Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Türk TV kanallarında sizce hangi futbol programları iyi iş yapıyor? En başarılı futbol eleştirmenleri sizce kimler? Kimin yorumlarını beğeniyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 ben bitek maçlardan sonra %100 futbolu izliyorum.işe girmeden öncede her sabah ntvsporda mehmet demirkol un programını izliyordum :P onun dışındaki programlar komediden başka birşey değil zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 TR için Uğur Meleke ve Mehmet Demirkol. Avrupa futbolu için Bülent Timurlenk ve Mehmet Çiftçi. Bunların harici yorumculuktan öte daha hoş muhabbet sebebiyle Ali Ece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 abi ben ntvsporda 7/10 daki kel adam ve 11 de başlayan spor servisinde fuat akdağ la yanındaki elemanları izliyorum gayet yeterli.bide eskiden skytürk de çok konuşan üç beş eleman vardı ali ece filanda vardı onlarda iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 adnan aybaba selçuk yula gökmen özdenak nerdeyse ordayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 sabahları spor servisi, akşamları da Spor Gecesi denk gelirsem yenilsen de yensen de kesinlikle izliyorum. Bana kalırsa TV'dekilerdeki en kaliteli spor tartışma programı, keşke bu kadar kısa değilde böyle 2-3 saat sürse tadından yenmez. Ama işte hep denk gelemiyorum :( Birde SporTivi'de Orkun Hınçer'in basketbol programı var, ona denk gelirsem kesin izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Red said: adnan aybaba selçuk yula gökmen özdenak nerdeyse ordayım aybaba ve gökmenak hangi programda şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 trabzon çay tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 frekans ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar