moncici Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 abi eğer bakırköy tarafında kapalı salon ayarlarsanız ve 5-6 saat oyun dönerse ben 2 haftada bir gelirim. yanımda da sağlam oynayan bi arkadaş getirebilirim düzenli adam eksiği olursa. ama tabi beşiktaş da şukela olur güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 sorabildiniz mi hiç bakırkoy taraflarına ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Bakırköy spor vakfına sordum ben saati 180, birde belediyenin yeni açtığı salon var hem daha güzel hem de daha ucuzdur tahminim, orayla da konuşucam. Yer marmara forumun arkasına yeni yapılan parkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 180 mi, iyi fiyat cekmisler. Tum tesisi kapatiyoruz heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Halı saha gibi işte, 8 kişi gitsen adam başı 20 civarı 1 saati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 salonda streetball dan hic keyif almıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 salonball ben de zamanında enkanın lisanslı topçusuydum şimdi topu potaya yetiştirebilir miyim acaba merak ediom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 İzmirli var mı? Sports International'ın streetball turnuvası var, +1 üye getirebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Gecen hafta sirketten arkadaslar ayarlamis kasimpasa spor kulubunun tesisini, gittik oynadik tek pota, salon gayet guzel, saati 110tl. Gidince sordum baska saat varmi diye ama o saati bile bulursunuz bi daha dediler. Zaten dizimi sakatladim yine, sanirim en az 4-5 hafta oynayamam. Tam bi gazla spor yapayim derken yalan olduk.. Doktor fizik tedavi hareketleri vs verdi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar