Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Verdata Editlerken ..?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Verdata editlerken Sorcağım Size 3 Soru var bunları aşağı yazıcam..Bununla ilgili TOpicler vardı ama Aradığım Cevabı bulamadığım için buraya yazıyorum ...

1-Verdatadaya Yeni böle üzerinde Dragonlu faln olan Gm robeları nasıl ekliyoruz?yani Verdatama o görüntüyü nasıl aktarabilirim.?

2-Verdatayı editledim mesala Öle resimleri patchledim..Scriptinide yazdım Oyunda Deniyorum mesala .add i_xxxx cıkartıyorum Yerde cıkıor 2 kere tıkladığımda giyiyor Paperdollda o görüntüm gözüküyor ama In-game (Oyunun içinde) adamım üstünde Birşey gözüKmüyor ..
Ben 170 tane değişik acıdan resim cizmek istemeiorum mesala Olan şeyler gibi gözükmesini istiyorum.Mesala Oyun içi Deathshroud gözükce ama paperdollda O Dragonlu robe gözükcek ..AMA Bakın Magerobe un üstüne O GÖrüntüyü kaydetmek istemiyorum GUmpeditörle .. The Miracledeki gibi yapmak istiyorum örnek:BakınElinde Değişik bi kılıç ve plateset war ama Oyun içersinde Normal orginal olan Platemail ve Vikingsword görüntüsü koymuşlar.başka bi örnek:Mesala bu Değişik bir Robe war üstünde ama oyun içersinde Gm Robe war Gördüğünüz gibi .. ve bunları onların üstüne kaydetmediklerini biliyiorum .. aynı şeyi Arqas da yapmıştı eskiden .. Bunları nasıl yapabilirim?

3-Böle değişik Robeları,kılıçların resimlerini nerden bulabilirim.?

Şimdiden teşekür ediyorum ..
Mesaj tarihi:
[hline]Ba'aL

[Bu mesaj LeBaaL tarafından 31 Ekim 2004 13:33 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj LeBaaL tarafından 31 Ekim 2004 13:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Merhaba,

Senin sorunun animasyonlar ile ilgili dostum. O kılıcın animasyonunu yapıp anim.mull u editlemem gerekir. Ancak bu şekilde eline aldığın kılıcın in-game olarak görünmsini sağlarsın.

Kolay gelsin..
Mesaj tarihi:
Waffen ben Çizmek değil işte Olan şeylerin gibi gözükmesini istiyorum Yani Elimdeki Paperdollda değişik bir kılıç gump u gözükcek ama oyunda Katana gibi gözükcek ..
ama bunu war olan katanın üstüne değişik Kılıcı kaydetmek istemiyorum Gumpeditörde ..
Mesaj tarihi:
Dostum, animasyonlar ile uğraşan yoktur. Çünkü bir kılıcı çizmek yaklaşık 56 tane bmp dosyasını hazırlamak demek. Yani anlayacağın çok kasan bir iş. Bu nedenle bulamazsın. Ama bir şansın var. Belki aos un kullandığı anim dosyalarını editlersen ona yakın bir animasyonu bulursun.

Kolay gelsin...
Mesaj tarihi:
Onur_ Yukarda yazdımm ...
Aradığım Cevabı diğer Acılan konularda Bulamadım diye.
Yazdığım mesajı tamamı ile okuyup cvp yazsan ..
Mesaj tarihi:
arama yaparken sadece verdata yazıp da çıkan sonuçlara bakarsan tabiki bulamazsın. biraz daha sözcük dağarcığını genişletip sözlükten biraz daha iyi cümle kurmayı deneyip ondan sonra burada yazı ve arama yapabilirsin. Bilmem anlatabildimmi? :rock:[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Sen takma dostum. Dediğim gibi. İstediğin bu işlem animasyonu gerektiri. Ve bunuda ancak aosun anim dosyalarını editlersen o da belki. Tabii başka yabancı web sayfalarını araştırı yada google dan aratırsan buradan daha kesin sonuçlar elde edebilirsin.

Kolay gelsin...
Mesaj tarihi:
arkadaşım ben senin ne demek istedigini anladım.Sen oyundaki animleri degil de sadece parpedoll goruntusunu degiştireceksin gump editorden yapabilirsin.
Yeni bir item gibi dragon robe yapacaksan.. verdata da id sini bildigin bi fotoyu degiştirebilirsin.

or: Broadswordu photoshoptan biraz uzat, parlat gump editorden degiştir..

foto istiyorsan arqasın kullandıgı avatar patch (iolo) ya go gezdir emurescource.com da wardı sanırım..

Ha bu konuda bilgi edinirsen bana da ozel msg ile ulaş ya da [email protected][signature][hline]---
--
-
Saygılarımla.
Mesaj tarihi:
Killjoycum Ilgin teşekürler ama Öyle Istemiyorum ..
Yani GUmpeditörü açıp viking swordun görüntüsünü bulup üzerine değişik bi kılıcın fotosunu koymak istemiyorum ..
Bilmiyorum Mul Builder ile yapıorlar galiba bunu ..
_Dalamar_ diye arkadaşımız 300 tane yeni item yapmış ..

Benim istediğim Verdataya Patchlıyorum Yeni Resmimizi .. Oyun içersinde Katana gözüksün ama Paperollda Değişik resmimin gözükmesini istiyorum bakın Miracle en güzel örneği bunun .. Üzerinde Paperollda Kapalı bir robe war oyun içi Üzerinde Gm robe gözüküor .. Onlar Gm robe un üstüne kaydetmediolar o görüntüyü .. Bİliyorum çünkü başka bir Değişik Robe daha war Onun oyundaki görüntüsüde Gm robe .. Bende böle Animimde olan şeylerin gibi gözükmesini istiyorum ama paperdollda değişik Kılıç veya Robe resmimimin gözükmesini istiyorum ..

Bunuda yapamıyorum işte tüm sorunum bu :( ..[signature][hline]Only time ..
Mesaj tarihi:
oke anladım.

sana yardımcı olamıyacam eger bilseydim ilk attıgım msgda cvp werirdim.
eger cvp bulursan beni de bilgilendir ozel msg mal filan oke?

http://www.redturk.com/dokumanlar.asp?kategori=Ultima%20Developing buraya bir bak.[signature][hline]---
--
-
Saygılarımla.
  • Yeni Oluştur...