Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima World Web

conzy

Öne çıkan mesajlar

Ultima World adlı script ultima online tartışmları ve acıklayıcı konularla sizlere gelmek için hazırlanıyor Özel Hazırlana bilen Script servisleri - Free Shard imkanı ve daha fazl a bılgı sahıbı olabılmek Ultima Dünyasında bulasalım yorumlarınız bekliyoruz scripterlarımız site için özel scriptin bolumune script hazırlıyorlar ve ozel yapım scriptler Free yorumlarınız site içi Yonetim Kuruluna Editör Alıncaktır..

[email protected] : Ayırıntılı Bilgi İçin Mesajlarınız.[signature][hline]Sözlerim Silahım.
Sosyal ağlarda paylaş

birkezde benim için türkçe yazarsan çok sevinicem.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
conzy, 31 Ekim 2004 13:42 tarihinde demiş ki:
Ultima World adlı script ultima online tartışmları ve acıklayıcı konularla sizlere gelmek için hazırlanıyor Özel Hazırlana bilen Script servisleri

Bide açıklanabilir yazmışın bu cümleyi açıklamakla başlayabilirsin işe.[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün.
Sosyal ağlarda paylaş

Ebe güzelim seninde pek farkın yokmuş ondan . Ben seninkinden de bişey anlamadım ![signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
||" 5 " Day Th.. || Sahip olduğun gücü asla gösterme ! ||

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 31 Ekim 2004 22:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...