Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 aquila said: biz ezelden chicagoluyuz.
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Spidee said: NashKobeMettaGasolHowardac nba da fantazi draft boyle bi sey yapamazsın olmaz yani. asdasdasd.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Bu gasollarin soyunda ne var lan, devden mi evrilmis bunlar.
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Jack Nicholson'u tradelesek, benchi daha da güçlendirsek bir de tadından yenmez.
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 https://p.twimg.com/A1kecymCEAEdjCy.jpg adam iyiki gelmemiş şampiyonaya bence. tam bir herkül olmuş. bu sene nba'de tozunu attırır.
S-H Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 gelmeme sebebi neymiş acaba ? mehmet abisine özenmemiştir umarım.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 tanyevic'i istemiyorlar gelmeyenlerin hemen hemen hepsi, çağ dışı olduğunu düşünüyorlar. Tanjevic ile dandik bir eleme grubunda sezon öncesini harcayıp, sezonu kötü açacaklarına Enes gibi çalışıp fit ve güçlü girmek istiyorlar. Tanjevic'in antreman metodlarından en çok şikayet ediyorlardı. Sonuçta vitrinlik maç olmayınca adamlar niye gelsin ki?
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 enes ayı yavrusuydu şimdi trex yavrusu olmuş maşallah
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 zaten geçen sezon az süre almasındaki tek sıkıntı çok güçsüz olmasıydı. NBA'de pota altında var olmak istiyorsan malesef güç gerekiyor, güç yoksa normalin çok üstünde bir mental gelişim göstermiş olman gerek. En kolay olanını yaptı Enes, iyi de yaptı.
Slint Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 DarKRideR said: zaten geçen sezon az süre almasındaki tek sıkıntı çok güçsüz olmasıydı. Enes'i hiç izlememişin bence.
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Tam onu diyecektim bence, Enes in tek artısı olsa güç oludu. Bu arada, Tanjevic i istememe yanında, Harun isteniyor sanırım, Turgay da şutlanmak isteniyor artık, bakalım.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 abi yapmayın etmeyin, avrupa'daki bebelere karşı güçlü tamam ona kimse birşey diyemez, NBA'de kendi takımında Favors'u bile kesemedi C için ... Tamam gerçi Playoff baskısı ve tecrübeli uzunlar arasında çaylaklara şans tanınmamasının kurbanı da oldu ama açık ara NBA için yeterli gücü de yoktu. Arkasına adam alıp sürekli harcanıyordu ki durum böyle olunca koç riske etmek istemedi. Çok rahat ribaund topluyor olmasaydı bence bu şartlar altında Utah'da daha az süre alırdı geçen yıl, LaMarcus'un en kötü döneminde bile arkasına alamamıştı izlediğim maçlarında, Tamam yine güçlüydü, tamamen güçsüz demek istemedim ama çıkıpta NBA standartlarında demek yanlış olur. Avrupa'dan gelmiş, birkaç sene oynamamış bir çaylaktan ne bekliyorsun ki abi? Gasol geldiği yıl Avrupa'da harika işler yapmıştı ama NBA'de toplanabilmesi için yıllar geçti vs. vs. Ha şu da var. Utah gibi bir takım yerine başka bir takımda olsaydı çok daha fazla süre alır ve gelişimine erken başlardı. Sonuçta Al-Millsap'ın arkasında kaldı ... edit: gerçi kabul etmek gerek, arkasına adam alıp harcanmasının bir sebebi de mental eksikliğiydi. Onun içinde yaz döneminde komple tecrübeli isimlerle idmanlara çıktığını vs. okudum.
oldun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 la bu lakers draftı nasıl oldu bu nasıl salary cap yüz kere dolması lazım o salary capın
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Enes'i görücez bakalım. Giderken ne kadar mülayim bir adamdı van'lı kardeşimiz...Basketbolseverler
senko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 oldun said: la bu lakers draftı nasıl oldu bu nasıl salary cap yüz kere dolması lazım o salary capın şunu ben de anlamadım. adamlar kesin bişiler çeviriyorlar arka taraflarda.
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 17 ocak'ta nyk - detroit normal sezon maçı ingiltere'de o2 arena'da oynanıcakmış.
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 ingilterede basketbol yok ulan başka yer mi bulamamışlar?
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Şöyle bir kadroya baktımda.Utah ne hale geldi ya... Jamaal Tinsley,Earl Watson,Mo Williams,Raja Bell guardlara bak arkadaş Deron williams ne yaparsa yapsın göndermek ^^ Birde karşılığında ne aldın yani ? Valla ben utah'lı olsam başkanı vururdum valla ztn allahın dağında kayak dışında yapıcak birşey yok :)
Alcest Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 League pass 2-3 kişi alıp kullanabiliyomuyuz sağolsun d-smart geçen sene maç izleyemedim adam akıllı
senko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 ben de merak ettim ama yoktur sanirim oyle bisi. bu sene alicam bi lig pas
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Alcest said: League pass 2-3 kişi alıp kullanabiliyomuyuz sağolsun d-smart geçen sene maç izleyemedim adam akıllı Aynı anda kullanılabileceğini sanmıyorum. Ama oluosa haberimiz :D
Alcest Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Öyle de 140 dolar az para değil bende çok istiyorum almayı ama
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 adam akıllı nba maçlarını izlemek için dsmart mı almak lazım bu sene ? Birde spikerler kim kaan kural&murat muratanoğlu'nu çok özlüyoz :S
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 nba maçları dsmart'ta mı? obarey X( league pass alıodum az kaldı hoş yine alırım herhalde kaçırdığım maçları izlemek için
Öne çıkan mesajlar