece açıklananlar daha başkalarıda olacak,bakarsın başka bi süpriz daha çıkar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZEALOTeko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Ben anlamadım arkadaşlar.Ne yani oyun çıktı mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 EQ2 collector's edition'da da pet veriliyor ama sadece evinizin içinde duruyor o pet. Besliyorsunuz, sevip uyutuyorsunuz büyüyor falan.. Yani böley bişeyle sınırlandırabilirler.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar