Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Modem Lag


klayton

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,
Normalde evimde superonline 20mbit fiber internet var genelde 80ms le oynuyorum ne spike oluyo ne bişey tertemiz fakat yazın bi arkadaşımın evinde kalmaktayım burdaki internette TTnetin 8mbit lik tarifesi.

Problem şuki ne zaman internetten oyun oynuyo olsam (Dota 2 Özellikle, Diablo 3 te nedense ya olmuyo bu sorun yada pek farkedilmiyo) hemen hemen bir kaç dakikada bir böyle 2-3sn süren spikelar yiyorum, başlarda TTNETi suçlamaktaydım ama sanırım bu sorun modemden kaynaklanmakta( bu arada işletim sistemim Windows 7 64bit). modeme ping testi yaptığımdada tam benim yaşadığım problemle eş zamanlarla pingin artması söz konusu, burdada cmd'den yaptığım testin resmi var. işte o resim.Aynı şekilde oyun esnasında biri bilgisayarını açıp modemle bağlantı kurduğundada bi 5-10sn ping uçuyo oyun donuyor.

İnternette çok bakındım ama benim sorunumu çözen bi yol bulamadım bu arada modem airties rt206v4. belkide bütün sorun modemden bi airties i aramak lazım. eğer aynı sorunu yaşayıpta çözmüş biri yada fikri olan birisi paylaşabilirse sevinirim :).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...