Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hazır nargile kömürü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla ben seneler önce evde içerim diyip aldım beceremedim 2-3kere kullandım yatıyor şu an istersen kar gözetmeksizin veririm sana. Ama uyarayım evde zor oluyor kömür hazırlaması ben hazırlıyamadım hep karbonmonoksit çektiydim
Mesaj tarihi:
ben bu kömür muhabbetinden vazgeçmiştim daha önce iki sokak yanda nargileci açılmış girdim baktım sordum ettim böyle bi heveslendim ama..

nolax neden vazgeçtin olm al şu kömürlerden dene ölmezsin :P
Mesaj tarihi:
Ren said:

bu hazır kömürler oluyormuş, çakmak çakınca hazır falan dedi. onlar iyi oluyorsa nargile alayım diyorum. var mıdır kullanan?

yav o kolay yanan kömürlerde kimyasal oluyor sağlıga zararlı yani ( gerci nargile komple zararlı ama ) baş ağrısı vs yapar değmez. bu nargile zaten keyif işi o yuzden keyfin kacmasın kömür yüzünden. Ben evde yapiyorum nargile odun kömuru kullanıyorum nargile için özel seçiyorum mangal kömüründen daha ince ve tozsuz hiç sorun yaşamıyorum.
Mesaj tarihi:
O hazır kömürler çok acayip toz olup tütüne kaçıyor içine boka sarıyor.Git bi nargileciye nargile kömürüde satar sana düzgün tütünde satar.

Közlerle de uğraşırken mangalda yaparsan daha iyi olur.Fön makinası tutarsın mangala sonra koyarsın nargilene yenilerini ohh miss
  • Yeni Oluştur...