lizardking Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 2 kağıt bardak ve uzunca bir ip!![signature][hline]www.cursedrealms.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 nokia dışındaki ceplerde 2. el olanların sıfırına gore cok fazla fiyat farkı olması nedeni ile pek satılmadıgı dogru ..amma velakin bende bi 3300 var 4. senesi doldu birkere pil değiştirdim(15milyona kvk garantili lityum iyon pil aldım 1000mah ) mis gibide calısıyor ehe :) simdi bunu satmaya kalksam çerez parası edicek 4 sene geçtigi için ve gönlüm elvermicek o yuzden satmıcam yeni alacagım telde sorun cıkarsa yedek yaparım fln t630 görünüşü cok hosuma gidiyor hem ufak hem hafif hemde siyah olanı çok şık duruyorda işte pek mp3 yukleme olayı yok ehe mmc kart yuvası olanlara bakmaya basladım[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 yaramaz abi o bende de t610 var ikisinin tek farkı 630 olan tft ekran neyse abi alınmaz o modası gecti, eger hic paran yoksa 450 milyon mu ne git k500 al bluetooth yok ama infrared var bi tek ozellikleri cok iyi yazmıstım buraya k700 de artı olarak radyo 41 mb hafıza ve bluetooth var, bi de daha kalite resim cekiyo.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Pekala 7610 mu P900 mü desem ne dersiniz?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 seni 1 dakika dusunmeye ve postunu editlemeye davet ediyorum.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 taşıması sorun degil se ozellik karsılastırmasında p900 tabiki lafı bile olmaz da amma velakin 2 side hem cok pahalı hem büyük ve cidden işine yaramıcaksa fazla lüks[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Aslında mp3 player alacaktım. Sonradan arkadaşların kışkırtmalarıyla mp3 özelliği olan bir telefon bakıyorum. P900 7610 ve K700 arasında kaldım. Birde P900 32mb card ile birlikte geliyor sanırım. 256mb card falan ne kadar?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ama adam karsılastır demis hangisini alayım demis o yuzden editte ısrarlıyım. ayrıca 7610 da p900 dan daha buyk degil. bi de p900 un yenil model cıkacak tuslar degismis boyle manyak sufer[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 iyi de private cok alakasız fiyatları olan telefonlar yazmıssın biri 600 milyon biri 1 milyar biri 1,3 milyar[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 7610 dan başkası yalannn[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 p900 nerede 600milyon? 2. el 200k km de yandan yemiş modelinden mi bahsediyorsun? garantili p800ler 650-700m civarı olması lzm ki p900 daha pahalı ondan[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Özellik olarak yakın telefonlar. (kamera, mp3 vb) Eksiler, artılar / fiyat formülünde bir inceleme yapsak aslında süper olur.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 dynamick naaptın sen ben k700i ye deim 600 milyon yuh sana :) özellik olarak da benzemiyorlar ya neyse cok paran yoksa k700[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: FRP_Master, 09 Ekim 2004 10:15 tarihinde demiş ki: 7610 al.. +15154184[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 24) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 -10kkkk[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 s700i rullz bisimis bu arada acaba fiyatı nedir hoş 1.3mp kamera varsa 1 milyar düzeylerinde gezecek illaki de.. özellikler süper ya , sundan kamerayı cıkarsalar diğer özellikler fln hepsine talibim kaç para olur ehe bi mail mi çeksem ben bu sirketlere[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 evet abi cok rullz bişey de adamlar o kadar telefon kasmıslar afedersin kamerayı mı cıkaracaklar yapmayın kamera standart oldu artık.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Ne hale geldı telefonlar Bunlar asmıs artık telefonu :D[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 yok abi aciliyo onlar yana dogru tuslar cıkıyo pda degil yani. bilişim fuarında ben foro cekmistim onla icimden artık digital fotograf makinlerinin gereksiz oldugunu soyledim manyak bi olgu abi telefon. [signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 10 Ekim 2004 00:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: DynamicK, 10 Ekim 2004 00:30 tarihinde demiş ki:s700i rullz bisimis bu arada acaba fiyatı nedir hoş 1.3mp kamera varsa 1 milyar düzeylerinde gezecek illaki de.. özellikler süper ya , sundan kamerayı cıkarsalar diğer özellikler fln hepsine talibim kaç para olur ehe bi mail mi çeksem ben bu sirketlere 499.99£ = 1,300,000,000 bu cihazı almakdansa 7610 al daha iyi.. ben aldığımda 1,080,000,000 dı şimdilerde 1,000,000,000altına iniyormuş...[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bi ozellik farkına bak istersen sheref :) abi bi de neden msne gelmiyosun sohbet etcek adam yok gelsene ya[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 isterse kralı gelsin aynı anda hem çakmak hemde çakı görevi görmeyen telefon çıkmadıkça en az 6 ay bu telefonu değiştirmem ve laf söyletmem :D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bende 7610 olacak ben onumuzdeki 10 sene boyunca soyletmem ahahaha[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Ne zaman çakmaklı telefon yapacaklar yaa. !!!! Nokia Developer larına 6541 tane mail attım bi çakmak takın telefonlara diye!!! beni takmıyolar :D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 gazı bittiginde de artık memory karttan atarsın gaz sekmesinin icine ahaha[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar