conzy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Ultima World adlı script ultima online tartışmları ve acıklayıcı konularla sizlere gelmek için hazırlanıyor Özel Hazırlana bilen Script servisleri - Free Shard imkanı ve daha fazl a bılgı sahıbı olabılmek Ultima Dünyasında bulasalım yorumlarınız bekliyoruz scripterlarımız site için özel scriptin bolumune script hazırlıyorlar ve ozel yapım scriptler Free yorumlarınız site içi Yonetim Kuruluna Editör Alıncaktır.. [email protected] : Ayırıntılı Bilgi İçin Mesajlarınız.[signature][hline]Sözlerim Silahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Free yorumlariniz da nedemek?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 neyin yorumunu bekliyorsun anlamadim?[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
conzy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Orda yazılması gereken Ozel istek üzerine free shardlara scriptler ve site hakkında yorumlarınız editör alınacağını bildirdik..[signature][hline]Sözlerim Silahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Cumlelerinden hec bisi anlamadım heralde ya bugun bende bisi var yada senin turkce bozuk.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Türkçe Az Bozuk. Kelimeleri anlamsız Kurmuş Tekir Bekir Gibi :)[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Hö?[signature][hline]Vay Be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 birkezde benim için türkçe yazarsan çok sevinicem.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: conzy, 31 Ekim 2004 13:42 tarihinde demiş ki: Ultima World adlı script ultima online tartışmları ve acıklayıcı konularla sizlere gelmek için hazırlanıyor Özel Hazırlana bilen Script servisleri Bide açıklanabilir yazmışın bu cümleyi açıklamakla başlayabilirsin işe.[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sistem Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 sen bu türkçenle insanlara yardım edicen sen yazamıyorsan anlamıyorsundur da biraz daha açıklayıcı ol baştan sağma yazmışsın zaten bare anlıyalım kurduğun cümleyi :P hey allam paticik battı kapayın abi siteyi ..[signature][hline] Ultima Turkey Forever ... Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Ebe güzelim seninde pek farkın yokmuş ondan . Ben seninkinden de bişey anlamadım ![signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- ||" 5 " Day Th.. || Sahip olduğun gücü asla gösterme ! || [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 31 Ekim 2004 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onur_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Adam Şansal Büyüka & Erman Toroğlu nu da toğlayıp tarafsız yorumlarıyla sunuculardaki günlük pvp maçlarını tartışacak herhalde :horace:[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Sistem Valla Kırılmada Seninde Ondan Farkın Yok Gibi Bişey. :) Kelime Aralarında .(nokta) Bile Koymamışsın Karman Çorman Baştan Sona.[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar