Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 30 son sınır okusan da okumasan da artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Yinede gidip tecil ettirmemiz lazım ama dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 /thread 12-15 tane götür işte. cektir şipşak biyerde saça sakala bakmıyorlar zaten. sadece aynı olucak fotolar tek şartları o. tam veriyosun 12 taneyi bisiler oluyo bi tane daha bi tane daha falan isteyebiliyorlar. ama kaşeledikleri 12 taneydi bende 2 senedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Okulla ilişiğin kalmadıysa bir an önce askerlik şubesine gitmen gerekiyor. Tecil için de askere gidiş içinde, yoksa bakaya kalırsın. Yeni düzenlemeyle okusan da 30 yaşına gelmişsen askere alıyorlar. Tecil için yabancı şubeyse 5 er tane kendi şubense 4 er tane diploma, kimlik fotokopisi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Ben tecil icin foto da vermedim, diploma da vermedim yabanci sube dedigin yurtdisi ise. Gittim tecil edicem dedim bi form doldurdum bitti. (Ha kimlik verdim saniyorum ama fotokopi onlar cekti. Bi de tabii ki pasaport) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Kütüğündeki askerlik şuben harici gittiğin her şube yabancı şube oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Ha anladim bilmiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 İlla kendi şubemize gitmemiz mi gerekiyor yabancı şubede halledilmiyor mu bu iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ediliyor her yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 yurt dısıyla bi olayın varsa yabancı sube diger turlu normal yapcaksın kendi subene gitcen alu heryer demis belki onunki dogrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 elalemin subesine gidip kalabalik yapmayin, herkes kendi yerinde gorsun isini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 kendi şubene gitmene gerek yok, en yakın neresiyse ordan halledebiliyorsun. fotokopi hiç istemediler benden, kendisi çekmişti ordaki hatun fotokopiyi, ben sadece kimliği vermiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Yazmışlar bak ersen başka üniversiteliysen başka http://www.baliksevdam.com/forum/askerlik-subelerine-muracaatlarda-bulundurulmasi-gereken-evraklar-312.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Aluriel said: kendi şubene gitmene gerek yok, en yakın neresiyse ordan halledebiliyorsun. fotokopi hiç istemediler benden, kendisi çekmişti ordaki hatun fotokopiyi, ben sadece kimliği vermiştim Diplomayada gerek yok yani. Zaten okul gerekli değilse diploma neden istenir anlıyamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 kiymaliborek said: CthuLhu said: kiymaliborek said: Sparkcaster said: çürük bu deyip parmakla gösteriyolar sıkıntı yani çürük raporu almak bazı durumlarda. sektöre göre elemine edilme durumunuz var çürük iseniz evet. örnek verir misin akciğer / solunum rahatsızlığından çürük alan ağabeyim banka müfettişliğine başvurusu reddedilmişti seyahat sıkıntısı yaşayabilir diyerek. peki bir soru abinin gerçekten seyehat engeli var mıydı rahatsızlığından dolayı, bu konuyla ilgili mülakatta bir görüşmesi olmuş muydu? Yoksa bankaların çürük raporu olanlara direkt uyguladıkları bir işe alım politikası mı bu? daha detaylı bilgisi tecrübesi olan direkt mağdur/muhattaplarla veyahut kurumsal yerlerdeki İK'cılarla, bilgisi fikri olanlarla daha detaylı konuşmak istediğim bir konu bu aslında. Var ise pati öm'leşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 tecili 3 yıl mı yaptılar ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 geçen hafta yaptım, 2 yıl max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 bu tecil işlemlerinin zamanı filan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar