Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Pasaport Kayıt Hakkı :)


Gigabyte

Öne çıkan mesajlar

  • 3 ay sonra ...
pazartesiye kadar kayıt hakkına ihtiyacım var ilgilenen varsa 3-5 bişey söylesinler işte malbuş falan da olur pasaportunu işletmek isteyen patidaşlarımdan öm bekliyorum.

(vergi ücreti + malbuş şeklinde yani teklifim sdklfs. vergi + size helalinden bişeyler işte name it)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
foruma bakıyorumda atıp tutmuşsunuz burada kimse sizin keyfinizi bekleyecek değil yurt dışından gelen telefon arkadaşımın telefonu fazla geldiği için o dönemde elimizde fazlasıyla pasaport olduğu için buraya yazdım hemen.

Telefon hemen satıldı geriye kalan 2 pasaport hakkıda yandı bu kadar basit kalkıpta burada dolandırıcı varmış gibi deklare etmeyin canımı sıkmayın masticore de bilgisayar başından kalk azıcık yumurtaların çürümüş.Diğer ilanda yazanları dikkatli okumadığın gibi saçma sapan şeyler yazıp karalamaya kalkma insanları
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Korax madalyonla ne alakası var allahını seversen.Adamın yazdıgı bu.

Gigabyte said:

Masticore said:

gittigidiyor,sahibinden.com lardaki gibi bi çakallık yoksa almayı düşünüyorum ben. Adamlar 1 pasaport'a 324235 telefon kayıt ettiriyorlar sadece ilk ettirdiği çalışıyor tabi öbürleri bi kaç gün sonra kapanıyor.

10 gün 3 ay 5 ay tamamen şans telefon kapanıyor işin kötü tarafı o telefonu gidip yeni bir pasaportla açtıramıyorsun aldığın adamı bulcan gitceksin onla ölme eşşeğim ölme.. Kayıtsız al daha iyi


pmdede belirttim gerçi...o olayı söylemesen haberim olmayacaktı işin gerçeği :).Zaten bu cihazı ben kendi pasaportuma kayıt ettiriyorum (pasaportu görsen anlarsın ne demek istediğimi :P ) 1 ay önce olmuş olsa şu olay kendime alırdım cihazı turkcellden babalar gibi her ay taksit ödemezdim eğer öyle bir korkun varsa 2 senelik garantili genpa cihazımı sana vereyim bunuda ben alayım :P


Soru sormuşum 3 gün beklemişim cvp yok... Foruma girmişmi diyede bakmıştım rencide etmemek için. Hareket vardı account'unda. Aylar sonra birisi hortlatmış bişeyler yazılmış. Birden cıkıveriyor.

Dedikleri Doğru olabilir olmayada bilir ama gayet düzgün bir soru sormuşum yanlış okunacak neresi var bilemiyorum. Tek diyeceği kayıt ettiriyorum dedim ama ettirmedim olacak.

1- Gigabyte 2 tane pasaport kayıt hakkım var gibi birşey yazmadın başta... (olabilir babanın,kaynınındır vs..)
2- 2 kayıt hakkımda yandı diyorsun şimdi ama dediklerin black_lupin'in dediklerin örtüşmüyor ki yine. Yandı diyorsun,adam arkadaşa kayıt ettirdik diyor.



Neyse,sonuç olarak (bilgilendirmelerin doğrultusunda) benim tepkimde yanlış birşey yoktu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...