Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 bi tane bulduk. eski hg, xhearon, skallia tayfasından bir kaç kişi var. server çok yeni çok eksiği var ama tamamlamaya çabaları var gibi duruyor. konyalılar monyalılar bi ton insanda gelmeye başlıyor ufak ufak. eskisi gibi trivia qp kasmak zor değil daha aksiyona yönelik bir server olmuş. hmm bakalım nasılmış lan falan diyecek olan varsa pm atsın bana linki buraya yazmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 efenim neden olmasın derim ben : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 valla silinebilir bence topik. son derece patates bir staff kadrosu. hiçbirşey tam hazırlanmadan açılan bir server. ne aksiyonu aksiyon, server sahibi türkçe konuşmasını kenara bıraktım yan yana getiripte 3 cümleyi kuramayan bir adam. biz oynadık burdan bi bok olmaz dedik bıraktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kilincarslan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 www.kargosuo.net/ Levelli sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar