Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zephyr my ass

Saint

Öne çıkan mesajlar

Hayatımda bu kadar gay bi ability görmedim ben, oyundaki en owerpowered sey bu, bana bi allahın kulu bunun mantıgını acıklayabilirmi, herif seni ucuruyo havadayken top ediyo...Sacma sapan ve kurtulusunun olmadıgı bi halt neden konur ki daoc gibi bi oyuna, bu oyunun gidişatı bok arkadaslar, 1-zephyr
2- som defans proc
bunlar kadar salak seyler yok bu daocta...

P.S. Cok ucurdular da bu aksam zephyr le ondan bu flame lol[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay - Retired)
Beluga - Reaver (Kay - Retired)
Sianure - Warrior (Galahad - Retired)
Mothman - Buffbot (Kay - Sold )
Necroll - Necromancer (Kay - Sold)
Bafilebeni - Buffbot (Galahad - Sold)
Gariban - Skald ( Mordred - Active )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
daverc, 22 Ekim 2004 15:20 tarihinde demiş ki:
bg warken zephyr e takilmamak lazim :-p

healer-warrior combosu ile bizim duomuzu indirecegini dusunen bi duoya rast gelmistim bi kere,healer benim critim sonucunda 900 yiyince ne dusundu acaba.Zephyr for the win![signature][hline]Ranger : Bard : ? (Excalibur)
Sosyal ağlarda paylaş

2 vurusta ölen caster sensin tüm casterlar diil dikkatini cekerim... adam gibi template i olan caster rahatlikla infil keser... hele hib casterlari gibi 9 sn stun in varsa... bas Quick cast i bas stun/root bisiler ne dirki... Zephry olayininda sacmaligi bence ucururken atack verilememeli Amac karsindakini belli bi saniye action disi birakmak... uzarken atack verilmesi gayet sacma bunun yerine insta kill versinler hic farki yok...[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]
Quantum İceCream-Wizzy[Exc]
Sosyal ağlarda paylaş

archerlara verilmesi cok sacma bence, adam dalan kisiye cikartiyo zephyr alet adami gezdirirken okluyo patlatiyo kafasini.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki:
daha çok manita ehehhe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Resh, 22 Ekim 2004 17:30 tarihinde demiş ki:
2 vurusta ölen caster sensin tüm casterlar diil dikkatini cekerim... adam gibi template i olan caster rahatlikla infil keser... ...

Abartmayalim, duzgun templateli magelerden rahatlikla dayak yiyecek inf bende j.lo ozaman[signature][hline]|Gazi| With The Songs of Bragi and The Strength of Thor|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-

[Bu mesaj daverc tarafından 22 Ekim 2004 17:43 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj daverc tarafından 22 Ekim 2004 17:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 22 Ekim 2004 16:42 tarihinde demiş ki:
Ya bu infillerin casterları 1-2 vuruşta yatırması kadar saçma bişey iyice etmişler içine... Yahu infil 2 vuruşta öldürecekse caster oynamanın ne anlamı var heryerde infil var zaten 2 adım atıyorum çat koyuyo birisi

Rank 2-3 falansa caster dedigin dogru, ama ondan yukarısı için alakası bile yok, ancak caster noob diilse.[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay - Retired)
Sosyal ağlarda paylaş

zephyr bazı şeyleri counter edebilecek tek ability ama archer ların alabilmesi kötü.
scout başlıo oklamaya slam vuruo yaklaşınca. purge ediosun zephyr atıo ölüosun. çok kasış.
ama grupta support un alabilmesi çok iyi. bg yi öldürmek için süper. rr5 ability kullanamasın diye sorclara atıp gebertmek güzel.
bunu büyük ihtimalle değiştirmezler. zephyr olmuş adama attack edilemezse grapple dan farkı kalmaz.[signature][hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Armsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Allegria the Skald of Tough Luck
Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck
Sosyal ağlarda paylaş

Cloudsong bile kurtaramiyo 600+ pa dan (critice abanmis bi inf)
arkadan stuni yemeden bisey yapabilirsen ne ala. ama stunida yersen /rel yazmaya hazir olmak lazim. purge u felan sokarsak isin icine inftede purge olmasi ihtimalini unutmayalim :-p[signature][hline]|Gazi| With The Songs of Bragi and The Strength of Thor|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
Sosyal ağlarda paylaş

ml8 convoker olucaksin, inf amcam payi vuracak brittle guard olecek sen de adami top edecen[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki:
daha çok manita ehehhe
Sosyal ağlarda paylaş

Pa atipta alamayacagımız 2 class var 1 bone dancer 2 sprit master geri kalan infil>geri kalan mage classlar.
Tabi crit specler icin soz konusu dw specler dalmayi bile dusunmuyor[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Moss, 22 Ekim 2004 19:09 tarihinde demiş ki:
Pa atipta alamayacagımız 2 class var 1 bone dancer 2 sprit master geri kalan infil>geri kalan mage classlar.
Tabi crit specler icin soz konusu dw specler dalmayi bile dusunmuyor

İş gene aynı yere geliyo, RR, pa atmadan bd alırsın ama cok yuksek rank diilse, surersin disease i doversin, zor tamam ama imkansız diil, zamanında negsel dovuyoduk onları.[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay - Retired)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
malsahibi, 22 Ekim 2004 17:56 tarihinde demiş ki:
zephyr olmuş adama attack edilemezse grapple dan farkı kalmaz.

Abi neden sadece bi kacıs yolu olarak kullanılmasın ki, grapple sadece silahlarını dusuruyo elinden, bu manyak ability ucuruyo gidiyosun 7sn havalarda. ucarken neden ok yiyorum yani ben, skald ve minstrel de gene bi derece anlasılır, ama zaten range attack deli vuruyo, dusunsene ucarken seni 2 ranger/hunter/scout un okladıgını, sacmalık.[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay - Retired)

[Bu mesaj Saint tarafından 22 Ekim 2004 19:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dedigim gibi us ile eu arasında ucurumlar var rr tabekide cogu seyi degistiri ama ayni rr da bd kan alıyo desem yeridir hele irencler fosil healerlara da dex buff i attimi o is ciddi cok zor[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

bd öldürmek için disease şart ve damage output un manyak gibi olması lazım.

ama aynı şey necro için de geçerli:)
sooooo.. deal.[signature][hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Armsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Allegria the Skald of Tough Luck
Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...