sloth Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 çocuklara ya da yetişkinlere göre değil, olmamış oz the tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 aynen ciktigimizda bizdeki olay da bu oldu, bu film kime gore hazirlanmis cozemedik. ne cocuga ne yetiskine oyle acaip bisi. biz begenmedik , cok ama cok darlandim ben uzun zamandir bir filmde ilk kez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Filmin en iyi karakteri Porselen kız'dı net, gerisi kötüydü. Sondaki plot'a hazırlayacağız diye Franco'yu yoldan saptırmamaları çok yüzeysel olmuş. Oysaki porselen kızın sahnesiyle birlikte o karakter değişmeliydi... Bayık bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 maymun da iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 1939 yılında milletin hafızasına kazınan Wizard of Oz'un hakları Warner Bros.'a aitmiş. Bunlarda filmi çekerken copyright'ları ihlal etmemek için sette sürekli avukat bulundurmuşlar falan. Warner Bros. 3 tane Oz filmi yapıyormuş. Bu filminde 2.'si yoldaymış. 2. Filmde Dorothy'nin torunu Oz'a gelecekmiş falan. Studio Rivalry olayı feci saçma olaylara gebe oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 scifidaki minidizi iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Çok beğenmedim ben ... Bir film tamamen çocukca olunca gitmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Silphatos said: OSWALD MAXIMUM SECURITY PENITENTIARY sandım değilmiş :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar