Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Range Rover Sport vs BMW X5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hakliyim said:

iser caddede gezmek ister araziye geçmek için

amorok alırım , dizel

istanbul da 2. kopru disinda bir kopru kullanamamak ve farkli hiz sinirina tabi olmak eziyet. ben almam acikcasi.
Mesaj tarihi:
Amcam G 350 Bluetec almış geçen ay, ne değişik bir alet o. Binerken bile kapının açılmasıdan, oturuş pozisyonuna kadar adamı bir başka dünyaya sokuyor. Sanki askeri göreve gider gibi hissediyorsun :).

Ayrıca kasasına göre dar bir araç, ML serisinden de kısaymış :).

Ama o nedir abi öyle.

Ayrıca baktım 63 AMG motorun CO2 salınımı 230 gr bunun ki 290 gram o bluetec motorla bile, tam dünya katili :).

X5 ile RR sport arasına değil de bambaşka bir kategoriye düşüyor sanırım
Mesaj tarihi:
4.2 supercharged RRS kullandim satiyorum, annemde 4.4 RR Hse var ve
arkadas 4.4 X5 kullaniyor.

RRSte cok fazla sorun yasadim. Sport mode a gecip biraz zorladiktan sonra arabanin verdigi hatalarin arkasi kesilmedi. Defalarca motor isigi yandi, suspansiyon hatalari verdi.

Zorlamaktan kasitta saat 4-5am civarlarinda isten donerken bos yolda dumduz 150-160 yapmaktan bahsediyorum.

Tabi bu soylediklerim RRS supercharged modelindeki basarisizliklari RR supercharged ise o yukseklikte o motorla korkutucu olur heralde, dizel olanlari icin pek bi fikrim yok.

RR cok daha rahat ve luks RRS ye gore.

X5 jip degil.RRS de degil.
X5i severim ama almam.
RRSi sevmiyorum ve satiyorum.

Her turlu RR.
Infiniti de olur sanirim o guzel sesiyle.
  • 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Selamlar,

Konuyu çok eskilerden up'lamış olacağım ama, yeni konu açmayayım burdan sorayım dedim.

2012 model ( 2013'te kasa değişmiş, eskisi hem daha uygun hem de daha hoş duruyor bence ) Range Rover veya Range Rover Sport düşünüyorum.

Benzer fiyat/kalitede Range'i geçer diyebileceğiniz araçlar varsa araştırmak isterim. ( Not : Tahmini fiyat 30-35 K USD )
Mesaj tarihi:
TR'de almıyorum zaten, tabi ki imkanı yok TR'de :)

Kronik turbo meselesini bir araştırayım. Şu seri veya motor tipi sıkıntısızdır diye bilinen bir modeli var mı ?
2.el ilanlardan gördüğüm kadarıyla burada daha çok 5000 motor benzinli ve 4300 cc dizeller satılıyor.
Mesaj tarihi:
Cayenne düşündüm de, zayıf kalıyor buna göre görünüş olarak. G63 bir tek bunun ayarında gibi, o da biraz daha pahalı sanırım. G63 ya da RR arasındayım şu an.
Mesaj tarihi:
G ile RR arasinda isen

G konfor acisindan beklentini bilemem fakat benim beklentilerimi karsilamadi o sebeple RR daha bi tercih edilebilir o acidan dusunursen fakat G nin cekecegi ilgiyi ve keyfi sana hic bir RR veremez. Her sey konfor degil sonucta :)
Mesaj tarihi:
land rover o hintli tata aldıktan sonra bi uyuz olmuştum zaten

2013 yeni vogue un 2. senesinde ön amartisörler gitti tak tuk ses çıkarıyo her tümsekde tamamen fabrika hatası ve araba daha 18bin km de olmasına rağmen land rover garantiden karşılamıyor

4400 euro falan tutuyo işçilik hariç borusanlarda...

bu yaşadığımızın üstüne iyice uyuz oldum
  • Yeni Oluştur...