prisontable Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Colorwithnotexist Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Oyunu temel de öğretmek için gayet güzel , sistemi kavrayabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Ogrenmek icin al, sonra Magic Online. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jengeese Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 iyi günler arkadaşlar en yeni mesaj bu olduğu için buraya yazma gereği hissettim. magic oynamak ve trade e girmek hatta kart satın almak istiyorum. istanbul avrupa yakasındayım ama anadolu'ya da gelirim bu iş için satılık kartı olan ya da oynamak isteyen arkadaşlar lütfen bana 0533 257 77 54 numaralı telefondan ulaşabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Magic 2014 ile mtgo arasında tam olarak ne fark var? Sırf şu oyun için yüklücem vmware i. Küçüklüğümden beri hep heves edipte erişemediğim bir hobi. Şu aralar magic 2014, legend of drizzt ve baldurs gat 2 ee iyi gidiyor, bir mtgo kaldı ama gerçekten magic 2014 ten farkı nedir hiç bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar