Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon Alicam sunnara ne dersiniz?

Kithnos

Öne çıkan mesajlar

• Admin
nokia dışındaki ceplerde 2. el olanların sıfırına gore cok fazla fiyat farkı olması nedeni ile pek satılmadıgı dogru ..amma velakin bende bi 3300 var 4. senesi doldu birkere pil değiştirdim(15milyona kvk garantili lityum iyon pil aldım 1000mah ) mis gibide calısıyor ehe :) simdi bunu satmaya kalksam çerez parası edicek 4 sene geçtigi için ve gönlüm elvermicek o yuzden satmıcam yeni alacagım telde sorun cıkarsa yedek yaparım fln

t630 görünüşü cok hosuma gidiyor hem ufak hem hafif hemde siyah olanı çok şık duruyorda işte pek mp3 yukleme olayı yok ehe mmc kart yuvası olanlara bakmaya basladım[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Sosyal ağlarda paylaş

yaramaz abi o bende de t610 var ikisinin tek farkı 630 olan tft ekran neyse abi alınmaz o modası gecti, eger hic paran yoksa 450 milyon mu ne git k500 al bluetooth yok ama infrared var bi tek ozellikleri cok iyi yazmıstım buraya k700 de artı olarak radyo 41 mb hafıza ve bluetooth var, bi de daha kalite resim cekiyo.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında mp3 player alacaktım. Sonradan arkadaşların kışkırtmalarıyla mp3 özelliği olan bir telefon bakıyorum. P900 7610 ve K700 arasında kaldım. Birde P900 32mb card ile birlikte geliyor sanırım. 256mb card falan ne kadar?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Sosyal ağlarda paylaş

ama adam karsılastır demis hangisini alayım demis o yuzden editte ısrarlıyım. ayrıca 7610 da p900 dan daha buyk degil. bi de p900 un yenil model cıkacak tuslar degismis boyle manyak sufer[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
FRP_Master, 09 Ekim 2004 10:15 tarihinde demiş ki:
7610 al..

+15154184[signature][hline]===> orc_lord <===
orc_lord in melancholy (day 24)
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet
PLAYINGARENA
*Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar*

Sosyal ağlarda paylaş

Ne hale geldı telefonlar Bunlar asmıs artık telefonu :D[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

Sosyal ağlarda paylaş

yok abi aciliyo onlar yana dogru tuslar cıkıyo pda degil yani.
bilişim fuarında ben foro cekmistim onla icimden artık digital fotograf makinlerinin gereksiz oldugunu soyledim manyak bi olgu abi telefon.
[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 10 Ekim 2004 00:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 10 Ekim 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
s700i rullz bisimis bu arada

acaba fiyatı nedir
hoş 1.3mp kamera varsa 1 milyar düzeylerinde gezecek illaki de.. özellikler süper ya , sundan kamerayı cıkarsalar diğer özellikler fln hepsine talibim kaç para olur ehe bi mail mi çeksem ben bu sirketlere

499.99£ = 1,300,000,000
bu cihazı almakdansa
7610 al daha iyi..
ben aldığımda 1,080,000,000 dı şimdilerde 1,000,000,000altına iniyormuş...[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME |
| News | Sheref | Msn |
| GB Moderator |
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...