Horrible Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Fazla arkadasım yok diye sakın düşünme bak buradaki paticikteki insanlarda senin arkadasların...Hatta sana gel gezelim diyenler bile var ne kadar iyi insanlar düsün artık (yada ben bayaa safım :) )...İstediğin zaman derdinin bizede anlatabilirsin sakın unutma[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et Akıllı olupta tembel ise ikaz et Hem akılsız, hem de tembel ise imha et...
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Hüzün içinde boğulmaktan zevk al. Ban alıyorum çok. Yoksa benmi anormalim ?[signature][hline]Adım Boojack, lebleklebelek ? Icq:161010949 Chainsaw is the law
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 takma kafana hiç bir şeyi benim gibi sorumsuz ol gül geç ya :P nese üzme canını bir ara böyle buluşuruz yaparız bişiler 15 kasımda doğum günüm parti yapcaz gelirsin dağıtırız etrafı kafan dağılır bir daha da toplayamayız al başına belayı :P[signature][hline][b]Msn : [email protected] Alexi_Septimus, 29 Ekim 2004 16:03 tarihinde demiş ki : Hepsi bir kere kullanılacak ? 3x4 = 12 5x6 = 30 30-12 = 28[b]
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Allah'a şükredin...halinize şükredin...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 hehe saolun teşekkür ederim ben izmirde oturuyorum büyük bir ihtimal siz istanbul sizler beni daha iyi anlıyosunuz mutlaka gelicem istanbula inşallah üni için[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 hoca yukarda da demişler kız meselesini kafana takma,ben de 20 yim benim de olmadı,olması için bi çabam da olmadı,zamanı gelir hanım bi kız bulursak evleniriz,olmazsa da olmaz,hayat dediğin şey nedir ki ya,salla,yalnızlık daha güzel sahte aşklardan...(ha teklif edenler oldu ama ben kabul etmedim:)[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity...
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 kocum saka yapmiyorum.. sende tam elinde viski puro gokdelenden altindaki sehre bakan isadami tipi goruyorum. ama deger verdigin herseyi unutup cok calisman gerekli[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: Horrible, 30 Ekim 2004 21:30 tarihinde demiş ki: Bu yüzden üzülme bence...Her zaman beğendiğin kişi seni beğenmez...Ama bir bayan olarak san şunu söyleyeyim kızlar her zaman tipe önem vermezler.Öenmli olan önce kişiliktir...Bilmiyorum ama bir insana iyi davranırsan özelliklede sosyalsan ( kızlar sosyal insanlardan hoşalnırlar içine kapanık tiplerden deil) inanki sewmemesi için neden yok ...( Tabii yüzüne hiç bakılmayacak kadar da tipsiz deilsen) Bu arada dediğim gibi tek bir kıza saplanıp kalmıssın sen...Belki etrafında seni seven var maa sen hiç bir girişimde bulunmadığın için birşey söyleyemiorlar.Çünkü kızlar erkeklere genelde ilanı aşk etmezler :-) Önemli olan karakterinmiş. Haklısın valla. Karakterin nası olcak onu anlatayım ben sana: 1) Kızları aşağılayacaksın sürekli. Sevgiline kötü davranacaksın. Buluşmalara geç kalacaksın. O umrunda değilmiş gibi davranacaksın ama abartmayacaksın bunu. Bak nasıl peşinden koşuyor. Kaçanı kovalarlar kardeşim bu kadar basit. 2) Çok fazla aşkım cicim muhabbetine girmeyecen, hayatta üzerine düşmeyeceksin. Bunalır sıkılır. Sen sevgini gösterirsin. Ay bu herif ne pısırık der. Ayrılır en kısa sürede. Kötü davranmakta, sallamamakta bitiyor olay. 3) Bi kızla çıkmaya başlamak için iyi davrancaksın doğru diyorsun da, çıktıktan sonra da iyi davran bak bakalım tepene binmiyor mu? Kırma onu, seni kullanmaya çalışır direk kız. Şunu yapalım bunu yapalım şunu edelim diye başlar konuşmaya. Kontrolu senin elinden alır, direk kendisi ilişkiyi istediği yere sürükler.Delirtir. 4)Son olarak ta bu dediklerin doğru değil, kızlar böyle değil deme Allah aşkına, yabancı ülkedekileri bilmiyorum da TR deki ilişkilerin %90 ı böyle yürür. Kaldır kafanı bir bak sağa sola, çok nadir benim dediklerim hariç yürüyen ilişki türü. Benim karşıma çıkmadı bunların dışında bir kız, çıktıklarımın hepsi ya çıkar için çıktılar ya geyik için, ortada bir sevgi yoktu. Sen diyorsun ki biraz sosyalsen ki nerdeyse hergün dışarlardayım birsürü dostum,arkadaşım var kız olsun erkek olsun. Ayrıca tip desen de var bende. Ha dersen neden çıkmıyorsun ki çıktığın olmasın. Bilmiyorum valla. Benim hoşlandığım kızlar, bendne hoşlanmaz. Benden hoşlananlardan ben hoşlanmıyorum öyle bir durum ortaya çıkıyor. Bu arada bu yukarda anlattıklarım kesinlikle yaşadıklarıma ve gözlemlerime dayalıdır ve kendi düşüncemdir. Ama umuyorum ki bana katılan birsürü insan vardır bu konuda. Bu arada para olayını eklemeyi unutmuşum. Parayla saadet olmaz diyen arkadaşımıza burdan süper bir kafa atmak isterim açıkçası. Parayla öyle bir saadet olur ki. Açmayayım bu konuyu vazgeçtim bilen biliyor. Fiziği güzel olan bayanlarımız, sırf parası var diye tipsiz, konuşmasını bile bilmeyen erkeklerle ilişki yaşıyorlar. Saygılarımla.[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım [Bu mesaj Prawler tarafından 31 Ekim 2004 00:41 tarihinde değiştirilmiştir]
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Prawler gerçekten hislerimi yansıtmışsın.Son derece katılıyorum. Bu devirde Aşk bir kütüphanenin en ucundan tozlu bir rafın en altında tozlu bir kitap kimse gidip açmıyor[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Praw sende ne cevherler varmış yazdıkların çok doğru. diablo ses ver bu adama biliyor işini :)[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected]
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Valla sonuçta dediğim gibi, aşk meşk hikaye oldu. Cinsellik ve para ön planda artık. Bu iğrenç ama gerçek.[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Messor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 diablo suan onlinesan cevap yazicam degilsen yazmiyim simdi.
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 online konuşuyorum söölerim bakar sen yaz[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 yaz online ım[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ee yazcaktın ne oldu ? :)[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Messor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Şimdi yazıya hangi noktadan gireyim bilemiyorum. Öncelikle şunu söyliyim, dünyada milyarlarca insan var bunu biliyorsun.Bu insanların yaşayış tarzı aynı olamaz, fikirleri aynı olamaz.Bu yazıda elimden geldiğince seni gaza getirmekten kaçınıcam.İlk başta mevcut fikirlerine hiç dokunma.(kusura bakma yeni bilgisayarın klavyesi türkçe ve ben alışkın değilim ingilizce karakterlerle yazmaya başlıyorum hızlı olması için).O fikirlerini koru. Sorun benim fikirlerim goruslerim vs de diye dusunme yani. Ilk once tipi bi kenara birak.Bak daginiik bir yapiyla yaziyorum ama tamamen okuyunca birlesicek kafanda. Tipi neden kenara birak dedim. Cunku bir insan super yakisikliysa, super fizigi varsa yani erkek guzeli diyelim, bu insan sahip olduklarini buyuk gorur ve bunlarla yetinir. Kizlardan ilgi gorecektir muhtemelen. Cunku bir + si var. Sonucta sevilen biri olacaktir ve `hayattan daha ne beklentim olsun ki` diye devam edicektir. Para da varsa babadan hayati oyle gider ve o insanin tarzi bellidir yasam bicimi felan.Bak sen sorunlu birisin.Ama bunu sorunlu olan birisinin gayet duzgun birisi oldugunu savunarak soyluyorum.Kendini sorguluyorsun surekli.Gayet guzel birsey. Kendimi ezik hissediyorum demissin. Simdi boyle bir durum baskasinin gozunden bakildiginda soz konusu olabilir.Gecmisten gelen kendine guven eksikligi bu sorunu da korukluyor olabilir. Ama aynaya bakip `tip yok su yok bu yok tamam o zaman yasam da yok` dersen zaten sen tembel bir insansin demektir.Boyle diyeceksen hic ugrasma. Bir insan asla tipsiz degildir.Cevap yazan bir kac kisi gibi gaza getirmek moral vermek icin demiyorum.Aciklamalariyla beraber yaziyorum. Bunun aciklamasida su. Bir kiz bir erkegi ilk gordugunde neyine bakar? tipine degilmi. Eger erkek yakisikli biseyse ordan bi kazanci vardir. Yoksa pek kazanci yoktur ama sonucta dislanicak degil.Ne yani sen tipsizsin diye sinifindaki insanlar seninle konusmuyormu? Ogretmenin senle muhattap olmuyormu? ne bileyim bakkala gittigin zaman adam sana `sen tipsizsin lan tipini duzeltte gel` diyip gerimi ceviriyor? hayir..Demekki tip bi yere kadar etkili.Ilk basta bir etkisi var. Tip demek bu yani ama sadece tipe bakarak cikan kizlarla alakan olmasini istiyorsan farkli bir mesele. Simdi kastettigim ayrimi anlatmak icin biraz daha ugrasicam bu tip meselesinde. Hic bir insan tipsiz degildir dedim degilmi.Evet..bir insan ilk bakista bir kizin ilgisini cekmiyor olabilir ya da kalbinden vurmuyor olabilir.Bunun cok guzel bi avantaji vardir. Mesela annesi cirkin olan bir cocuk annesini sevmiyormu? seviyor..Simdi bana cevap olarak `iyi de o anne cocuk iliskisi sevecek tabi..` hah iste benim dedigimde bu.Zaten adam akilli bir iliskide sevgili iliskiside tipte degildir. Bir insan karsisindakinin ilgisini cekebiliyorsa, onu guldurebiliyorsa(bunun icin sebeklige degil biraz zekayi kullanmaya ihtiyac vardir) ona birseyler verebiliyorsa onun icin zaten hos gorunumlu olmustur. Bak ben psikolojiyle cok ilgili biriyim o yuzden soylediklerimi yabana atmazsin umarim.Soyle ornekler vereyim. Birini gordun tipsiz dedin.Guzel bir kiz degil. Sonra konustun filan biraz. Halen ilgini cekmiyor. Cevrenin yorumuda `olm o kiz guzel degil lan bak` dogrultusunda. Gunlerden bir gun bu kizi bir piyano basinda goruyorsun.Deliler gibi caliyor.A$mi$ yani.Hayret ediyorsun ama ilgilenmiyorsun gene geciyor. Sonra gunlerden bir gun goruyorsun bu kiz in yazisi bir dergide yayinlanmis.Gene hayret ediyorsun ama gene hoslanmiyorsun.Gun geliyor bu kizi super resim cizerken goruyorsun gene hoslanmamak icin kIsItliyosun kendini.Cunku guzel degil ya hani.Ilk o karari verdin.Ama icin icini yakiyor cunku zaten sen o kizdan hoslanmaya baslamissindir.Sevgi, ilgi budur zaten.Tiple icraat olmaz.Tipini gelistirebilirmisin? tipinle dunyaya birseyler verebilirmisin? tipini aktarabilirmsiin? sadece dis gorunustur.. Aptal bir ornek verecegim. Subaru impreza..ne alaka deme..bu arabanin dis gorunusunden nefret ederdim.Sonra tesadufen bi dergide ozelliklerini okudum.Sonra bi rallyde marifetlerini gordum ve su an o arabadan bende olmasini cok isterim..Sanirim anlatabildim, sacma bir ornek olsada gayet somuta indirgedim olayi..simdi basa donuyorum dunyada milyarlarca insan var demistim.Bunu sana verilen cevaplar acisindan soyledim.Horrible in yazdigi cevap insanin pozitif hissedip kendine guveni gelmesi. Bu bi yere kadar.Kendini bos yere doldurusa getirme.Horrible a igneleme degil bu.Bu gayet yararli bir yontemdir.Fakat sen konuyu incik cincik ettigin icin bunlar sana sokmez.Aynanin karsisina gecipte `ah ne kadar yakisikliyim` desende arkadan bir ses `tabi canim tabi, getir gaza kendini` diye susturacaktir.Cunku dusunen bir adamsin sorgulayan bir adamsin, muhtemelen bunlar icine islemistir.Prawlerin cevabina gelince. --------------------------------------------------------- Önemli olan karakterinmiş. Haklısın valla. Karakterin nası olcak onu anlatayım ben sana: 1) Kızları aşağılayacaksın sürekli. Sevgiline kötü davranacaksın. Buluşmalara geç kalacaksın. O umrunda deği
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Bu arada diablo 20 değil 17 yaşında bir düzeltme yaparak gireyim muhabbete.20 yaşında olan benim.Gerçi yaş olayı çok farketmiyor aslında, insanda genelde kafayla bir gelişiyor vucut o yüzden dedim, ha dersen ben 30 yaşında çizgi film izleyen adam da tanıyorum ben 20 yaşındayım hala spiderman,nascar racing falan izlerim de iyice saçmaladım sanırım :) Harvaster çevremizdeki insanlar genellikle sorgulamayı bilmiyorlar.Sen ona değer verdikçe kaçıyorlar, böylece kendilerini değerli kılacaklarını zannediyorlar ama yanılıyorlar. Bana genelde bu tkatiği uygulayan kızlar takıldı ve bana bu taktiği uygulamaya kalktılar. Sallamadım hiç. Bitti geçti gitti oldu.Bu yüzden benim hiçbir ilişkim 1 aydan fazla sürmemiştir. Bu arada kankamın kız arkadaşı var ki çok severim kendisini, kız bir melek. Hani diablotg diyor ya , aşkmış, romantizmmiş bilmemneymiş, kız hepsinden anlıyor, sevdiği için her türlü fedakarlığı yapıyor. 1 senedir beraberler. Sonuçta ben de inanmıyorum aslında ''gerçek insan,doğru insan'' muhabbetinin öldüğünü. Sevgi ve aşk olayı devam ediyor. Tamamen tesadüflere ve sabra bağlı, yaşayacağın tecrübelere bağlı, bir anda çıkmıyor çünkü sevebileceğin, seni sevebilecek bir insan. Hem de ömür boyu. Bunun için bazı şeyleri yaşamak, görmek geçirmek gerekir.Zamanla iyice tanımak gerekir karşındaki insanı. Yani çok zaman geçmesi gerekir. Bu arada yukarı birşeyler yazmıştım ben maddeler halinde. Onları kesinlikle sizi gerçekten sevebilecek birine uygulamayın derim. Zaten bunu o kişinin size karşı davranışların ve hareketlerinden anlayabiliyorsunuz zaman içinde. Ha yazdıklarım kural haline gelmiş, kızların çoğu için geçerli diyorum ben. Bi azınlık var ki bu azınlıktan bir insan bile rastlamadı bana. Onlara bunu yapmak büyük bir günah olur bence. Ama hakedene yapmalı bence. Hor da görmeli, ekmeli de çünkü hakediyor bunu. Zaten onu maddelememn nedeni de bu. Çoğunluğa böyle davranınca bağlanıyorlar size. Ya aslında olay etki tepki olayında bitiyor. Sizin davranışlarınıza karşı verceği tepkiye göre davranmalısınız ki, bunun için sezgilerinizin gerçekten güçlü olması gerekir.Bazen sezgilerinize güvendiğinizde pişman olmazsanız, bazen olursunuz. Sonuçta karşınızdakinin beynini okuyamazsınız değil mi? Diablotg merak etme sen karakterine göre birini bulursun, oturup ağlamak için çok erken inan ki. 21-22 yaşına gelip abi ben 1 tane bile ilişki yaşayamadım ya falan dersen o zaman gel otur konuşalım çözüm bulalım ciddi ciddi. Tabii aramızda 21-22 yaşına gelip hiç ilişki olayına girmemiş arkadaşlarımız olabilir, ama onların kendilerine göre nedenleri vardır elbette.. Ama seninki bir neden değil, sosyal olmak, etkin olmak yeterli bence. Dilin falan da dönüyormuş işte kızlarla konuşurken. Tip o kadar önemli değil bence. Harvaster ın dediği gibi baştan negatif olur, sonradan pozitif olur o olay. Zamanla ortamını genişlet.Senin hoşlanacağın veya senden hoşlanan birileri elbet çıkçaktır. Bana güven bak bu söylediğimde. Saygılar sevgiler herkese...[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Messor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 bana harvaster dedin sictin azima yani ne diyim :)) saka tabiki, bi anlik su beyin firtinasindan uzaklasmak icin yazdim. 20 sanmisim yasini diablonun ki 17 ise cok cok daha iyi fazladan 3 senesi var. `ben 20 yaşındayım hala spiderman,nascar racing falan izlerim de` demissin. bunda birsey yokki. cizgi filmleri cocuklar degil sevenler izler. bunu karsindaki kiza soyledigin zaman zaten bir + kazanmissindir :) Cevremizdeki insanlar malesef degisik. Arkadaslarima bakiyorum da, benle alakasi olmayan o kadar tip varki. Ask olayina gelince. Seni sevebilecek bir kiza yapma demissin. Simdi bi karar vermesi lazim bireyin. Adam gibi iliski ask sevgi istiyorsa digerinden uzak durmali. Yani belki de bir kiz seviyordur ama zamana birakmak ister, daha iyi tanimak ister. Sen de nasil olsa beni seven yok (baska bi kizi kastederek) su kiz la cikayim azcik kacani kovalarlar dersen o kiz hayal kirikligi yasar.Bu soyle bisi oluyor `nasi olsa goren yok su gazeteyi calayim parami vercem` gibi bisi. Sadece diabloya degil herkese soylerim ki, eger duzenli bir iliski, icinde sevgi ask olan bir iliski istiyorsaniz, kesinlikle o insanla daha onceden bir arkadasliginiz olmali. Teklif etmenize bile gerek kalmayacaktir kademe kademe ilerletirseniz.En guzeli de bu derim. Diablo sana derimki ilk yapacagin sey okulunu basariyla goturmen. Unutma Bilgi herzaman hayranlik uyandirir, yetenekte oyle..yetenekler dogustan gelir lafinin katsayisi o kadarda yuksek degildir, bir insan bir seyi calisarak yapabilir istegi olduktan sonra..bu bir gercek.. Hayatinda basarili olman bir kizin ilgisini cekebilecek en guzel seylerden biri. Sana bir ornek vereyim..Deminki uzum yazima soyle bir soru gelseydi "sen psikolog musun kardesim bu kadar ne yazdin" diye ve benim verecegim iki cevap bak nasilda yorumu etkileyecek. 1 1- Evet sayilir, hacettepe 6. sinif ogrencisiyim 2- Hayir ben 14 yasinda orta okul ogrencisiyim 1 nolu cevabi verseydim bunu soran kisi o yaziyi birkere daha okuyup `hmmm` diyecekti.. 2 nolu cevap ise `muhah allahim ya sen buyu adam ol o zaman yaz` cevabini getirecekti...Anlatabildimmi..Belli bir kulture, egitime sahipsen dediklerin dikkate alinmaya baslar ayni seyi benim 12 yasindaki kardesim de soylese.Bu malesef boyle..Kendini gelistir, zaten hersey paralelinde gelir...[signature][hline]Harvester - Deadly one...
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 diablo hala buralardaysan gel kafa dağıtalım msn imi al imzamdan.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected]
ChainLight Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 hehe..guluyorum kusura bakma ama daha 18 yasindasin...taqil kafana gore olm...kizlar amac degil arac olmali.. bu biraz sans isi..yani karsina cikma meselesi...tipi hic bi zmn dert etme..kac insan varki aynaya baktigi zamn agliyodur.. kizlarin hepsi aynidir.. Hayir derlerse belkidir belki derlerse evettir evet derlerse oros**lardir.. tavlanamamiyacak kiz yoktur!;)[signature][hline]We Are Just Nothing
Mix Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: ChainLight, 31 Ekim 2004 05:23 tarihinde demiş ki: evet derlerse oros**lardir.. belki de sadece acık sözlüdür ? yada seni seviyordur?[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: ChainLight, 31 Ekim 2004 05:23 tarihinde demiş ki: kac insan varki aynaya baktigi zamn agliyodur.. Evet mesela ben ağlıyorum ne kadar yakışıklıyım diye :P Bir de harvaster sana diyeyim. Evet çizgi film çocuk işi değildir de genelde çocuklara hitaben yapılmıştır.Ama olsun zaten spiderman'i de rezil ettiler ya pelerin koymuşlar rezalet olmuş.Diablotg sen derslerine ve keyfine bak ve herşeyi akışına bırak :). Gerisi gelir zaten kasma.Daha çok vaktin var[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Razu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: December_Flower, 31 Ekim 2004 00:25 tarihinde demiş ki: hayat dediğin şey nedir ki ya,salla,yalnızlık daha güzel sahte aşklardan gercekten cok dogru bır soz[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: Prawler, 31 Ekim 2004 00:32 tarihinde demiş ki: 1) Kızları aşağılayacaksın sürekli. Sevgiline kötü davranacaksın. Buluşmalara geç kalacaksın. O umrunda değilmiş gibi davranacaksın ama abartmayacaksın bunu. Bak nasıl peşinden koşuyor. Kaçanı kovalarlar kardeşim bu kadar basit. 2) Çok fazla aşkım cicim muhabbetine girmeyecen, hayatta üzerine düşmeyeceksin. Bunalır sıkılır. Sen sevgini gösterirsin. Ay bu herif ne pısırık der. Ayrılır en kısa sürede. Kötü davranmakta, sallamamakta bitiyor olay. 3) Bi kızla çıkmaya başlamak için iyi davrancaksın doğru diyorsun da, çıktıktan sonra da iyi davran bak bakalım tepene binmiyor mu? Kırma onu, seni kullanmaya çalışır direk kız. Şunu yapalım bunu yapalım şunu edelim diye başlar konuşmaya. Kontrolu senin elinden alır, direk kendisi ilişkiyi istediği yere sürükler.Delirtir. 4)Son olarak ta bu dediklerin doğru değil, kızlar böyle değil deme Allah aşkına, yabancı ülkedekileri bilmiyorum da TR deki ilişkilerin %90 ı böyle yürür. Kaldır kafanı bir bak sağa sola, çok nadir benim dediklerim hariç yürüyen ilişki türü. Benim karşıma çıkmadı bunların dışında bir kız, çıktıklarımın hepsi ya çıkar için çıktılar ya geyik için, ortada bir sevgi yoktu. Saygılarımla. Bence çoook yanlış bir düşünce.Bak daha 3 hafta önce bir arkadasım arkadaslık teklifi aldı ve geri çevirdi.Şimdi ona hep kötü davranmaya çalışıyor.LAf sokuyor,kızıyor bekletiyor vs. vs. fakat bu yaptıkları her geçen gün arkadasımı ondan dahada soğutuyor.Ewet kaçanı kovalarlar ama kötü davranmak çözüm deildir kızlar romantiklerden hoşalanırlar,kaba ve kırırcı insanlardan deil! Ayrıca Harvesterdı sanırım o arkadasa katılıorum...Tipin hiiiç önemi yok.İstemeyerekde tipsizlere aşık oluna biliyor insan.gayet normal yani.Önemli olan kişilik,kişilil ve yine kişiliktir tip her zaman 2. planda kalıyor.Zaten tipe bakılarak olunan aşk gerçek aşk deildir![signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et Akıllı olupta tembel ise ikaz et Hem akılsız, hem de tembel ise imha et...
Öne çıkan mesajlar