kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 merhabalar. torrent dosyalarını da indirebilecek, dahili hdd'si olan bir media player arıyorum. tavsiye edebileceğiniz neler var. ps3'ü kullanıyordum ama 1080plerde iyi verim vermiyor malesef. bu iş için yapılmış cihazların performansı çok daha iyidir. wd var popcornlar var, asus falan var... nedir öneriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 dark media mania 2 var bi de. al bitane cihaz kendin tak hdd, çoğu öyle zaten. dark media kullandım sadece, baya iyiydi utanmasa kafasına göre kendi oynatacak filmleri, format desteği, ağ desteği torrent desteği bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 almışken wireless olanını al da bi de ethernet kablosuyla uraşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar