Hannibal44 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Ek olarak burada benim baya önce yaptığım türkçe rep analizi var . Çok pro bi analiz değil ama pvz hakkında iyi kötü bir bilgin olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mikka Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 hotkey kullanmaya çalışıyorum aslında son zamanlarda geliştirdim o konuda kendimi. ne zaman ne yapacağımı bilmemek hata biraz bende. neyseki bu ara pvp de 4gate tutturdum gidiyorum iyi bir seri yakaladım. bo ezberlemek cidden işe yarıyormuş ya bi 4gate bi 3gate robo bi de ffe buildi yazdım bir kağıda koydum önüme t ve p leri rahat rahat yeniyorum şimdilik. ama zerg de sorun çıkmaya başladı. genel olarak ilerledim ama herkese tavsiyesi için teşekür ediyorum çok yardımcı oldunuzi temel hatalarımı düzeltmekde özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Az kaldı azz, yakında sopalıyacam herkesi, emin adımlarla geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 ooo emin adımlarla yükseliyorsun, HoN'u silersen +200 mmr gelir direk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 5-6 maç losestreak görünce kendimi hon homm3 yada dota2'ye veriyorum 1-2 saat sonra geri dönüş.. Protoss da en çok early confusing yapmayı cok seviyorum, adamın mineral hattının cevresine pylonları dosemeye bi baslıyorum, adam pylon kesmeye ugrasıyo, cancel ve tekrar, cancel ve tekrar yapıp hayvan gibi geride bırakıyom.. bazıları sinir olup direk çıkıyo falan, çok eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mikka Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 one nereden görünüyor o grafik yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 bu blizzardın bana garezi var ya, başka bişey değil diye düşünüyorum aldım başımı gidiyorum hala bronze'dan çıkamadım ki rank 1 oldım.... neyse silver gold tokatına devam edelim, en olmadı blizz hq'yu basarım, yada anonymousla işbirliği yapar blizzi göçertirim. sdfsgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KullofAtlantis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 oynamaya devam et bu şekilde giderse grafiğin illa ki çıkıyorsun eninde sonunda.. bazen düşük liglerde çizginin baya bi üstüne çıkmak gerekiyo. ama örneğin çok çok üstüne çıkana kadar atlayamadın, üzülme bu silverı daha hızlı atlayabilirsin demek oluyor MMR ın bi sonraki çizgiye yaklaştığından. yani geç atlasan bi zararı olmuyor sonuç olarak. bi sonraki ligi hızlı atlıyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 0ne said: 5-6 maç losestreak görünce kendimi hon homm3 yada dota2'ye veriyorum 1-2 saat sonra geri dönüş.. Kendime kuralım var 2 kere arka arkaya yenilirsem bırakıyoreum genelde. Eauheahueua. Sinir harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LidlessEye Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 2 çok az değil mi ya? 4 iyi gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Dun aksam sahura kadar kastim. blizz artik elindeki son koz olarak ne kadar cheese 6pool all-in cannon rush yapan varsa yollasi hatta 2 rakipte plat dan tokatladim. silver rank 13 olarak baslatti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 0ne said: Dun aksam sahura kadar kastim. blizz artik elindeki son koz olarak ne kadar cheese 6pool all-in cannon rush yapan varsa yollasi hatta 2 rakipte plat dan tokatladim. silver rank 13 olarak baslatti. Tebrikler yükselişini merakla bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar