reyou Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 turk kanallarinindaki haber videolarini paylasan guvenilir, stabil, saglam ve muazzam bir youtube kanali var midir? html5 destegi veren herhangi bir sitede olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 sende arakla sonra dimiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Ben bunu projelerime ekliyim en iyisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 bombilo said: sende arakla sonra dimiiii araklicam tabi olm, napcaktim ya sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 peki şimdi benim bir sitem olsa, sitede yutup vidyoları olsa, o video benim sitemde dursa izlendiği zaman yine benim aylık bandwith'imden gidiyor he mi? öyle olmaması için ayrı bir pencerede açıl verip direk yutuba yönlendirirsek yazmaz sanırım bize, bildim mi, 10 puan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Yok senin BW'den yememesi lazım. Edit: Yani embed etsen dahi sdf Edit2: Hatta http://stackoverflow.com/questions/3275479/do-embedded-youtube-videos-increase-the-sites-bandwidth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 fhenk yu so maç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 nerde lan videolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Bitane buldum kendi haberlerini yayınlıyorlar http://www.youtube.com/user/euronewstr?feature=watch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar