Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Lityum akar 10-15 sene sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 hamsilipilav said: lan olm neyin kavgasını veriyorsunuz onu anlamadım ki ben de onu diyorum cüzi bir para var ortada büyük kazanmanın peşinde de değil kimse, sadece yatırım aracı olarak hangisini seçmek en mantıklıdır diye sordum yarısı libido boşalttı ortalığa. hele viktor. sanki 9000 lira 20 trilyon olsun istiyorum demişim gibi coştukça coştu. fonksyonel olmayan bilginin sonuca yönelik ihtiyaç durumunda talebi karşılayamaması tramvası ile ilgili güzel bir örnek oldu o education rage. palladium tavsiyesi için teşekkür ederim bak onu bir kişi daha söyledi bana. mantıklı görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 insanlar paticiğin bu tip konular için yetersiz bir forum olduğunu neden anlayamıyor hala anlayabilmiş değilim gayet tatava bir forum burası bilen yok eden yok, her şeyi arkadaşlarıyla görmüşler ara sokak esnaf metali doğrayan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 das a dedim ben kilitle abi dedim daha 3.dakikasında. subzero gelir o biliyor bilenler var dedi. bu sondu zaten daha da birşey sormam ciddi ciddi burada ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 tabi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 chaotic ortamı geren sensin zaten bilae viktor'a niye gider yapıyorsun hayallerinin yok olduğunu anlayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 krom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 plutonyum al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 kimse mithril dememiş lan ne biçim forum olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 mithril kötü gidişte şuan galvorn al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 aluminium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 mithril düşüşte de ondan demedik herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 dull copper ore saklayın ya da copper ingot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 plutonyum alicaksan onu libyalilardan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Eger yatirim icin paticige danisiyorsaniz zaten kafadan kaybetmissiniz ise baslamadan, o apayri bir hikaye Kelin merhemi olsa kafasina surer zaten asdadfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 niye söyliyim ki 9binlira da olsa kar marjı düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 titanyum al. yerli dental piyasada bile implant deli gibi yükseliyor, satışlar 3-5 senede iyicene patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 fede said: 6 ay sonra apokaliptik dünya olacak. o zaman metal değerlenir baya 10 yıldır kola kapağı biriktiriyorum ben köşeyi döncem o vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 bir haftada doğanyayın, eregli, netaş ve boşfiren döngüsüyle %15 vurdum. iyakşamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 metal borsası diyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 bora yatır!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Viktor said: Disardayim, iu nun dandik sistemine aypedden girilmio toefl 108 gibi uluslararasi finans - AA yi kesip yapistiricam cevap olarak eheueheuehue abi sen asistan mısın yoksa burda edit:sbfdeymiş. o değil de viktor gene tokatlamış nasyonel muhabbetler olmadıkça adam hep haklı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Fistan said: metal borsası diyor adam kendi reklamımı yapıyom, banane topikten. mehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 benim de paramı değerlendir dicem de, yok anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Viktor said: Eger yatirim icin paticige danisiyorsaniz zaten kafadan kaybetmissiniz ise baslamadan, o apayri bir hikaye Kelin merhemi olsa kafasina surer zaten asdadfa /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar