Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pet Project (ASP.Net)


Kemarlos

Öne çıkan mesajlar

merhaba.

pet projesi yapmaya başlayacağım, web tabanlı olacak.

bu projeyi geliştirirken aklıma gelecek olan şeyleri (software engineering açısından denemek istediğim kendimi geliştirmek için yazmak istediğim şeyler) mini projeler olarak yapmayı veya yapabiliyorsam pet projeme dahil etmeyi planlıyorum.

Biraz ilgimi çeken bi fikir bulabilirsem bişeyler yapmaya başlayacağım ama neyle ilgili nasıl bi proje yapmalı konusunda aklımda net birşey yok.

bilmiyorum fikir verebilecek bi blog'dan tutun da herhangi bi öneriye kadar herşeye açığım. birinizin yazdığı bişey bile aklımda bi fikir doğurabilir.

patilerden yardım :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nedanko'dan geliyor

nedanko said:

hobi projesi diyebilirsin. yani asil 9-6 isin var, bir de bos zamanlarinda ugrastigin, kendini gelistirmek amacli ya da aklinda ki bi fikri uygulamak adina ugrastigin proje var, ona pet project denir. pet yani hayvanin olmasi gibi, kedi kopek beslemek gibi, projeni bos zamanlarinda haftasonlari ve aksamlari beslersin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

E zaten söylemişsin asp.net kullanıcam diye parantez içinde. Ben mvc ile çok ilgilenmedim ama kendimi geliştircem diyorsan mvc ile yapabilirsin siteni. Bunun dışında front end tarafında Jquery kullanabilirsin. (Tabi bunlar hep sitenin formatı genel kapsamı çerçevesinde değişebilecek şeyler boşu boşuna hamallığa da gircek olabilirsin farklı yollarla çözüm üretebilecekken ama madem kendini geliştirmek > çözüm üretmek-sonuca ulaşmak- o zaman bunlarla yapacağın bi website güzel olabilir.)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...