Saint Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Hayatımda bu kadar gay bi ability görmedim ben, oyundaki en owerpowered sey bu, bana bi allahın kulu bunun mantıgını acıklayabilirmi, herif seni ucuruyo havadayken top ediyo...Sacma sapan ve kurtulusunun olmadıgı bi halt neden konur ki daoc gibi bi oyuna, bu oyunun gidişatı bok arkadaslar, 1-zephyr 2- som defans proc bunlar kadar salak seyler yok bu daocta... P.S. Cok ucurdular da bu aksam zephyr le ondan bu flame lol[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay - Retired) Beluga - Reaver (Kay - Retired) Sianure - Warrior (Galahad - Retired) Mothman - Buffbot (Kay - Sold ) Necroll - Necromancer (Kay - Sold) Bafilebeni - Buffbot (Galahad - Sold) Gariban - Skald ( Mordred - Active ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 bi kere bana yapmıştı hunterın teki çok güzel böle salto atar gibi uçuuon seyirciler puan verio :D[signature][hline]Imsonia Sumotoru (Level 50 Cabalist) -- Turkish Knights -- For Albion İçim (Albion/MERLIN) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 O zaman ne diyoruz. Sojourner ML8 4tw![signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 bg warken zephyr e takilmamak lazim :-p[signature][hline]|Gazi| With The Songs of Bragi and The Strength of Thor|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Ya bu infillerin casterları 1-2 vuruşta yatırması kadar saçma bişey iyice etmişler içine... Yahu infil 2 vuruşta öldürecekse caster oynamanın ne anlamı var heryerde infil var zaten 2 adım atıyorum çat koyuyo birisi[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 "GAY ABILITY" super ya:)[signature][hline]Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: daverc, 22 Ekim 2004 15:20 tarihinde demiş ki: bg warken zephyr e takilmamak lazim :-p healer-warrior combosu ile bizim duomuzu indirecegini dusunen bi duoya rast gelmistim bi kere,healer benim critim sonucunda 900 yiyince ne dusundu acaba.Zephyr for the win![signature][hline]Ranger : Bard : ? (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 2 vurusta ölen caster sensin tüm casterlar diil dikkatini cekerim... adam gibi template i olan caster rahatlikla infil keser... hele hib casterlari gibi 9 sn stun in varsa... bas Quick cast i bas stun/root bisiler ne dirki... Zephry olayininda sacmaligi bence ucururken atack verilememeli Amac karsindakini belli bi saniye action disi birakmak... uzarken atack verilmesi gayet sacma bunun yerine insta kill versinler hic farki yok...[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc] Quantum İceCream-Wizzy[Exc] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 archerlara verilmesi cok sacma bence, adam dalan kisiye cikartiyo zephyr alet adami gezdirirken okluyo patlatiyo kafasini.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 okcuya sojourner vermeleri iyi oldu 42 shield gibi ise yario mubarek[signature][hline]|Gazi| With The Songs of Bragi and The Strength of Thor|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: Resh, 22 Ekim 2004 17:30 tarihinde demiş ki: 2 vurusta ölen caster sensin tüm casterlar diil dikkatini cekerim... adam gibi template i olan caster rahatlikla infil keser... ... Abartmayalim, duzgun templateli magelerden rahatlikla dayak yiyecek inf bende j.lo ozaman[signature][hline]|Gazi| With The Songs of Bragi and The Strength of Thor|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- [Bu mesaj daverc tarafından 22 Ekim 2004 17:43 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj daverc tarafından 22 Ekim 2004 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: Sensible, 22 Ekim 2004 16:42 tarihinde demiş ki: Ya bu infillerin casterları 1-2 vuruşta yatırması kadar saçma bişey iyice etmişler içine... Yahu infil 2 vuruşta öldürecekse caster oynamanın ne anlamı var heryerde infil var zaten 2 adım atıyorum çat koyuyo birisi Rank 2-3 falansa caster dedigin dogru, ama ondan yukarısı için alakası bile yok, ancak caster noob diilse.[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay - Retired) Beluga - Reaver (Kay - Retired) Sianure - Warrior (Galahad - Retired) Mothman - Buffbot (Kay - Sold ) Necroll - Necromancer (Kay - Sold) Bafilebeni - Buffbot (Galahad - Sold) Gariban - Skald ( Mordred - Active ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 2L6 şuan[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 zephyr bazı şeyleri counter edebilecek tek ability ama archer ların alabilmesi kötü. scout başlıo oklamaya slam vuruo yaklaşınca. purge ediosun zephyr atıo ölüosun. çok kasış. ama grupta support un alabilmesi çok iyi. bg yi öldürmek için süper. rr5 ability kullanamasın diye sorclara atıp gebertmek güzel. bunu büyük ihtimalle değiştirmezler. zephyr olmuş adama attack edilemezse grapple dan farkı kalmaz.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Cloudsong bile kurtaramiyo 600+ pa dan (critice abanmis bi inf) arkadan stuni yemeden bisey yapabilirsen ne ala. ama stunida yersen /rel yazmaya hazir olmak lazim. purge u felan sokarsak isin icine inftede purge olmasi ihtimalini unutmayalim :-p[signature][hline]|Gazi| With The Songs of Bragi and The Strength of Thor|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ml8 convoker olucaksin, inf amcam payi vuracak brittle guard olecek sen de adami top edecen[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Pa atipta alamayacagımız 2 class var 1 bone dancer 2 sprit master geri kalan infil>geri kalan mage classlar. Tabi crit specler icin soz konusu dw specler dalmayi bile dusunmuyor[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: Moss, 22 Ekim 2004 19:09 tarihinde demiş ki: Pa atipta alamayacagımız 2 class var 1 bone dancer 2 sprit master geri kalan infil>geri kalan mage classlar. Tabi crit specler icin soz konusu dw specler dalmayi bile dusunmuyor İş gene aynı yere geliyo, RR, pa atmadan bd alırsın ama cok yuksek rank diilse, surersin disease i doversin, zor tamam ama imkansız diil, zamanında negsel dovuyoduk onları.[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay - Retired) Beluga - Reaver (Kay - Retired) Sianure - Warrior (Galahad - Retired) Mothman - Buffbot (Kay - Sold ) Necroll - Necromancer (Kay - Sold) Bafilebeni - Buffbot (Galahad - Sold) Gariban - Skald ( Mordred - Active ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: malsahibi, 22 Ekim 2004 17:56 tarihinde demiş ki: zephyr olmuş adama attack edilemezse grapple dan farkı kalmaz. Abi neden sadece bi kacıs yolu olarak kullanılmasın ki, grapple sadece silahlarını dusuruyo elinden, bu manyak ability ucuruyo gidiyosun 7sn havalarda. ucarken neden ok yiyorum yani ben, skald ve minstrel de gene bi derece anlasılır, ama zaten range attack deli vuruyo, dusunsene ucarken seni 2 ranger/hunter/scout un okladıgını, sacmalık.[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay - Retired) Beluga - Reaver (Kay - Retired) Sianure - Warrior (Galahad - Retired) Mothman - Buffbot (Kay - Sold ) Necroll - Necromancer (Kay - Sold) Bafilebeni - Buffbot (Galahad - Sold) Gariban - Skald ( Mordred - Active ) [Bu mesaj Saint tarafından 22 Ekim 2004 19:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 grapple stun edio abi.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Dedigim gibi us ile eu arasında ucurumlar var rr tabekide cogu seyi degistiri ama ayni rr da bd kan alıyo desem yeridir hele irencler fosil healerlara da dex buff i attimi o is ciddi cok zor[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 valla bdlere kafam girsin, her kosulda olmuyolar [Bu mesaj thanatos tarafından 22 Ekim 2004 21:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 bd öldürmek için disease şart ve damage output un manyak gibi olması lazım. ama aynı şey necro için de geçerli:) sooooo.. deal.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 battler proc yetiyo necro oldurmeye[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Range i iyi ayarlarsan ve crit shotun saglam vurursa BD yi alirsin scoutla.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar