Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 9000 lira ile uzun vadede en getirili şey sanırım kaliteli black widow üretimi yapmak olur. paranı 10 a çok rahat katlarsın. kısa vadede de güzel kafa yapar. metal borsasına selam olsun. yaşasın tütün borsası ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Viktor said: Eger yatirim icin paticige danisiyorsaniz zaten kafadan kaybetmissiniz ise baslamadan, o apayri bir hikaye Kelin merhemi olsa kafasina surer zaten asdadfa kelin merhemi derken? dynadan mı soz ediyosun di mi lan merhemi olsa ingilterdye gurbetci gitmezdi adam ingilterede ford favbrikasında gece bekçisiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 bu arada bende bi para var ortada sandım lan 9000 tlnin kavgasıymıs 9 sayfa 9000 lira ile metal borsasının kapısından sokmazlar lan ne dicen selam bana yarım ton bakır ver mi dicen evin bodrumunda saklıcakmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 altin alicakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Gümüş te gram olarak aynı altın gibi al sat olayını düşünürsen kuveytturk var. Ben denedim bi ara da kim takip edecek onu. Ben yaparım dersen o başka başlık sahibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Tekrar tekrar aynı şeyleri yazmak istemiyorum. Çünkü çoğu kişi yazılanları bile doğru dürüst okumadan yorumlar yapmış. Okunsa çünkü aracı kuruluştan da, deneme amaçlı ufak bir yatırım olmasından da bahsettim defalarca. Amaç konu ile ilgili birşeyler yazmaktan çok laf yetiştirme, laf yerleştirme üzerine kurulu hale gelmiş. Zaten ben de bu borsada işlem yapan kişilerin olduğu birkaç platform bulup oradan daha nitelikli bilgi almayı başardım. Denk gelir vardır birkaç kişi belki birşeyler yazar diye ümitlendiğim konu istemediğim bir hale dönüştü. Herneyse umarım kilitlenir konu zira varabileceği biryer kalmadı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Arz ederim yazmayi unutmussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 gabledenler? gabletmeyenler? gabledildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 ok kapattım. take care xoxoxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar