Ren Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 bu hazır kömürler oluyormuş, çakmak çakınca hazır falan dedi. onlar iyi oluyorsa nargile alayım diyorum. var mıdır kullanan?
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 sıkıştırışmış kömürden yapılıyor. bende baş agrısı yapıyor söyleyeyim.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 o çakma hazır olan bu kurabiye şeklindekileri falan alma yazık evde nargile içiceksen çilesine katlancan yok öyle pratik fds
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 abi yapmayın piknik tüpünde falan çekilcek çile değil o ya
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 valla ben seneler önce evde içerim diyip aldım beceremedim 2-3kere kullandım yatıyor şu an istersen kar gözetmeksizin veririm sana. Ama uyarayım evde zor oluyor kömür hazırlaması ben hazırlıyamadım hep karbonmonoksit çektiydim
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 vatandaş cefada vekil bey sefada ohh
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 müptelasıyım, evde denedim defalarca. yok evde olmuyo boşuna hayal kurmayın :(
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 hatun bulundurmak lazım hmmmmmm
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 ben bu kömür muhabbetinden vazgeçmiştim daha önce iki sokak yanda nargileci açılmış girdim baktım sordum ettim böyle bi heveslendim ama.. nolax neden vazgeçtin olm al şu kömürlerden dene ölmezsin :P
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Ren said: bu hazır kömürler oluyormuş, çakmak çakınca hazır falan dedi. onlar iyi oluyorsa nargile alayım diyorum. var mıdır kullanan? yav o kolay yanan kömürlerde kimyasal oluyor sağlıga zararlı yani ( gerci nargile komple zararlı ama ) baş ağrısı vs yapar değmez. bu nargile zaten keyif işi o yuzden keyfin kacmasın kömür yüzünden. Ben evde yapiyorum nargile odun kömuru kullanıyorum nargile için özel seçiyorum mangal kömüründen daha ince ve tozsuz hiç sorun yaşamıyorum.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 tütünü bulması dert kömürü bulması dert temizliği dert birde artık öğrenci evi değil ailemin yanındayım çok fazla vaktim olmuyo nargile yerine pipo takılıyorum
PATA Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 O hazır kömürler çok acayip toz olup tütüne kaçıyor içine boka sarıyor.Git bi nargileciye nargile kömürüde satar sana düzgün tütünde satar. Közlerle de uğraşırken mangalda yaparsan daha iyi olur.Fön makinası tutarsın mangala sonra koyarsın nargilene yenilerini ohh miss
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 çin malı fabrikasyon olanlar var alma bence çünkü tadını bozuyor, kimyasal katkılı sonuçta.. yandığında bile bi garip görüntüsü oluyor yanarlı dönerli falan
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Abi nasıl evde olmuyor yeteneksiz misiniz. Atacaksınız ocağın üstüne kömür kızaracak biraz sonra hop ham çökelek. Not: Hazır kömürle yapmayın dumanı kadın osuruğu gibi oluyor
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 http://galeri3.uludagsozluk.com/191/k%C3%B6zmatik_190900.jpg normalde yemek için kullanılıyormuş ama bi arkadaş nargile kömürü için de kullanıyordu bunu.
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 O tablet gibi kömürler baya kötü. Hiç bulaşma derim.
Öne çıkan mesajlar