Faerdun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Ehem daha çok yazardimda başlık uzun olmasın :) Simdi sağdan soldan duydugum birçok grubun şarkılarını bol kepçe(cable sağolsun) indirdim.İnanılmaz bir şarkı bollugu çekiyorum ve dinleyecek-tekrar tekrar- pek vaktim olmuyor. *Sizce bu gotik tarzı birçok grubun en güzel şarkısı hangisidir?* ona göre bazı şarkılara öncelik verip bazi elemeler yapmam lazim heh[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kiara Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 theatre of tragedy'nin "and when he falleth"'i. bence tabi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Theatre of Tradedy - A distance there is... Gözlerim dolar En güzel şarkı biraz zor çünkü hepsi güzel şarkılar ama favorilerimden birkaç tanesi: Theatre of Tradedy :A Hamlet for a Slothful Vassal, And When He Falleth, Der Tanz der Schatten(As the Shadows Dance), A Rose for the Dead, Der Spiegel, Angeligue Therion: Up to Netzach, Up to Getzach, The Rise of Sodom and Gommorah, Wine of Aluqah, Clavicula Nox, Black Sun, Crowning of Atlantis, Ship pf Luna, Deggial, Midgard Tristania: Opus Relinque, Wormwood[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar