arc Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 .duble post. [Bu mesaj sanerixx tarafından 19 Mayıs 2004 22:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Yok benim merak ettigim o hayvanların ve insanların deneyden sonra aldıkları haller..:D[signature][hline] :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: Absolut, 19 Mayıs 2004 14:44 tarihinde demiş ki: Manyetik alan yaratarak dünyanın çekim gücünden kurtarmış olabilir kendini bir şekilde ve dünya geminin altında kayıp gitmiş olabilir dicem ama o zamanda su ile inannılmaz boyutta bir sürtünme olmalı ve gemi parçalanmalıydı. Tabi bu sürtünme kısmıda manyetik alan sayesinde gemiye ulaşamamış olabilir. İlk kez duyduğum bir proje. İlginç. Hemen google :) ehe abi bişi sorucam böyle fikir üretmek için elektromagnetik alan ve dalgalar konusunda nekadar bilgi sahibi oldun? yoksa klasik türk muhabbetimi her konuda bi fikrin vardır hesabı ;) unide ben bu dersleri gördüm de bir boş anımda hocama gidip konuyu açıcam bakalım ne dicek bende merak ettim .[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org / #gecevardiyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 ufo vardır.[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 o gemi mürettebatından hiç kimsenin şu anda hayatta olamaması ve hepsinin acaip şekillerde (son derece şaibeli) ölmesi. İnsan complo teorileri ürettiriyor. Bişeyler omluş ama ne olmuş kimse tam olarak bilmiyor. ve eğer gerçekten böyle bir deney 1940 larda yapıldıysa 60 sene sonra acaip gelişen teknolojiyle nelerin yapılabileceğini düşünmek insanı korkutuyor. Komedi gibi ama kim amerikanın böle gizli deneyler yapmadığını kanıtlayabilir?[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Çok büyük manyetik alan sağlayarak benzer şeylerin yapılabileceğini işitmiştim. Fakat bu olay çok ilginç geldi. Ayrıca amerika'da şuan bir çok deney yapılıyor bunu herkes biliyor fakat kanıtlayamıyor. adamlar işlerini acayip gizli yürütüyorlar. Olabilir derim ben.[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 eminim kanıtlayabilecek insan sayısı yüksektir. oldukça.[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: DynamicK, 20 Mayıs 2004 10:34 tarihinde demiş ki: said: Absolut, 19 Mayıs 2004 14:44 tarihinde demiş ki: Manyetik alan yaratarak dünyanın çekim gücünden kurtarmış olabilir kendini bir şekilde ve dünya geminin altında kayıp gitmiş olabilir dicem ama o zamanda su ile inannılmaz boyutta bir sürtünme olmalı ve gemi parçalanmalıydı. Tabi bu sürtünme kısmıda manyetik alan sayesinde gemiye ulaşamamış olabilir. İlk kez duyduğum bir proje. İlginç. Hemen google :) ehe abi bişi sorucam böyle fikir üretmek için elektromagnetik alan ve dalgalar konusunda nekadar bilgi sahibi oldun? yoksa klasik türk muhabbetimi her konuda bi fikrin vardır hesabı ;) unide ben bu dersleri gördüm de bir boş anımda hocama gidip konuyu açıcam bakalım ne dicek bende merak ettim . Dershanede fizik dersine az da olsa ilgi göstermiş ve biraz fikir yürütebilen her kişi konu ile az çok yorum yapabilir. İlla bu işin okulunu okumuş olmaya gerek yok. Ben okuyorumda noluo :P[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Herkes gibi hımm yalan veya kahrolsun USA yerine kendimce birkaç fikir yürüttüm. Tabi ki açıklama büyük ihtimal yanlış ama en azından ruhum rahat :) Bu arada manyetik alanların birbirini cancel etmesi fikri daha da hoşuma gitmeye başladı şimdi :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 ehoooeho. eger deney gercekse, resmi dosyalarini vesairesini ancak 100-200 yil sonra serbest birakir hukumet.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 bunun fotoelektrik ile felan alakasi vardi ama bu kadar populist bilgilerle birlesip wormhole lara dayandirilacagini tahmin etmemistim, ama manyetik alanin isik kuantalarina etki etmesi ile sonuclaniyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: Estel_Anorien, 19 Mayıs 2004 21:27 tarihinde demiş ki: Cidden ilginç.. Pek inanılası gelmiyor. Kahrolsun amerika.. yayınlasa ya şunun görüntülerini. vallahi bagira bagira guldum bunu nasil kahrtolsun amerikaya baglarsin ya zuhahah[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: BOccOB, 20 Mayıs 2004 16:08 tarihinde demiş ki: Deney felaketle sonuçlanacak ya da durduluralacak, ondan sonra çıkar resimleri. Müze falan olur hatta :) boc 1943 de mi ne yapildi bu zaten bitti gitti[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 ha bir de her devlet gibi amerikada 'devlete hizmet eden' adamlar korunmus olsun diye basarili da olsa basarisiz olup ortaligi pic de etse yapilan gizli kapakli seyler katilan adamlarin hepsi olup gitmeden kamuya verilmiyor. istisna iste bill clintonun remote viewing olayini kamuya acmasi.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 kavel dershanede gördügün fizik dersi ile uzaktan yakında nalakası yok öss fiziği görüyorsun sen öys degil elektromagnetizma unide elektrik elektronik mühendisliğinde(bu bölümde okuyorum) detaylı anlatılır veya fizik mühendisliğinde lisede gördüğün konular ile fikir yürütmek futbolda sadece penaltı nasıl yapılır ı bilip ofsayt da şöyle olur herhalde demeye benziyor( anlamayan için 2side alakasız kurallar ama 2side futbolda geçiyor o bakıma) Şimdi Her dershanede fiziğe ilgi göstermiş kişi bu konu hakkında şöledir böledir diyebilseydi bu güne kadar emin ol bu konuda çalışma yapan oldukça fazla insan olurdu ve bunlarıda bilirdik, böyle gizemli kalmış bir çalışma olamazdı İlk olarak elektromagnetik alan teorisi ve elektro magnetik dalga teorisi en karışık ve en cok kafa yoran dersler arasında, kuraları formülleri görseniz içinden çıkamıyorsunuz.. Bu konuda çalışma yapanlar zaten hep uçmuş kişiler, psikolojileri bozuk çoğunun , bu konuda yapılan çalışmalar neticesinde 1 anda kopucak olay ve çok fazla bir gelişme sağlanıcak en basitinden süperiletkenlik maddenin elektrik akımına 0 direnç gösterip enerjiyi 0 kayıp ile iletmektir. Günümüzde yüksek sıcaklık süperiletkenleri üzerinde çalışılıyor, mesela oda sıcaklıgında bir yükske sıcaklık süper iletkenligi bulundugu taktirde okadar cok gelişme olucakki bilimin her dalına etkilicek bu örnegin iletim hatları, int e baglanırken maliyeti ucuz ve seri üretime geçmiş bir süperiletken keşfedilirse yok lagmış yok losmuş veya net cok yavaş mış olayları tarihe karışır evlerde mbit mertebesi bile aşılır. şimdi cidden elektromagnetik alanın çok çok yüksek olması böyle birşey sağlayabilirmi asıl merak ettigim olay bu yani nasıl etki ediyor da boyle yapıyor görünmezlik olayı biraz ilginç geldi bana çeşitli yansımalar ile mi acaba o bölge içindekileri göstermiyor kimseye ama mesela oraya birşey atsanız çarpacak gemi var böyle olabilirmi acaba diye düşünüyorum ha yok o bölgedeki her maddeyi enerjiye dönüştürüp magnetik alan var olduğu sürece kimseye göstermiyor, göstermemek bir kenara herhangi birşe yatsanız oranın içinden geçip gidiyorsa bu mükemmel bir buluş , işte bu konuda yorum yapabilmek için konunu her yönünü yutmuş birisi olmak gerekiyor yani ha diğer yorumlar akıl yürüterek yapılır da genelde yanlış çıkar..[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org / #gecevardiyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 vaşş[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar! AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 walla deney bitmemiştir de deneyde kullanlan mürettebat bitmiştir.hatta iptal olmuştur direk:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 ilk kez duydum bunu ilgimi cekti arastırmam lazım =)[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: Zed, 19 Mayıs 2004 20:26 tarihinde demiş ki: evet bunun filmi de vardı philedelphia isminde. *!olta atar* AAaa eveet evet Tom Hanks oynuyoduu... *!Çırpınmaya başlar* said: BabacumMostors, 19 Mayıs 2004 14:45 tarihinde demiş ki: bilim kjurgu kitabı mı bu? alıp okiim ben ilgimi çekti Evet abiler bu hikayenin amaci tamamiyle budur... Reklam + ilgi cekmek = $$$[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 X-Files da benzer bir bölüm vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Hehehe, bu bildiğim birşeydi fii tarihinde babam anlatmıştı. Fazla Fiction kaçıyor ama yapılması mümkün birşey. Adamlar JFK suikasti'ni halen açığa kavuşturmuyorlar, bunu mu kavuşturacaklar hah.[signature][hline]Can I give myself a reason to live?Can I give myself a puzzle cannot be solved? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 said: Gallant, 21 Mayıs 2004 00:30 tarihinde demiş ki: X-Files da benzer bir bölüm vardı. ben de bunu hatırlamaya çalışıyorum şu topic açıldığından beri ancak bir türlü başaramadım :D nasıl bi bölümdü o ? olduğunu hatırlıyorum ama olayları hatırlayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Molder uzay gemisine binmiş adam, bunu mu çözemiyecek haha.[signature][hline]Can I give myself a reason to live?Can I give myself a puzzle cannot be solved? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mulder o gemiye biniyordu ama gemi ve mürettebatı çürüyordu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Uçuk ama güzel gözüküyo[signature][hline]Free your mind http://www.ilovelivtyler.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar