inyourmind Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 http://frpnet.net/haberler/dijital-oyunlar-milli-takimi-kuruluyor Şöyle bir göz gezdirdim gene aynı terane tekerrür edecek gibi geliyor ama bu sefer biraz daha resmi versiyonu olacak gibi...
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 ilk olarak sleeep'i almazlarsa hükümeti deviririm.
Oymanq Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Güzel bir gelişme. Sc2 Türk oyuncular için ne düşünülüyor acaba.
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Abi benim alın terimle kazandığım paradan alınan vergiler üç beş asosyal zengin çocuğunun tatminine harcanmasın yaa. Şeriat gelsin, sultanlık gelsin falan ok ama şu olmasın.
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 turnuva desen zaten yapılıyordu takım desenzaten en iyilerden kuruluyordu TÜDOF öncelikli projeleri; "eSpor kapsamında Dijital Oyunlar Ligi’nin müsabaka alanları ve milli takımların alt yapısının kurulması", "oyunların derecelendirilmesi", "aile ve gençlerin bilinçlendirilmesi", "geleneksel oyun kültürünün yaygınlaştırılması", "Yerli Oyun Platformu (YOP) kurulması", "Engelleri Oyunla Aşıyoruz" olarak belirlendi. yasak ve vergi dışında federasyon öncesine göre ne değişecek merak ediyorum.
Oymanq Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 aktiftablet said: Abi benim alın terimle kazandığım paradan alınan vergiler üç beş asosyal zengin çocuğunun tatminine harcanmasın yaa. Şeriat gelsin, sultanlık gelsin falan ok ama şu olmasın. şeritamı gelsin? Tamam kardeş bu projeye harcanan paraya senin cebinden nekkadar para çıkıyosa biz aramızda toplayıp karşılayalım sen bidaha sc2 forumunda yorum yapma olurmu?
Sensei Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 aktiftablet said: Abi benim alın terimle kazandığım paradan alınan vergiler üç beş asosyal zengin çocuğunun tatminine harcanmasın yaa. Şeriat gelsin, sultanlık gelsin falan ok ama şu olmasın. Yahu ne kıt bir bakış açısıdır bu. Koskoca adamım ben bile böle işlerinin gelişmesi için çabalayanları takdirle karşılıyorum, siz gençlere neler oluyor anlamıyorum. inyourmind said: http://frpnet.net/haberler/dijital-oyunlar-milli-takimi-kuruluyor Şöyle bir göz gezdirdim gene aynı terane tekerrür edecek gibi geliyor ama bu sefer biraz daha resmi versiyonu olacak gibi... Aynı teranenin tekerrürü derken, sanırım milli takım ve seçmelerini falan kastediyor inyourmind. Ama unutulmamalı ki daha önceden kurulan hiç bir takımın resmi geçerliliği yoktu. Gerçi diğer ülkelerin çok mu var vs vs falan filan. Neyse sonuçta arkasında resmiyet ciddiyet olmayan işlerin sonunu da hep gördük. Milli takımlar ve liglerin kurulabilmesi için bir derecelendirme kuruluşu gerekiyordu. Artık o var dolayısı ile ciddi ciddi takımlar ve milli takımlar oluşabilir. Haa milli takım en iyi oyuncularımızı mı içerir, görücez. Keza davet alıp da gitmeyenler de kesin olucaktır. Mazeretsiz gitmeyene yuh :) Ben umitliyim yaa önceden beri. Yavaş olacağını bu işlerin en az 3-5 seneyi bulacağını söylemiştim ki 1-2 sene geçti bile. Yaşanması gereken bir süreç geride kalıyor hepsi bu. Bir kaç seneye kalmaz ufaktan meyveleri çıkmaya başlar bu işin.
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Oymanq said: aktiftablet said: Abi benim alın terimle kazandığım paradan alınan vergiler üç beş asosyal zengin çocuğunun tatminine harcanmasın yaa. Şeriat gelsin, sultanlık gelsin falan ok ama şu olmasın. şeritamı gelsin? Tamam kardeş bu projeye harcanan paraya senin cebinden nekkadar para çıkıyosa biz aramızda toplayıp karşılayalım sen bidaha sc2 forumunda yorum yapma olurmu? İstediğim yere yorum yaparım sana sorucak değilim. Binbir tane sorun içinde yüzen bi ülkeyiz biz, oyun milli takımı mı öncelikli olan? Sağlık, eğitim, altyapı falan geçtim, gerçek bazı sporlar için bile delet kaynak ayırıp sporcuları (hatta bazıları madalya getiren) desteklemiyorken, bu saçma şeye para harcamak aptallık.
Oymanq Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Ozaman aynı bakış açısından bakarsak ülkede hiç birşey yapılmasın.
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 kişiselleştirmeyelim lütfen, fikirleri tokuşturalım sadece. fikir sahiplerine laf etmiyoruz kısaca.
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 aktiftableti sogutmus biri ama bende katılıyorum arkadasa, benimde paramı geri verin
Sensei Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Memphis senin paranı ben vericem söz, ama motivasyon parası olarak.... GM ol bir an önce ufffff.....
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 gm zor gibi müdür mid-lvl masterları verio gosu klavyem gelince hersey degisebilir!
baybety Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 aktiftablet said: Abi benim alın terimle kazandığım paradan alınan vergiler üç beş asosyal zengin çocuğunun tatminine harcanmasın yaa. Şeriat gelsin, sultanlık gelsin falan ok ama şu olmasın. tamam aga o zaman yaz bi dilekçe senin paranı yola suya elektriğe harcasınlar benimkini e-spora.
Oymanq Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Bende vergimin golfe yatırılmasından rahatsızım. Golfe yatırılan paranın geri verilmesini istiyorum. Beyin bedava.
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 üzgünüz oymanqq bey sizin paranızı geri veremiyoruz )))))
inyourmind Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 http://www.oyunfest.com/turkiye-dijital-oyunlar-federasyonu-kurullari-ve-tepe-isimleri.html
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 herseyimiz tam, bir tek e-spor eksikti. aktiftablet haklı. bir kuruşumun harcanmasını istemem bu işe. çok isteyen varsa gider sponsor bulur kendine ya da cebinden harcar.
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 kiymaliborek said: herseyimiz tam, bir tek e-spor eksikti. aktiftablet haklı. bir kuruşumun harcanmasını istemem bu işe. çok isteyen varsa gider sponsor bulur kendine ya da cebinden harcar. yapılan cami minarelerini kullanmanın kendine göre bir yolunu bulmuşsun görünüşe göre.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 e burdan para kazanan yokki? olsa bile zaten dünyanın cabasını harcayarak kazanıcak. nedir bu kadar heyheylendiğiniz anlamadım? ha zaten memlekette esport namına olabilcek en zararlı sey su olay, madem karsınısınız seviniceğinize neden kızıyosunuz anlamadım.
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Lelouchshiba said: kiymaliborek said: herseyimiz tam, bir tek e-spor eksikti. aktiftablet haklı. bir kuruşumun harcanmasını istemem bu işe. çok isteyen varsa gider sponsor bulur kendine ya da cebinden harcar. yapılan cami minarelerini kullanmanın kendine göre bir yolunu bulmuşsun görünüşe göre. haha yazık 2 gram beynini yormuşsun. cami ne alaka şimdi? neye inanıp inanmadığımı nereden biliyorsun? oyunlara karşı bu kesin şeriyatçı kafası mı yoksa bu? çık bir hava al kardeş. ayrıca bu kadar ağlamayın. buradan 1 kişiye de sponsor olurum 1 yıllığına ama saçmalamayın şu arkadaş gibi.
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 kendime sponsor arıyorum ilgilenenler pm atarsa sevinirim
inyourmind Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Şu e-sports çalışmaları bile birilerine bu kadar batıyorsa olm yaşamayın lan bu ülkede o zaman...
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 ya sev ya terket ccc de dendi tamam oldu. yalnız niye tepki gösteriliyor anlamış değilim. cami yapılsa o paralarla daha mı iyi?
Öne çıkan mesajlar