TooRan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: quamor, 20 Ekim 2004 16:54 tarihinde demiş ki: biz avrupaya gidince dehşet para kazanıyoruz sizse transfer yapmaya çalışıp olmayan paranızı harcıyosunuz hangisi daha mantıklı sence ? biz en azından avrupada başarısız olsakta ekonomik olarak büyüyoruz sizse transfer yapıp hem ekonomide hemde sportif anlamda batıyosunuz. bence fener-avrupa daha alakalı. biletimi yollicagin adresi özeldenmi pm liyim ? Efenim(söze böyle baslamak icin telif hakkı ödemeye hazırım!)Avrupa'da para kazanmak icin(katılma hakkını elde etmek haric)puan toplamak gerekir.Velhasıl,FB bu konuda pek basaralı degildir(bkz:0 puan almak sanırım 2 sene önce,bu sene de 3 macta 1 galibiyet).Yani para mara kırmıyor FB bu isten.Zaten sistemi göz önüne alırsak,GS daha cok para kazanmıstır bu isten I.Terim ve Lucescu dönemlerinde. Neyse kardeslerim...Bence de FB,Avrupa icin hakikaten cok deneyimsiz.Gelismekte olan TR Süper liginde bugune kadar kisisel becerilerle(bkz:Nobre,Van hooijdonk[nası yazılıyo lan bu?]Alex)10. haftaya kadar geldiler.nitekim 10. haftada da bıyıklarını sevdigim del bosque hoca fener i patlattı...Takdir edersiniz ki,CL TR ye benzemez,kisisel beceriyle isler yürümez...Selametle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ice_mansil Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 fenerin işi çok zor ben bir BJK li olarak feneri Avrupada sonuna kadar destekliyorum ama çok da ümidim kalmadı en azından 3. olsa bari tabi bu aklıma getirmek istediğim en kötü olasılık daha kötüsünü düşünmek bile istemiyorum[signature][hline]Canın yandıysa yaşaman gereken kadar acı çek 'ne eksik ne de fazla' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 fener pragı niye yendi. Çünkü defansif futbol oynayan takımları rahat yeniyor. Beşiktaşa Lyona Manch. niye kaybetti? Bu 3 takımda ilk dakkalarda oyunun hakimiyetini aldılar yüklendiler. Çok kötü savunması var fenerin ortasahası zaten bomboş. Ortasaha boş olunca ileriyi besleyecek adam yok.Ayrıca defansdan topu alıp ileriye sürücek adam bile yok. Hal böyle olunca yedi golleri oturdu. Lyona da kaybedicek manchesterada pragdan galip çıkmak biraz zor.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar