Playbook Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Şuan Vatan Bilgisayar'dan bakıyorum indirimli fiyatı 450 lira. Klavye sıfır ayarında, geçen sene almıştım o yüzden garantisi devam ediyor. İstanbul içi elden teslim edebilirim. Satma nedenime gelecek olursak hevesimi aldım satıyorum :) şaka bir yana yurtdışından mekanik klavye getiriyor arkadaşım, onu kullanacağım. İlgilenen olursa bu başlığa yazması yeterli. Tşk. link : http://www.logitech.com/en-us/gaming/mice-keyboard-combos/g19-keyboard-for-gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 kendisi mi oynuyo oyunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 G serisi Gamingden geldiği için para ediyor ki çokta pahalı değil bence. Sağladığı avantajlar göz önüne alındığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 bence kötü klavye g19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Bende G15 var gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 bende de g15 var hiç bi artısını görmedim. boş işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Ona bakarsan herkeste beyin var ama kullanabilene. (Seni hedef alarak söylemiyorum) G15 makro tuşları ile ben gerek MW serisi gerek Eve Online, Diablo vs olsun hepsinde gayet aktif kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 "ya bu klavyelerin niye türkçe karakterlisini yapmıyo bu zibidiler?" diyecem, 200 - 300 TL'den yılda 500 adet satacağı şeyi yapmaz heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Ekransız olsun dersen G105 var TR klavye. http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-920-003448-g105-gaming-keyboard---tr-layout/productdetails.aspx?I_ID=57648 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 g11 alın rahat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 yok abi ya benim ihtiyacım oyuncu klavyesi değil. ışıklandırmalı ama slim ve kaliteli bi klavye lazım bana. multimedia tuşları vs. olsa güzel olur, kompakt olursa şukela olur... yok böyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 G105 var işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbarX Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 bunun yerine a4 tech x7 klavyesini aldım aynı işi görüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Klavyenin enter tuşu büyük eklemeyi unutmuşum:)sitede US layout versiyonunu göstermişler. açıkcası macro tuşları ve ekran benim işime yarıyor. ne işe yarıyor derseniz MSI Afterburner, Fraps gibi programlar destekliyor bu klavyeyi. Oyun oynarken ekran kartı cpu ve ram ile ilgili tüm bilgileri(usage, temperature, fps etc) görebiliyorsunuz. Youtube açıp nicki minaj izleyen de vardır ama illa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar