Lauranas Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 guncellemeyı alan varmı, galaxy nexus yada nexus s kullanan. ben galaxy nexus kullanıyorum, 4.0.4 de alamadım 4.0.2 de kalmıs alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Kendin indirip kur, OTA bekleme: http://www.androidpolice.com/2012/07/11/how-to-download-and-update-gsm-galaxy-nexus-to-android-4-1-1-manually-jelly-bean-release-version-jro03c-takju-yakju/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Orjinal update icin root etmek.pek cazip gelmiyor acikcasi. Yakjujt olanlar gec aliyormus ne mantiksa. Neyse beklicez ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Root her şekilde gerekli bence, sırf update için değil. Sen bilirsin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar