Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Sunucularının Yeri

Qui

Öne çıkan mesajlar

US ve EU sunucularının yeri nerededir biliyor musunuz?

Tracert ile web sitelerinden bir iz sürdüm. Sanırım avrupa sunucusu İskandinavya'da, Amerika sunucusu New York'ta..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

Çok kritik bir problem bu bence. Pati'nin %80'i EU sunucularını beklemeyip, US sunucularında oynayacak gibi görülüyor. Eğer aradaki fark hissedilir derecede büyükse EU sunucularını beklemek daha mantıklı. Ama fark yoksa US alınabilir. Birde bizim oynayacağımız saatlerde online oyuncu sayısının azlığı sorunu varki o ayrı bir dert..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

Ping farkının fazla bişi olucağını sanmıyorum.Ama qui nin de dediği gibi.Saat farkından dolayı wow dünyası biraz boş olabilir.
Zaten 1 ay sonra çikmiyicakmı EU versiyonu?1 ay sabrederim işi garantiye alirim.Bence Hep beraber ya US alalim yada Hep beraber EU alalim.Türk klanı kurarsanız çok rahat olur o zaman.
Sonra PvP yada PvE karar veririz ve Horde mu yada Alliance mı oynuyucağımıza karar veririz.Tabi bunların hepsi size kalmış.Türk klanı açip aynı tarafta(horde veya alliance)ve aynı serverda(PvP yada PvE) oynamak isterseniz çok hoş olur.
Gerçi sanmıyorum kimsenin türk klani açalim diye ayni versiyonu alip ayni serverda ve aynı tarafda toplanıcağını.[signature][hline]Wake up time to die...
Sosyal ağlarda paylaş

EU serverlari US'e gore 2-3ay gec takip edicek patchleri bide boyle bi sorun olucak.
eger usde oynama gibi bi sans olursa yani sadece us kredi kartlarini kabul edicez vs. demezlerse ben usde oynamayi dusunuyorum.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki:
daha çok manita ehehhe
Sosyal ağlarda paylaş

bence bekleyin eu yu..
mmolarin hepsinde boyle ayriliklar oluyor.. hadi bu sefer turkler ayni serverda toplanalim..
bu kadar beklediniz biraz daha bekleyebilirsiniz heralde..
ayrica us de ping sorunu olacagini dusunuyorum..
ustelik eskisinden daha cok player olacak..
dedigim gibi bence bekleyin..
Sosyal ağlarda paylaş

UnKnownTR bende sana katılıyorum ama bakalım çoğunluk ben bekleyemem EU'yu ben alırım US'u derse bende US alıcam gibi.
Herkez yazarsa Us mu alıcağını yada EU'yu bekliyiceğini çok iyi olur valla.Ona göre karar veririz...[signature][hline]Wake up time to die...
Sosyal ağlarda paylaş

patchlerde sorun olmayacaksa fark etmez, gerci avrupa insani amerikan insani gibi yardimsever degil, italyani var bilmem nerelisi var. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki:
daha çok manita ehehhe
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
topic'i görünce saldırı filan düzenlemek için soruldugunu sandın :d[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Ve niceleri

Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

patch olayi bence cok sorun değil hatta bazen daha iyi bile olabiliyor...gelicek yenilikleri onceden biliosunuz nerfleri vs
ben daoc u eu serverlarinda oynadim cok memnundum hem saatleri uygun hem ping cok iyi hemde oynadigim server dunya daoc serverlari icinde en fazla action olan serverlardandi....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...