Patos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 mutlu haber cok mutluum :)[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 allah kahretsin.. niye boyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 üzülme infected bunu da transfer edersiniz hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Haftaya galatasryda haberini duyarız[signature][hline]i am Na! God Protect me from allies! i destroy my enemy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Oh güzeldir. Bide Umit Ozat olay biter. Ne kadar amator görüntü varsa silmemiz lazım takımdan.[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 sene başında gs isteyince ondan yararlancaz veremeyiz dememişler miydi ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 patlasın[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves. That's why actually you find someone you care about, hold them tight. Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 PArdon ne patlasın anlamadım? Yararlanamadık ve sutladık ne var bunda sizin yararlanmak amacı ile fenerden aldıgınız 12318231 tae oyuncuda sizde patladı galiba..[signature][hline]i am Na! God Protect me from allies! i destroy my enemy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Off direk Ergün Gursoy atlar şimdi alcaz alcaz diye Fatih bizim evladımız diye !?!?!?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 yok yaw ümit in istatislikleri çok iyi. dün izledim trt de valla gayet başarılı.[signature][hline]app-abi mezara cikma pk lar var lord-iyi ya bende ordan geldim zaten simdi app-sendemi pk sın abi *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 yok ergun gursoy fatihi fln almaz artık[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 iyidir iyidir.[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 oh be kurtulduk sonunda..[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 bjk bunu da alırsa oturur ağlarım.[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Besiktas da ben kucumsencek bir sey goremiyorum.[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 bende gormuyorum ama tebrik etmek lazim 2 hafta ustuste galibiyet + fatih akyel ide renklerine baglarsa 3 4 hatta 6 bile olabilir[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Birincisi sunu soyleyebilirim turkiye nin en sanlı serefli takımı su an bu sanı ve serefini neredeyse kaybedecek durumlara geldi,Ne biliyim mafyasıydı futbolcusuydu her dk bu konularla skandal oldu.gittiler 2-0 ondeyken 3-2 valeranga gibi takıam yenildiler ki ben o macta agladım .futbol icinde dıs etkenlerin olması her kulubu etkiler ki bizde bunlardan birini yasamaktayız.[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Fatih Mallorca ya geri dönsün[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Fatihi alın kurtulursun o dıs etkilerden ucurur sizi[signature][hline]i am Na! God Protect me from allies! i destroy my enemy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Fenerli galatasarayli olanlar bu adamı kotuluyorsa sizin takıma geldiginde oynadıgında formanızı tasıdıgında neden bir sey diyemediniz soruyorum sizlere?[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: Naa, 27 Ekim 2004 16:58 tarihinde demiş ki: PArdon ne patlasın anlamadım? Yararlanamadık ve sutladık ne var bunda sizin yararlanmak amacı ile fenerden aldıgınız 12318231 tae oyuncuda sizde patladı galiba.. abi sana patla demedim.fatih patlasın dedim sana nooluyoki? sevmiyorum adamı yani o yüzden patlasın dedim.bizim fenerden aldığımız adamlarla ne alakası varki? coşmayın ya[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves. That's why actually you find someone you care about, hold them tight. Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: Bathory, 27 Ekim 2004 15:25 tarihinde demiş ki: üzülme infected bunu da transfer edersiniz hemen bunu Fatih için bi fenerlimi diyo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Patlatırım o balonu ;)[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: micha, 27 Ekim 2004 22:55 tarihinde demiş ki: Fenerli galatasarayli olanlar bu adamı kotuluyorsa sizin takıma geldiginde oynadıgında formanızı tasıdıgında neden bir sey diyemediniz soruyorum sizlere? İsterse kral olsun , benim büyük kaptanım bülente maçta horozlanan bir adama patlasın beter olsun. Ergün Gürsoyda Fatihi alırsa onada ayrıca büyük bir yuh olsun[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CManiac Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: micha, 27 Ekim 2004 22:55 tarihinde demiş ki: Fenerli galatasarayli olanlar bu adamı kotuluyorsa sizin takıma geldiginde oynadıgında formanızı tasıdıgında neden bir sey diyemediniz soruyorum sizlere? adam düzgün oynasın başım üstünde yeri var ben daha o 3-2 lik real maçını unutmadım. ama 6-2 de daha dün oldu ne hale geldiğini gördük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar