forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 kızlar vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 türkün gücü, gerçek islam topicleri hızla artış gösteriyor. acil alarm keyt aptın memesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 olm chaotic milletin işi gücü var parasını kazanıo 3-5 balık alıp 2 lira para mı kazanacak töbe estafurullah sinirlerimi bozdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 e o zaman sende bize dingil muhamelesi yapma, bizde biliyoruz neden 100 lira o balık. öle balık zenginide değiliz artık eskisi gibi. balık kıt, bana kalsa avmalasınlar 10 sene derim. öle bi dayanağın varmıski bunları sölerken "8k parayla milyoner olurumki yaaaa" diye atlamıssın. git al bankadan 8k kredi yap o zaman. bizde sevinirim bir pati milyoner oldu diye. yok o kadar öle inanılmaz cennet inanılmaz zengin bir vatan değil burası, heleki sağı solu satılmısken, altyapısı satılmısken. zaten elde avucta bir zenginliği yok ülkenin, nede piyasada dolasan para cok. yapıcağın yatırımın her köşesinden kırğılacağını, iş yapıcak bişeyse üstüne cöreklenilceğinin kacarı yok. ps: 8k o işin iznini almak için rüşvete yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 korkuyorsun cüce. korkmamalısın. etrafımız başarı öyküleri ile dolu. sınırsın güç isimli kitabın yazarı anthony robbins 10 metrekarelik bir evde bulaşıklarını küvette yıkayarak başladığı yolculuğuna bir malikanede nokta koyamazdı korksaydı. evet zorluklar olabilir, sıkıntılar olabilir ama atamızın da dediği gibi her ne ahval ve şerait içerisinde olursak olalım bizim muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur. o fikre benim niye girmediğime gelince. benim kendi kendime taktığım bir lakap vardır. millon $ idea man diye. ve millon $ idea man bir fikri saklamaz, o fikri kendisi yapmaz, çünkü onun görevi üretmek ve sonra başarıları keyifle izlemektir.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 nadir bir kaçı dışında ham madde ile zengin olunmaz genelde onları işlemek onlardan bir şeyler üretip satmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 haaaa ona göre kahotikş akıllı ol bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 işte nasıl üretelim nasıl işleyelimi konuşmaya başladıysak. memelerden sıyrıldıysak eğer. bu forum adam olur arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 beyler beyler mantar yetiştirelim gelin teyzem zirayat mühensidi bi tane bodrum bulun yetiştirelim mantar satarkende bunlar kafa yapan mantar diyelim ama bildiğin beyaz şirin baba mantarı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 komik olan ne dostum biliyor musun? şakasını yaptığın şu şey seni bir sanayici, üretici yapabilir ve yapman gereken tek şey istemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 türkiyeyi kurtaralım/kalkındıralım topici tutmuyo pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 O ZAMAN ELEŞTİRMEYECEKSİNİZ ARKADAŞIM! BİR ŞEY YAPMIYORSANIZ! ELEŞTİRMEYECEKSİNİZ! KÖS KÖS OTURUPTA İŞ YAPMAYIPTA EN AZINDAN ÇALIŞANI KOŞTURANI ELEŞTİRMEYECEKSİNİZ TAMAM MI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 beyler bu ne kafası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 ne yalan söyleyeyim HighSelf tandası var felaket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 AYRICA BANA HIYAR DİYEN HERKESİ YARIN SAVCILIĞA VERECEĞİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 iarwain said: beyler beyler mantar yetiştirelim gelin teyzem zirayat mühensidi bi tane bodrum bulun yetiştirelim mantar satarkende bunlar kafa yapan mantar diyelim ama bildiğin beyaz şirin baba mantarı olsun mantar işinde çok iyi para var ama şaka maka. kuzenim arkadaşlarıyla ortak girdi, sağlam para kaldırdı sonra uğraşamam diye devretti elemanlara falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 hıyarın kilosu 1k altın lordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Chaotic said: işte nasıl üretelim nasıl işleyelimi konuşmaya başladıysak. memelerden sıyrıldıysak eğer. bu forum adam olur arkadaşlar. e o zaman niye nergis çiçeği özütü toplayıp sat diyosun? adam senden 1 litre bilmem neyi 10kya alıyosa (sanmıyorum ya) o bir litreden yaptığı ilacı sana geri 100kya satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Ardeth said: Chaotic said: işte nasıl üretelim nasıl işleyelimi konuşmaya başladıysak. memelerden sıyrıldıysak eğer. bu forum adam olur arkadaşlar. e o zaman niye nergis çiçeği özütü toplayıp sat diyosun? adam senden 1 litre bilmem neyi 10kya alıyosa (sanmıyorum ya) o bir litreden yaptığı ilacı sana geri 100kya satıyor. mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 fui sin pekmezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Ne yalan söyleyeyim ben başta türk kızlarından bahsediyor sandıydım kütür kütürlü bi cevap için geldiydim. Yani odunları kütür kütür kırıyolla kafamızda babında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 sürekli kız meme konuşuyorsanız donanımhabertrden farkınız ne olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 kim dedi lan donanımhaberden farklıyız diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Ben oraya hiç girmedim benim için daha iyi diyorsan gideyim oraya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 orda çok reklam var diye bi de avatar var diye burda takılıyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar