Faerdun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Ehem daha çok yazardimda başlık uzun olmasın :) Simdi sağdan soldan duydugum birçok grubun şarkılarını bol kepçe(cable sağolsun) indirdim.İnanılmaz bir şarkı bollugu çekiyorum ve dinleyecek-tekrar tekrar- pek vaktim olmuyor. *Sizce bu gotik tarzı birçok grubun en güzel şarkısı hangisidir?* ona göre bazı şarkılara öncelik verip bazi elemeler yapmam lazim heh[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kiara Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 theatre of tragedy'nin "and when he falleth"'i. bence tabi. :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Theatre of Tradedy - A distance there is... Gözlerim dolar En güzel şarkı biraz zor çünkü hepsi güzel şarkılar ama favorilerimden birkaç tanesi: Theatre of Tradedy :A Hamlet for a Slothful Vassal, And When He Falleth, Der Tanz der Schatten(As the Shadows Dance), A Rose for the Dead, Der Spiegel, Angeligue Therion: Up to Netzach, Up to Getzach, The Rise of Sodom and Gommorah, Wine of Aluqah, Clavicula Nox, Black Sun, Crowning of Atlantis, Ship pf Luna, Deggial, Midgard Tristania: Opus Relinque, Wormwood[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.