Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rainbow Projesi = Philedelphia Deneyi.

Palin

Öne çıkan mesajlar

• Admin
said:
Absolut, 19 Mayıs 2004 14:44 tarihinde demiş ki:
Manyetik alan yaratarak dünyanın çekim gücünden kurtarmış olabilir kendini bir şekilde ve dünya geminin altında kayıp gitmiş olabilir dicem ama o zamanda su ile inannılmaz boyutta bir sürtünme olmalı ve gemi parçalanmalıydı. Tabi bu sürtünme kısmıda manyetik alan sayesinde gemiye ulaşamamış olabilir. İlk kez duyduğum bir proje. İlginç. Hemen google :)

ehe abi bişi sorucam
böyle fikir üretmek için elektromagnetik alan ve dalgalar konusunda nekadar bilgi sahibi oldun?
yoksa klasik türk muhabbetimi her konuda bi fikrin vardır hesabı ;)
unide ben bu dersleri gördüm de bir boş anımda hocama gidip konuyu açıcam bakalım ne dicek bende merak ettim .[signature][hline]Grandmaster Hamburger
irc.quakenet.org / #gecevardiyasi
Sosyal ağlarda paylaş

o gemi mürettebatından hiç kimsenin şu anda hayatta olamaması ve hepsinin acaip şekillerde (son derece şaibeli) ölmesi. İnsan complo teorileri ürettiriyor.
Bişeyler omluş ama ne olmuş kimse tam olarak bilmiyor. ve eğer gerçekten böyle bir deney 1940 larda yapıldıysa 60 sene sonra acaip gelişen teknolojiyle nelerin yapılabileceğini düşünmek insanı korkutuyor.
Komedi gibi ama kim amerikanın böle gizli deneyler yapmadığını kanıtlayabilir?[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 20 Mayıs 2004 10:34 tarihinde demiş ki:
said:
Absolut, 19 Mayıs 2004 14:44 tarihinde demiş ki:
Manyetik alan yaratarak dünyanın çekim gücünden kurtarmış olabilir kendini bir şekilde ve dünya geminin altında kayıp gitmiş olabilir dicem ama o zamanda su ile inannılmaz boyutta bir sürtünme olmalı ve gemi parçalanmalıydı. Tabi bu sürtünme kısmıda manyetik alan sayesinde gemiye ulaşamamış olabilir. İlk kez duyduğum bir proje. İlginç. Hemen google :)

ehe abi bişi sorucam
böyle fikir üretmek için elektromagnetik alan ve dalgalar konusunda nekadar bilgi sahibi oldun?
yoksa klasik türk muhabbetimi her konuda bi fikrin vardır hesabı ;)
unide ben bu dersleri gördüm de bir boş anımda hocama gidip konuyu açıcam bakalım ne dicek bende merak ettim .

Dershanede fizik dersine az da olsa ilgi göstermiş ve biraz fikir yürütebilen her kişi konu ile az çok yorum yapabilir. İlla bu işin okulunu okumuş olmaya gerek yok. Ben okuyorumda noluo :P[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898
Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ).
Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi.
Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri.
sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim.
Sosyal ağlarda paylaş

ha bir de her devlet gibi amerikada 'devlete hizmet eden' adamlar korunmus olsun diye basarili da olsa basarisiz olup ortaligi pic de etse yapilan gizli kapakli seyler katilan adamlarin hepsi olup gitmeden kamuya verilmiyor. istisna iste bill clintonun remote viewing olayini kamuya acmasi.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
kavel dershanede gördügün fizik dersi ile uzaktan yakında nalakası yok
öss fiziği görüyorsun sen öys degil

elektromagnetizma unide elektrik elektronik mühendisliğinde(bu bölümde okuyorum) detaylı anlatılır
veya fizik mühendisliğinde

lisede gördüğün konular ile fikir yürütmek futbolda sadece penaltı nasıl yapılır ı bilip ofsayt da şöyle olur herhalde demeye benziyor( anlamayan için 2side alakasız kurallar ama 2side futbolda geçiyor o bakıma)

Şimdi Her dershanede fiziğe ilgi göstermiş kişi bu konu hakkında şöledir böledir diyebilseydi bu güne kadar emin ol bu konuda çalışma yapan oldukça fazla insan olurdu ve bunlarıda bilirdik, böyle gizemli kalmış bir çalışma olamazdı

İlk olarak elektromagnetik alan teorisi ve elektro magnetik dalga teorisi en karışık ve en cok kafa yoran dersler arasında, kuraları formülleri görseniz içinden çıkamıyorsunuz..
Bu konuda çalışma yapanlar zaten hep uçmuş kişiler, psikolojileri bozuk çoğunun , bu konuda yapılan çalışmalar neticesinde 1 anda kopucak olay ve çok fazla bir gelişme sağlanıcak

en basitinden süperiletkenlik maddenin elektrik akımına 0 direnç gösterip enerjiyi 0 kayıp ile iletmektir. Günümüzde yüksek sıcaklık süperiletkenleri üzerinde çalışılıyor, mesela oda sıcaklıgında bir yükske sıcaklık süper iletkenligi bulundugu taktirde okadar cok gelişme olucakki
bilimin her dalına etkilicek bu

örnegin iletim hatları, int e baglanırken maliyeti ucuz ve seri üretime geçmiş bir süperiletken keşfedilirse yok lagmış yok losmuş veya net cok yavaş mış olayları tarihe karışır
evlerde mbit mertebesi bile aşılır.

şimdi cidden elektromagnetik alanın çok çok yüksek olması böyle birşey sağlayabilirmi asıl merak ettigim olay bu
yani nasıl etki ediyor da boyle yapıyor
görünmezlik olayı biraz ilginç geldi bana
çeşitli yansımalar ile mi acaba o bölge içindekileri göstermiyor kimseye
ama mesela oraya birşey atsanız çarpacak gemi var böyle olabilirmi acaba diye düşünüyorum
ha yok o bölgedeki her maddeyi enerjiye dönüştürüp magnetik alan var olduğu sürece kimseye göstermiyor, göstermemek bir kenara herhangi birşe yatsanız oranın içinden geçip gidiyorsa bu mükemmel bir buluş ,
işte bu konuda yorum yapabilmek için konunu her yönünü yutmuş birisi olmak gerekiyor
yani ha diğer yorumlar akıl yürüterek yapılır da genelde yanlış çıkar..[signature][hline]Grandmaster Hamburger
irc.quakenet.org / #gecevardiyasi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zed, 19 Mayıs 2004 20:26 tarihinde demiş ki:
evet bunun filmi de vardı philedelphia isminde.

*!olta atar*

AAaa eveet evet Tom Hanks oynuyoduu... *!Çırpınmaya başlar*

said:
BabacumMostors, 19 Mayıs 2004 14:45 tarihinde demiş ki:
bilim kjurgu kitabı mı bu?
alıp okiim ben ilgimi çekti

Evet abiler bu hikayenin amaci tamamiyle budur...
Reklam + ilgi cekmek = $$$[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...