clabnick Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 merhaba arkadaşlar.. +6 gloVes yapıyorum istiyen olursa eklesin ..yapım sırasında twitch acılıcak.. 1 ADET GLOVES YAPIMI İÇİN 28 ADET İNFERNO ESsenCE 5 ADET İNFERNO TEAR 8 ADET SECRETS 100 K arkadaşlar elimde hazır yapılmıs +6 özelikli glovesler (eldiven) var .. ekleyin linklim begendiğinizi alırsınız.. fiyatınıda siz belirleyin..:) link http://www.justin.tv/havadakarada_ havadakarada#2489 tşkler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 bu iş için başlık vardı, oraya yazsaydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 100k ya gerek yok bana getirin beleşe yaparım spamcılara ekmek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 bana yapsana luriel ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 yapayımda aksam yapabilirim ancak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 eklerim akşam ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 ha tabi 87516 gold olan craft parasını alırım bu arada 100k ya gerek yok derken patiden craft fee almam yani. birde botla beltte var isteyen olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Luriel said: ha tabi 87516 gold olan craft parasını alırım bu arada 100k ya gerek yok derken patiden craft fee almam yani. birde botla beltte var isteyen olursa. fee almak ya da almamak mevzu değil, kimse 13k fazla verip fakirleşmez adamı kötülemeye ne gerek var ? ben yaptırdım hatta benim gibi yaptıran bir ton insan var şuanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 banane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 orly said: Luriel said: ha tabi 87516 gold olan craft parasını alırım bu arada 100k ya gerek yok derken patiden craft fee almam yani. birde botla beltte var isteyen olursa. fee almak ya da almamak mevzu değil, kimse 13k fazla verip fakirleşmez adamı kötülemeye ne gerek var ? ben yaptırdım hatta benim gibi yaptıran bir ton insan var şuanda 30 farklı topiğe 30 farklı mesaj atarsa hakediyor kötülenmeyi. yaptırdıysan gz, umarım iyi çıkmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Luriel said: banane? sananeyse sesini kesip adamın açtığı başlığı trollemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 sanamı soracak nereye ne mesaj yazacağını? kurallara uygun olmadığını düşünüyorsan şikayet edersin gereği yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 ne oldu ortak mı aldınız receipei nedir derdin. 13k dedigin para 10 tane craftlarsan 130k eder ben günde 100 tane yapıyorum baskasına para versem 1.3m eder. yazdım buraya isteyen adama 13k öder isteyen ödemez nereye ne yazıcagımı sana soracakta değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Aluriel said: sanamı soracak nereye ne mesaj yazacağını? kurallara uygun olmadığını düşünüyorsan şikayet edersin gereği yapılır. ulan sana ne oluyor çok merak ediyorum? ruh ikizi misin ekürisi misin? Neden insanlar işine bakmaz millete bok atmakla uğraşır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 pricechedck b ekliyoruym ne kadar eder topiğinde gençler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 arkadaş ne eldivenmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 orly said: Aluriel said: sanamı soracak nereye ne mesaj yazacağını? kurallara uygun olmadığını düşünüyorsan şikayet edersin gereği yapılır. ulan sana ne oluyor çok merak ediyorum? ruh ikizi misin ekürisi misin? Neden insanlar işine bakmaz millete bok atmakla uğraşır? aynı soruyu ben de sana sorayım o zaman. ulan sana ne oluyor çok merak ediyorum. ruh ikizi misin ekürisi misin? Neden insanlar işine bakmaz millete bok atmakla uğraşır? sen karar veremezsin kimin nereye ne yazıp yazamayacağına. saksısın sen bu konuda. ben de saksıyım. uygun olmadığını düşünüyorsan şikayet edersin. ben ettim mesela topiği açanın spamladiği mesajları, hepsi uçtu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Konuyu saptırmayın. Diğer konularda yazdığı mesajları gizledim, buradan ve/veya Pazar Alanı'nda yer alan konudan devam edebilirsiniz. Hakaret, vb. tutumlara izin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clabnick Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 arkadaşlar tamamen güvenilir bir şekilde craft yaptırmak istiyen eklesin.. tşkler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 ahaha adamın sesi kısılmış ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 o değilde nasıl zenginsiniz lan bukadar. anlamadım 3-5 koparın be bizede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clabnick Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 rkadaşlar konu güncel ... craft istiyenleri beklerim.. aynı zamanda 1m 3,3 tl en az 10 m olarak satıs yapmaktayım bılgınıze.. tşkler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 sen craft et, duzgun bisey cikarsa aliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 abi bana belt yapın 25 üstü all resist 100 üstü int mf 15 olsun yeter parası neyse veririm şu an 6k var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 haydari said: abi bana belt yapın 25 üstü all resist 100 üstü int mf 15 olsun yeter parası neyse veririm şu an 6k var. 6k dediin 6m mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar