sloth Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 çocuklara ya da yetişkinlere göre değil, olmamış oz the tırt
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 aynen ciktigimizda bizdeki olay da bu oldu, bu film kime gore hazirlanmis cozemedik. ne cocuga ne yetiskine oyle acaip bisi. biz begenmedik , cok ama cok darlandim ben uzun zamandir bir filmde ilk kez.
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Filmin en iyi karakteri Porselen kız'dı net, gerisi kötüydü. Sondaki plot'a hazırlayacağız diye Franco'yu yoldan saptırmamaları çok yüzeysel olmuş. Oysaki porselen kızın sahnesiyle birlikte o karakter değişmeliydi... Bayık bir film.
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 1939 yılında milletin hafızasına kazınan Wizard of Oz'un hakları Warner Bros.'a aitmiş. Bunlarda filmi çekerken copyright'ları ihlal etmemek için sette sürekli avukat bulundurmuşlar falan. Warner Bros. 3 tane Oz filmi yapıyormuş. Bu filminde 2.'si yoldaymış. 2. Filmde Dorothy'nin torunu Oz'a gelecekmiş falan. Studio Rivalry olayı feci saçma olaylara gebe oluyor.
loop Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Çok beğenmedim ben ... Bir film tamamen çocukca olunca gitmiyor..
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Silphatos said: OSWALD MAXIMUM SECURITY PENITENTIARY sandım değilmiş :( :(
Öne çıkan mesajlar