Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

askerlik tecil işlemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
/thread

12-15 tane götür işte. cektir şipşak biyerde saça sakala bakmıyorlar zaten. sadece aynı olucak fotolar tek şartları o.
tam veriyosun 12 taneyi bisiler oluyo bi tane daha bi tane daha falan isteyebiliyorlar. ama kaşeledikleri 12 taneydi bende 2 senedir
Mesaj tarihi:
Okulla ilişiğin kalmadıysa bir an önce askerlik şubesine gitmen gerekiyor. Tecil için de askere gidiş içinde, yoksa bakaya kalırsın. Yeni düzenlemeyle okusan da 30 yaşına gelmişsen askere alıyorlar.

Tecil için yabancı şubeyse 5 er tane kendi şubense 4 er tane diploma, kimlik fotokopisi lazım.
Mesaj tarihi:
Ben tecil icin foto da vermedim, diploma da vermedim yabanci sube dedigin yurtdisi ise.

Gittim tecil edicem dedim bi form doldurdum bitti. (Ha kimlik verdim saniyorum ama fotokopi onlar cekti. Bi de tabii ki pasaport)
Mesaj tarihi:
kendi şubene gitmene gerek yok, en yakın neresiyse ordan halledebiliyorsun. fotokopi hiç istemediler benden, kendisi çekmişti ordaki hatun fotokopiyi, ben sadece kimliği vermiştim
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

kendi şubene gitmene gerek yok, en yakın neresiyse ordan halledebiliyorsun. fotokopi hiç istemediler benden, kendisi çekmişti ordaki hatun fotokopiyi, ben sadece kimliği vermiştim

Diplomayada gerek yok yani. Zaten okul gerekli değilse diploma neden istenir anlıyamadım.
Mesaj tarihi:
kiymaliborek said:

CthuLhu said:

kiymaliborek said:

Sparkcaster said:

çürük bu deyip parmakla gösteriyolar

sıkıntı yani çürük raporu almak bazı durumlarda. sektöre göre elemine edilme durumunuz var çürük iseniz evet.
örnek verir misin

akciğer / solunum rahatsızlığından çürük alan ağabeyim banka müfettişliğine başvurusu reddedilmişti seyahat sıkıntısı yaşayabilir diyerek.

peki bir soru
abinin gerçekten seyehat engeli var mıydı rahatsızlığından dolayı, bu konuyla ilgili mülakatta bir görüşmesi olmuş muydu? Yoksa bankaların çürük raporu olanlara direkt uyguladıkları bir işe alım politikası mı bu?

daha detaylı bilgisi tecrübesi olan direkt mağdur/muhattaplarla veyahut kurumsal yerlerdeki İK'cılarla, bilgisi fikri olanlarla daha detaylı konuşmak istediğim bir konu bu aslında. Var ise pati öm'leşelim.
  • Yeni Oluştur...