Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

+6 gloves (eldiven) yapılır...

clabnick

Öne çıkan mesajlar

merhaba arkadaşlar..

+6 gloVes yapıyorum istiyen olursa eklesin ..yapım sırasında twitch acılıcak..

1 ADET GLOVES YAPIMI İÇİN

28 ADET İNFERNO ESsenCE
5 ADET İNFERNO TEAR
8 ADET SECRETS
100 K

arkadaşlar elimde hazır yapılmıs +6 özelikli glovesler (eldiven) var .. ekleyin linklim begendiğinizi alırsınız.. fiyatınıda siz belirleyin..:)

link http://www.justin.tv/havadakarada_

havadakarada#2489

tşkler..
Sosyal ağlarda paylaş

Luriel said:

ha tabi 87516 gold olan craft parasını alırım bu arada 100k ya gerek yok derken patiden craft fee almam yani. birde botla beltte var isteyen olursa.

fee almak ya da almamak mevzu değil, kimse 13k fazla verip fakirleşmez adamı kötülemeye ne gerek var ? ben yaptırdım hatta benim gibi yaptıran bir ton insan var şuanda
Sosyal ağlarda paylaş

orly said:

Luriel said:

ha tabi 87516 gold olan craft parasını alırım bu arada 100k ya gerek yok derken patiden craft fee almam yani. birde botla beltte var isteyen olursa.

fee almak ya da almamak mevzu değil, kimse 13k fazla verip fakirleşmez adamı kötülemeye ne gerek var ? ben yaptırdım hatta benim gibi yaptıran bir ton insan var şuanda

30 farklı topiğe 30 farklı mesaj atarsa hakediyor kötülenmeyi. yaptırdıysan gz, umarım iyi çıkmıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

sanamı soracak nereye ne mesaj yazacağını? kurallara uygun olmadığını düşünüyorsan şikayet edersin gereği yapılır.

ulan sana ne oluyor çok merak ediyorum? ruh ikizi misin ekürisi misin?
Neden insanlar işine bakmaz millete bok atmakla uğraşır?
Sosyal ağlarda paylaş

orly said:

Aluriel said:

sanamı soracak nereye ne mesaj yazacağını? kurallara uygun olmadığını düşünüyorsan şikayet edersin gereği yapılır.

ulan sana ne oluyor çok merak ediyorum? ruh ikizi misin ekürisi misin?

aynı soruyu ben de sana sorayım o zaman.

ulan sana ne oluyor çok merak ediyorum. ruh ikizi misin ekürisi misin?

sen karar veremezsin kimin nereye ne yazıp yazamayacağına. saksısın sen bu konuda. ben de saksıyım. uygun olmadığını düşünüyorsan şikayet edersin. ben ettim mesela topiği açanın spamladiği mesajları, hepsi uçtu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...