afurkanciftci Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 arkadaşlar diablo 3 eu key lazım, elimde 12 tane dota 2 invite ve 30$lık dota itemi var ayrıca dota yüklü bir kaç tane steam hesabım var, ayrıca paypalden 18 lira gönderebilirim, ilgilenenler pm atsın! (dota 2 invitelar diger oyunlarla degisebiliyor, eger steam üzerinden istediginiz bir oyun varsa onunla degisip size dönebilirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Ahahaahha ölücünün de ötesi gelmiş, kesin DHtan koptu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
afurkanciftci Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 :) evet dhden kopup geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 adamlar dota oynasin millet diye bedava invite dagitiyor, bizimkiler 12 tane zulalayip ticarete giriyorlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
afurkanciftci Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 dagıtmak için yaptırdıkları şeylere bak bi istersen, ayrıca forumlarda tanesini 5-10$ arası sayıp steam oyunlarıyla takas yapıyorlar, bunda abes bir durum yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 paypalden 18 lira gönderceksen tamam ya olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
afurkanciftci Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 inandık cocuklar sizde inanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None_ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 keyler 20 tane olsaydı düşünebilirdim. ama 12 maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 pm attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 afurkanciftci said: dagıtmak için yaptırdıkları şeylere bak bi istersen, ayrıca forumlarda tanesini 5-10$ arası sayıp steam oyunlarıyla takas yapıyorlar, bunda abes bir durum yok bence Bi anket yaptım 2 gün sonra geldi hesaba çok mu şanslıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
afurkanciftci Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 git loto oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 mandal falan da verir üzerine bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
afurkanciftci Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 takası yaptım konu kapanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar