Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Böyle bir sabit konu iyi olmaz mı? Mesela Catalsyt 12.6 çıktı beyler, indirin desek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Catalyst zaten kendisi söylüyor çıktı abi çek diye, çoğu program uyarıyor gerçi ama önemli güncellemeler, güvenlik açığı kapamalar falan oluyor haberdar olmak iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Beni uyarmıyor? Biraz önce çıktığını farkettim bir yerde görüp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Valla ben de her gün çıkıyor pc'yi açınca hatta, 12.4'e yükselttiğimde hala beni 12.1 sanıp uyarmaya devam ediyordu fdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar