AliAga Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 ben bi aralar feythabolis'de kaldim eyer plex sirf angels'a karsi ise bi ham legion veya sacrilige bi bak derim genelde amarr gemileri iyi tercih olur, tabi neye skill yaptin ne ucuyon orasini bilmiyom bu arada Machariel iyi bi secim olur (pvp dagil herseyde machariel konlaniyom :)) Kin 40% exp 50% resistance var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 çok pahalı onnar ya. bi bulabilsem plexleri yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 slepinir nasıl berbat ya angel resisti? dmg çok iyi zaten, bonuslu active tank da süper. bi de pill atarsın low sec nasılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 kin exp vuruo ya angellar, base resisti 40 50 falan filan ya ondan dedim. dps te öne geçebilir, angellar yakın takılıolar çünkü ama nighthawk tercih ederim angel için. gerçi ikisindede iyi drake var passive fit :p. 5/10 çok zor olmasa gerek. drake olmassa sacri o olmassa tengu ya da legion falan denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AliAga Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Suark said: çok pahalı onnar ya. bi bulabilsem plexleri yapıcam pahali diyorsun ama ileriye yönelik yatırım yapiyorsn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 patlar matlar oyunu bırakırım ben :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AliAga Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 risk almadan da bu oyunda bence zefk yok yine de sen bilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Suark said: kin exp vuruo ya angellar, base resisti 40 50 falan filan ya ondan dedim. dps te öne geçebilir, angellar yakın takılıolar çünkü ama nighthawk tercih ederim angel için. gerçi ikisindede iyi drake var passive fit :p. 5/10 çok zor olmasa gerek. drake olmassa sacri o olmassa tengu ya da legion falan denerim. tengu veya legionun 1/3 fiyatınaydı sleipnir en son baktığımda. yalnız sanırım active shield tank kullanmadın daha önce o yüzden sıcak bakmıyorsun bu olaya. özellikle pill ile çogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 öle de onun için cap booster falan kullanmak gerekio. Bide resistler düşük ya ondan şeettim du bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 oooo güzel oluyor ama cap booster charge taşımak lazım ama evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 valla şu yeni modullerle active shield tank olayı ne kadar değişti bilmiyorum ama 5/10 yapılıyordu rahat sleipnir ile onlardan önce. fiti de atacaktım da bulamadım şimdi. 425mm silahlar, lowlar gyro dcu, te, midlerde shield booster, sba, cap booster hardener falan işte klasik. rigleri hatırlayamadım ama. pill çok faydalı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar